SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
06. Květen 2025, 23:12

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: poskozena sluchatka W800i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: poskozena sluchatka W800i  (Zobrazeno 3423 x)
Dweep alias Oranzovej
Anonym
« v: 17. Duben 2006, 21:34 »

zdravim ...chci se zeptat jestli se vam u sluchatek od w800i taky zacina lamat izolace? me se obejvuji bila mista...v "rozcestniku" na L a P kanal mi vystupni dvojice vodiu zacina vylejzat z toho valecku a na P (delsim) kabelu se mi dokonce izolace uplne prerusila..naprosto cistym rezem...a to netusim kde by se to mohlo stat... co s tim ? da se to reklamovat?
uložena
jonza
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 18. Duben 2006, 11:43 »

Nevim jestli se to da reklamovat, ale me se to stalo taky, prestaly fungovat. Tak jsem je zkratil a zase napajel z5. Jo a pokud to posles na reklamacku tak se pak ozvi jak jsi dopadl. Nebo muzes zkusit napajet misto tech tenkych linek jine sluchatka, vim ze se ti do toho nebude chtit, ale je to taky moznost.
uložena
Dweep alias Oranzovej
Anonym
« Odpověď #2 v: 18. Duben 2006, 15:22 »

mno to me napadlo taky ale abych rozpajel ty slaby vodice a u sluchaek a misto toho tam napajel jiny..to ty sluchatka ztratej kvalitu..ja jiny sluchatka mam...teda mam...mno nemam k nim novej kabe ktery mi ty hnupi v servisu nejsou schopny sehnat...ale to je jina znacka..s tim servisem...asi nejdriv kontaktuju SE pomoci mailu :)jinak dam vedet:)
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 18. Duben 2006, 15:25 »

Jestli se mi to na W800i stane taky, tak se mam na co tesit, urcite zkus reklamaci, zajimalo by me to.....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Makaveli2Pac
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 18. Duben 2006, 15:53 »

Presne hento sa stalo aj mne. Tie biele miesta som spozoroval uz davnejsie, no nedavno som si vsimol, ze uz pekne vidim aj "dovnutra"... Dost ma to stve, clovek si kupi sluchatka za 1200Sk a kabel je z horsieho materialu ako nejake shity za 300Sk. Uz hned ako som ich rozbalil som vedel, jak to dopadne...
uložena

jonza
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 18. Duben 2006, 17:49 »

Dulezite je jak casto a v jakych podminkach je pouzivas. Zalezi na okolni teplote. Poprve mi izolace praskla na pradedu v -26, proste jsem ten kablik ohnul a ono to upadlo.
uložena
Yarda_cz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 18. Duben 2006, 18:05 »

Dneska mi shodou okolnosti prisly sluchatka z reklamace. Dali mi nove. Zavada? U konektoru prelamany kablik, na povrchu nic videt nebylo, ale pri ohybu prestavalo hral leve sluchatko, jinak byly ok, nic jak pisete. To je z toho jak porad nosim mobil v kapse a kablik se holt dost ostre lame. Uvidim jak vydrzi tyhle. BTW. nemate nekdo zbytecny nepouzivany nejmensi gumy z tech tri co jsou k nim dodavany? Poslal jsem je tam na tech sluchatkach a novy sluchatka mi prisly se stredni velikosti gumicek  Sad Ted v usich tlaci, vymenim klidne za zbyly velikosti, bo za rozumnou korunu koupim. 
uložena

| W610i/4GB | HBH-DS220 | Jimm 0.6.2b | Vodafone CZ |
Dweep alias Oranzovej
Anonym
« Odpověď #7 v: 18. Duben 2006, 19:13 »

Dneska mi shodou okolnosti prisly sluchatka z reklamace. Dali mi nove. Zavada? U konektoru prelamany kablik, na povrchu nic videt nebylo, ale pri ohybu prestavalo hral leve sluchatko, jinak byly ok, nic jak pisete. To je z toho jak porad nosim mobil v kapse a kablik se holt dost ostre lame. Uvidim jak vydrzi tyhle. BTW. nemate nekdo zbytecny nepouzivany nejmensi gumy z tech tri co jsou k nim dodavany? Poslal jsem je tam na tech sluchatkach a novy sluchatka mi prisly se stredni velikosti gumicek  Sad Ted v usich tlaci, vymenim klidne za zbyly velikosti, bo za rozumnou korunu koupim. 

a jak dlouho tam byly? jak i jim to oduvodnil nebo chteli po tobe neco? hadam ze si nic neplatil... jak dlouho uz je mas? respektive nevis neco o jiny zarucn dobe ro mechanicky vic namahany casti ?
uložena
Yarda_cz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 18. Duben 2006, 20:03 »

Byly tam tyden i s postou a zpatecni autodopravou. ÂŽadny oduvodneni jsem nepsal, proste "vynechava leve sluchatko"  Telefon mam od 4.listopadu. Jen to vymenili, kdybych tam sel osobne, asi by mi je vymenili na miste po zkousce.
uložena

| W610i/4GB | HBH-DS220 | Jimm 0.6.2b | Vodafone CZ |
YAMATO
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 18. Duben 2006, 20:55 »

Sakra! Me se to taky stalo, ale opravoval jsem...neveril jsem, ze by reklamace uspela...ale praskliny se zacali obevovat stale nove... Cry Cry Cry

Je to mrazem...ta izolace ztuhne a je to. A co je horsi...uz nezmekne. SE udelal sakra chybu!!! Angry Angry Angry
uložena

Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
Dweep alias Oranzovej
Anonym
« Odpověď #10 v: 18. Duben 2006, 21:08 »

Byly tam tyden i s postou a zpatecni autodopravou. ÂŽadny oduvodneni jsem nepsal, proste "vynechava leve sluchatko"  Telefon mam od 4.listopadu. Jen to vymenili, kdybych tam sel osobne, asi by mi je vymenili na miste po zkousce.

to by bylo cool..kde maj vsude servisni centra ?Smajlík
je akt ze zimou prosly jako nosim je ven ze jo..snad se polepsej...
uložena
jonza
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 18. Duben 2006, 23:19 »

Ja jsem je trosku zkratil, snad si nevsimnou!
uložena
Dweep alias Oranzovej
Anonym
« Odpověď #12 v: 19. Duben 2006, 04:41 »

Ja jsem je trosku zkratil, snad si nevsimnou!

jak zkratil? kde?
uložena
jonza
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 19. Duben 2006, 07:36 »

Kdyz mi prestaly fungovat tak jsem si je sam spravil (zlomily se u mikrofonu, tak jsem to rozebral a zkratil o ten ulomeny kousek)  Undecided
uložena
Dweep alias Oranzovej
Anonym
« Odpověď #14 v: 19. Duben 2006, 18:37 »

Kdyz mi prestaly fungovat tak jsem si je sam spravil (zlomily se u mikrofonu, tak jsem to rozebral a zkratil o ten ulomeny kousek)  Undecided

mno ja to mam zlomeny a rperuseny asi v polovine tho dlouhyho sluchatka..://
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: poskozena sluchatka W800i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 18 dotazů.