SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
29. Duben 2025, 22:46

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Foto,video (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K790/800 na filmy-?
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K790/800 na filmy-?  (Zobrazeno 21672 x)
Redeemert
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Cedar J108i

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 12. Listopad 2006, 18:13 »

Vyzkousime nekdy casem, na T630 se mi to opravdu nepodari  Grin
uložena

Motorola T180 -> Nokia 3310 -> Siemens M55 -> Nokia 8310 -> SE T630 -> SE V630i -> Nokia E52 -> Samsung S8000 Jet -> HTC Desire -> SE Cedar J108i
HenryPotter2
Uzivatel
Telefon: Nokia N95 8 GB,Sony Ericsson W960i,Sony Ericsson K800i

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 12. Listopad 2006, 18:17 »

Jak se fïlm z DVD konvertuje? V SUPERu?
uložena

Nokia N95 8 GB, BT reproduktory MD-5W, Transmitter FM CA-300
DavesMan
Uzivatel
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 v: 16. Listopad 2006, 10:38 »

Je tady o tom clanek! Angry
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
michael99
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 17. Listopad 2006, 18:49 »

Ahoj vsem, mel bych dotaz ohledne programu Super...zkousel sem ted konvertovat RafÂťaky a po cca 170MB mi ten program hodil hlasku ERROR WHILE CREATING THE .MP4 FILE....nevite prosim cim to je? Jinak nasteveni sem mel presne podle navodu a uz jsem dva filmy zkonvertoval a funguji..
uložena
DavesMan
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 v: 17. Listopad 2006, 19:09 »

Jo, to muze bejt asi spousta veci. Nedostatek mista, chyba v filesystemu, spatnej originalni soubor, ... Nevim jestli si SUPER dela log, ale zkus se podivat. Pokud jo, dalo by se z nej treba neco vycist.
uložena

R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
Sony Ericsson MW600
HenryPotter2
Uzivatel
Telefon: Nokia N95 8 GB,Sony Ericsson W960i,Sony Ericsson K800i

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 17. Listopad 2006, 19:19 »

Jo, to muze bejt asi spousta veci. Nedostatek mista, chyba v filesystemu, spatnej originalni soubor, ... Nevim jestli si SUPER dela log, ale zkus se podivat. Pokud jo, dalo by se z nej treba neco vycist.

Sorry za OT, ale nikde jsem na SEManii nenasel jak konvertovat filmy. Proto se ptam.
uložena

Nokia N95 8 GB, BT reproduktory MD-5W, Transmitter FM CA-300
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #21 v: 17. Listopad 2006, 19:34 »

tak skus hladat na nato specializovanych weboch, uvedom si ze toto je forum o SE a nie o konvertovani videa
uložena

DavesMan
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #22 v: 17. Listopad 2006, 19:39 »

Sorry za OT, ale nikde jsem na SEManii nenasel jak konvertovat filmy. Proto se ptam.
http://semania.cz/content/view/1781/2/
uložena

Sony Ericsson MW600
michael99
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 17. Listopad 2006, 23:03 »

Tak jsem to zkusil znovu...zmenil jsem v programu Super nastaveni-vsechno dal na minimum (krome rozliseni, ktere jsem nechal jsem dal bitrate videa 64, framerate 12, zvuk 11025/16 ci nejak tak...) a video se normalne zkonvertovalo a bez problemu fungovalo (i kdyz ta kvalita fakt nic moc-vysledny soubor mel asi 35 MB)...Tak si rikam, treba to uz ted pujde, nastavil jsem vse zase na dobrou kvalitu (obraz 320*240/25fps/bitrate 288, zvuk 44100,2 kanaly a 64kb/s) no a po 152MB chyba...Tady je prepsana:

Possible causes of encoding failine

An error has occurred while encoding.
The most common possible reasons causing error:

If you did not check "Use Directshow", you may try to check it on, as you may have a working ActiveX filter installed on yout PC that could read the codecs of your input file.

Your input source file may not be a valid multimedia clip due to a damaged header, corrupted/segmented data or truncated file. Or maybe your input file has unsupported codecs. Here again, you may verify the structure of your input file by double clicking it, the Media Analysis Box opens to dysplay its info, codecs, and other internal data.

There was an interruption of the encoding process due to Disk space, Slow PC, RAM drainage, CPU overload or a simple uset manual interruption. Try again.

Tak jestli jsem to pochopil, tak to muze bejt tolik veci, ze se tezko dopatram proc to hodilo chybu...ze by poskozeny soubor (segment), nepodporovany kodek a dalsich x veci..Nesetkal se nekdo take s timto problemem? Eim by to teda podle Vas mohlo byt (kdyz v nizky kvalite to prekonvertovani probehlo bez problemu)...Diky za rady..
uložena
DavesMan
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #24 v: 18. Listopad 2006, 10:30 »

Hmm, to se asi nedopatras. Kodek, poskozeny soubor, pouziti directshow - tezko, to by se nekonvertovalo ani to maly.
Zbyva jen misto na disku, vykon PC a velikost RAM. Nebo samozrejme chyba v SUPERu.
uložena

Sony Ericsson MW600
Da_Vinci
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 09. Prosinec 2006, 02:15 »

Tak jsem to zkusil znovu...zmenil jsem v programu Super nastaveni-vsechno dal na minimum (krome rozliseni, ktere jsem nechal jsem dal bitrate videa 64, framerate 12, zvuk 11025/16 ci nejak tak...) a video se normalne zkonvertovalo a bez problemu fungovalo (i kdyz ta kvalita fakt nic moc-vysledny soubor mel asi 35 MB)...Tak si rikam, treba to uz ted pujde, nastavil jsem vse zase na dobrou kvalitu (obraz 320*240/25fps/bitrate 288, zvuk 44100,2 kanaly a 64kb/s) no a po 152MB chyba...Tady je prepsana:

If you did not check "Use Directshow", you may try to check it on, as you may have a working ActiveX filter installed on yout PC that could read the codecs of your input file.

Your input source file may not be a valid multimedia clip due to a damaged header, corrupted/segmented data or truncated file. Or maybe your input file has unsupported codecs. Here again, you may verify the structure of your input file by double clicking it, the Media Analysis Box opens to dysplay its info, codecs, and other internal data.

There was an interruption of the encoding process due to Disk space, Slow PC, RAM drainage, CPU overload or a simple uset manual interruption. Try again.

Tak jestli jsem to pochopil, tak to muze bejt tolik veci, ze se tezko dopatram proc to hodilo chybu...ze by poskozeny soubor (segment), nepodporovany kodek a dalsich x veci..Nesetkal se nekdo take s timto problemem? Eim by to teda podle Vas mohlo byt (kdyz v nizky kvalite to prekonvertovani probehlo bez problemu)...Diky za rady..

Konecne ma nekdo stejny problem.Podle me SUPER proste nezvlada vetsi soubory(ten muj mel 800mb,ale delal to i u cca400mb).Bud hodi ERROR nekde cestou pri komprimaci nebo to dotahne cely ale od pulky filmu je jen zvuk.Uz jsem ho zatratil a konvertuju jinde a bez problemu.napr IM-too akorat se mi zda ze dela horsi kvalitu pri stejnym bitrate ale zase mensi soubor.Nebo AVoneV.C.Nejlepsi by bylo to delat treba ve Vegasu ale nemuzu sehnat prislusny codek tak kdyby nekdo neco vedel...
Dalsi poznatek byl ze K800 nestiha vetsi soubory prehrat plynule.Pri videu 300mb se sekal rozdelil jsem soubor napul a jel v pohode.Bitrate byl 240
uložena

K800i,MemoryStick 1GB,HPM-82
michael99
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 17. Prosinec 2006, 00:20 »

Konecne ma nekdo stejny problem.Podle me SUPER proste nezvlada vetsi soubory(ten muj mel 800mb,ale delal to i u cca400mb).Bud hodi ERROR nekde cestou pri komprimaci nebo to dotahne cely ale od pulky filmu je jen zvuk.Uz jsem ho zatratil a konvertuju jinde a bez problemu.napr IM-too akorat se mi zda ze dela horsi kvalitu pri stejnym bitrate ale zase mensi soubor.Nebo AVoneV.C.Nejlepsi by bylo to delat treba ve Vegasu ale nemuzu sehnat prislusny codek tak kdyby nekdo neco vedel...
Dalsi poznatek byl ze K800 nestiha vetsi soubory prehrat plynule.Pri videu 300mb se sekal rozdelil jsem soubor napul a jel v pohode.Bitrate byl 240
Sem rad, ze sem napsal nekdo, kdo ma stejnej problem...mozna to fakt ten program nezvlada..i kdyz je mi to divny.....kdyz sem zkonvertoval svuj prvni film-Nuda v Brne (kolem 700MB), tak to zkonvertovalo uplne bez problemu a pak jeste jeden taky...no a pak to najednou zacalo hazet furt chybu..tak sem myslel, ze je chyba na moji strane, program sem odinstaloval a znovu nainstaloval, ale nic se tim nevyresilo..Nez zacal blbnout, tak sem s nim byl fakt spokojenej a byl to super programek.
...No tak konecne vim, ze v tom nejedu sam...
« Poslední úprava: 17. Prosinec 2006, 00:24 od michael99 » uložena
bobesek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 09. Leden 2007, 22:34 »

Jak prevedu video 320x240 ve formatu AVI do M-peg nebo 3GP? Zkousel jsem to pres Expres,ale neni to ono
(spatny kontrast a ostrost).
Poradte
uložena
Slana
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 10. Leden 2007, 09:32 »

Me by zajimalo jak to udelat,aby filmy,ktery jsou dabovany a predelavam je pres program Super a Im TOO mi hraly v ceskym zmeni nikde to v tech programech nemuzu v nastaveni najit.Diky
uložena

Slana
lama
Anonym
« Odpověď #29 v: 16. Leden 2007, 18:21 »

a mna by zaujimalo ako sa da vo filme hibat myslim pretacanie do predu a do zadu Tongue
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Foto,video (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K790/800 na filmy-?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 18 dotazů.