SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
08. Květen 2025, 15:43

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Rozmrznuti K750i bez vyndani baterky!
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Rozmrznuti K750i bez vyndani baterky!  (Zobrazeno 2788 x)
LIKE_W800i
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 06. Květen 2006, 12:24 »

Mam K750i a nejde otevrit kryt baterky kvuli moji blbosti. Bal jsem se zamrznuti telefonu a netrpelive jsem na to cekal A tady jsou moje postrehy pro ty, kterym se nechce vyndavat baterka( nebo jim to nejde jako mne) :

Nevim mozna to tu uz bylo, ale tady sem to sepsal jak rozmrznout K750i:

Kdyz zamrzne tak ho nechat chvili bez povsimnuti a rozmrzne sam!
Toto mi funguje u BT Exploreru

Nebo ho zamrznuty pripojit k pocitaci a sam se odblokuje. To se mi povedlo u Nate Adams FM

A jako posledni staci proste zavolat na zamrznutou K750i. Chvili to normalne bude vyzvanet (jen ve sluchatku, mobil vyzvanet nebude!!!), pak to bude hlasit, ze je obsazeno. Bude blikat displej a zachvili znovu nabehne a je to! Toto funguje u Truck Tycoon.
uložena
w4tch0
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 07. Květen 2006, 02:35 »

To je sice moc zaujimave Smajlík len by ma skor zaujimalo, jak to ze nemozes dat dolu zadny kryt baterky?

Inak dosta casto funguje finta podrzat tlacitko vypinania na viac ako 10s ... (alebo najky iny dlhy cas, teraz neviem)
uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
LIKE_W800i
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 07. Květen 2006, 09:25 »

K tomu krytu: Telefon mi po tydnu strasne vrzal, tak sem zasunul papir do telefonu a zavrel kryt baterky. Ten papir je asi moc sirokej, takze ted mi to nejde otevrit!!! Embarrassed
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #3 v: 07. Květen 2006, 10:44 »

to podrzeni tlacitka vypnuti uz moc u novych modelu nefunguje  Sad, takze Ti asi nezbyva nic jineho, nez se do toho krytu dostat.  Mrknutí
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #4 v: 07. Květen 2006, 11:18 »

K tomu krytu: Telefon mi po tydnu strasne vrzal, tak sem zasunul papir do telefonu a zavrel kryt baterky. Ten papir je asi moc sirokej, takze ted mi to nejde otevrit!!! Embarrassed

Chce to trpelivost a k tomu trosku sily a sikovnosti, jde to hodne blbe, ale jde to Mrknutí
uložena
jonza
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 07. Květen 2006, 14:00 »

Z lastni zkusenosti vim, ze to jde spatne a taky jsem se bal, ale pak jsem se to naucil a je to.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Rozmrznuti K750i bez vyndani baterky!
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.