SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 11:25

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: obnoveni zalohy z PC do telefonu
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: obnoveni zalohy z PC do telefonu  (Zobrazeno 8483 x)
Choolio
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 29. Duben 2006, 16:33 »

Prosim o radu.
 Vlastnim  SE P910i a vcera jsem si aktualizoval soft. Predem jsem si samozrejme zalohoval data z tel do PC. Vse probehlo uspesne. Jediny problem, byl ten, ze po provedeni aktualizace  se mi nepodarilo zpatky do telefonu nahrat   obnoveni souboru.Jediny co slo byla jen pameÂťova karta.
Nevim si rady a celkem me to stve, protoze nemam v telefonu jediny kontakt a netusim jak je dostat do tel.
Predem dekuji
« Poslední úprava: 29. Duben 2006, 16:35 od Choolio » uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #1 v: 29. Duben 2006, 17:34 »

s ohledem na to, ze nepises, co za chybu Ti to pri obnove haze, je kazda rada tezka.
uložena
Choolio
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 30. Duben 2006, 01:59 »

no prave stravil jsem nad tim skoro den, ale bez uspechu
uložena
kuliferda
Uzivatel
Telefon: Z600,P910i,K800i,W810i,W910i,Satio,Car-100,MBW-150 Executive Edition

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 30. Duben 2006, 07:39 »

Kdyz das tel. do kolebky a pujdes cestou START-PROGRAMY-SONYERICSSON-P910i-ZALOHOVANI a OBNOVENI, tak v leve casti okna, ktere se ti otevrelo mas v tech radcich zalohy, ktere jsi kdy provadel. Zvirazni posledni radek a nahore potvrd OBNOVIT. Soubor zalohy najdes C:\Documents and Settings\.....\Data aplikaci\Sony Ericsson\backups\  to je cesta v zakladnim nastaveni a tecky, ktere jsem udelal je uzivatelske jmeno, treba Adam, Petr, Honza atd. Neznam tve uziv. jmeno.
A tohle je mozna lepsi zaloha kontaktu http://forum.semania.cz/index.php/topic,2232.msg20954.html#msg20954, alespon ja se tak pojistuju kdyby nahodou. Doufam ze budes uspesny a drzim ti palec
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #4 v: 30. Duben 2006, 15:23 »

no prave stravil jsem nad tim skoro den, ale bez uspechu
ale chybu jsi stejne nepopsal. Kde je teda problem?
uložena
Choolio
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 01. Květen 2006, 14:39 »

4 Kuliferda. Tento postup znam a ten jsem provadel, bohuzel jedina data, ktera byla odnovena, byla pouze na pameove karte. A na pc mi to zadnou poruchu nehodi, ani kdyz dam obnovit, ani kdyz pripojim telefon  do kolebky.
uložena
Golf
Uzivatel
Telefon: iPhone 3GS 32GB

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 01. Květen 2006, 14:48 »

Bohuzel pouhym obnovenim si zpet natahas plno "marastu". Proto je lepsi si zpet nahrat pouze to, co potrebujes (kontakty, poznamky..) rucne a programy nainstalovat extra (u mnoha se da i to nastaveni zpet jednoduse nahrat...). Je to sice pracnejsi, ale vysledek je urcite lepsi (preci jen se to neprovadi kazdy tyden, ze? Smajlík)
uložena

SE P910i  (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
Choolio
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 01. Květen 2006, 15:06 »

JecminekMaselnik
no prave, ze nevim kde je chyba.
Popis postupu:
Pripojim tel. do kolebky, na liste se mi zobrazi ikona telefonu. Kliknu na na ni pravym tlacitkem mysi a v nabidce si otevru zalohovani a obnoveni. Dale si oznacim posledni zalohu a kliknu na obnoveni. Telefon se vypne a zahy se na jeho displeji objevi obnovovoani. Pritom na pc se mi objevi ikona s nazvem priprava obnoveni (neboli kontrola souboru v telefonu). pak mi na telefonu skoci ikona obnoveni a v ni je prubeh obnoveni souboru a cesta (  a ta je D:/media files/.... atd, coz je pameova karta). Pod dokonceni se mi na plse pc objevi ikona ze zalohovani probehlo  uspesne a mam cekat na restart phonu.
 To je celej problem lepe uz to popsat neumim, bohuzel
uložena
Choolio
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 01. Květen 2006, 15:07 »

Golf
 o tom jsem taky premyslel, ale bohurel nevim jak na to preci jen nejsem tak zbehlej
uložena
Golf
Uzivatel
Telefon: iPhone 3GS 32GB

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 01. Květen 2006, 15:21 »

Dej do vyhledavace tady trebas slovo "zalohovani" a vyplivne to plno prispevku, kde se dozvis vic (treba i na Pandore se to probiralo). Ale hlavne si nainstaluj do PC BackupInspectora (http://afsoftware.s5.com/bi/index_eng.htm), je free a ze zalohy pecka udela prehledny stromovy adresar toho, co mas prave v te zaloze...
« Poslední úprava: 01. Květen 2006, 15:42 od Golf » uložena

SE P910i  (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
Choolio
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 01. Květen 2006, 15:26 »

Golf diky za tip jdu na to  Mrknutí
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #11 v: 01. Květen 2006, 15:37 »

kdyz si zalohoval, nebo obnovoval, mel si zaskrtle v tom mensim okne aj pamet telefonu?
uložena
Choolio
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 01. Květen 2006, 15:44 »

peterss
 jj mel jsem zaskrtnute oboje
uložena
Choolio
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 01. Květen 2006, 15:50 »

Golf
 tak uz asi vim kde je chyba. Kdyz si v tom backup managerovi otevru zalohu, tak se mi  ve stromu objevi jen zaskrtle D nic vic
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #14 v: 01. Květen 2006, 18:54 »

coz znamena, ze jsi pamet telefonu nezazalohoval a rada pro Tebe neexistuje.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: obnoveni zalohy z PC do telefonu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 18 dotazů.