SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
06. Květen 2025, 19:37

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: D750i -> W800i (jak upgradovat firmware???)
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: D750i -> W800i (jak upgradovat firmware???)  (Zobrazeno 12038 x)
mnich
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 16. Květen 2006, 18:01 »

Chlapi, podla mna je uplne zbytocne polemizovat o tom ci a ako sa to da urobit, mozne to mozno je, ale zaberie to hodne casu. Odporucam zobrat telefon, mat v penazenke 2 stovky  (ktore urcite nikoho nezabiju) a v ktoromkolvek GSM shope vam to urcite urobia, ak tam su normalni ludia. Nepoznam vecsie mesto, kde by nebol GSM shop resp. servis. Najlepsie neznackovy. Ja pouzivam D750i s W800i softom, facha to uplne v pohode... Pokial by niekto z okolia Vychodneho Slovenska chcel, tak mu to urobim gratis ako clenovi SEmanie.
to je slovo chlapa odstehuj se do cech a obchod jen pokvete ...
uložena

Penize jsou lepsi nez chudoba, prinejmensim z financnich duvodu.
jajk0
Uzivatel
Telefon: SE W580i

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 16. Květen 2006, 18:05 »

Chlapi, podla mna je uplne zbytocne polemizovat o tom ci a ako sa to da urobit, mozne to mozno je, ale zaberie to hodne casu. Odporucam zobrat telefon, mat v penazenke 2 stovky  (ktore urcite nikoho nezabiju) a v ktoromkolvek GSM shope vam to urcite urobia, ak tam su normalni ludia. Nepoznam vecsie mesto, kde by nebol GSM shop resp. servis. Najlepsie neznackovy. Ja pouzivam D750i s W800i softom, facha to uplne v pohode... Pokial by niekto z okolia Vychodneho Slovenska chcel, tak mu to urobim gratis ako clenovi SEmanie.

mysli ale ze neni ziadny problem si to upgradovat doma. ved s tymito poslednymi seusmi to dokaze uz aj male dieta. aj ja som sa toho bal ze co ale je to v pohode  Mrknutí
uložena

T10s -> T28s -> T310 -> T68i -> K700i -> D750i@W800i -> W580i
Peprrr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 20. Květen 2006, 11:44 »

Jinak jako nevim chlapi proc updatovat kdyz je K750i a W800 uplne stejna akorat jde zapnout v off jako mp3 a updatem vzhled nezmnenim  Grin , takze skoda vyhazovani penez do luftu.
uložena
syko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 20. Květen 2006, 12:31 »

chlapy no uz som vsetko spojazdnil ale ked pripojim na kabel telefon tak mi napise ze neni novsi soft na moju D750i. a ja mam pritom R1N035. no neviem co to tam maju.
uložena

D750i > W800i neobmedzene SMS, camdriver 7.7, displaydriver, hlasitost reproduktoru, blikanie telefonu pri nepriatom horore + vela dalsieho Cheesy
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #34 v: 20. Květen 2006, 14:37 »

chlapy no uz som vsetko spojazdnil ale ked pripojim na kabel telefon tak mi napise ze neni novsi soft na moju D750i. a ja mam pritom R1N035. no neviem co to tam maju.

Psalo se to tu vicekrat, mas v telefonu nejpise spatny certifikat, kdyz to nekdo drive flashovat....proto nejde update pres SEUS
uložena
syko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 20. Květen 2006, 20:00 »

Psalo se to tu vicekrat, mas v telefonu nejpise spatny certifikat, kdyz to nekdo drive flashovat....proto nejde update pres SEUS

no neviem neviem lebo ja ho mam z Tmobilu a mam ho asi tyzden  takze neviem a este to nikto neskusal.  Embarrassed
uložena

D750i > W800i neobmedzene SMS, camdriver 7.7, displaydriver, hlasitost reproduktoru, blikanie telefonu pri nepriatom horore + vela dalsieho Cheesy
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #36 v: 20. Květen 2006, 20:26 »

no neviem neviem lebo ja ho mam z Tmobilu a mam ho asi tyzden  takze neviem a este to nikto neskusal.  Embarrassed

Tak neni pro T-Mobile SK novejsi fw, coz byva normalni Mrknutí
uložena
syko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 20. Květen 2006, 20:53 »

Tak neni pro T-Mobile SK novejsi fw, coz byva normalni Mrknutí
Aha ale kamarat ma tiez t mobil sk a ma novsi a daval si ho tam cez SEUSE. mm no je to zaujimave asi im to nefachci na 100percent Cheesy
uložena

MartinVagner
Anonym
« Odpověď #38 v: 20. Květen 2006, 21:01 »

No vysledek je jasny, sam si to tam pomoci SEUS nenarves, nekde je chyba, kterou sam nevyresis
uložena
syko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #39 v: 20. Květen 2006, 21:15 »

No vysledek je jasny, sam si to tam pomoci SEUS nenarves, nekde je chyba, kterou sam nevyresis
hm asi jo. ok teda dik za radu  Mrknutí
uložena

mnich
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #40 v: 21. Květen 2006, 18:22 »

hm asi jo. ok teda dik za radu  Mrknutí
vydrz pockej na technickou podporu zjevne potrebujes pomoct od nekoho kdo vi co dela.
uložena

Penize jsou lepsi nez chudoba, prinejmensim z financnich duvodu.
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: D750i -> W800i (jak upgradovat firmware???)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.062 sekund, 17 dotazů.