SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
14. Březen 2025, 23:26
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
|
Walkmans 240 x 320
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
w900i bluetooth PAN
Strana: [
1
]
« předchozí
další »
Autor
Téma: w900i bluetooth PAN (Zobrazeno 10054 x)
Synactix
Anonym
w900i bluetooth PAN
«
v:
14. Duben 2006, 21:58 »
Ahoj, pri pripojeni telefonu k pc pres bluetooth (sit typu PAN) se mi na displeji telefonu objevi ikonka planety (jako kdyz treba brouzdam na netu s telefonem). PC ale pres telefon k inetu nepripojuji a tak me zajima, zda je telefon sam o sobe behem spojeni s pc take spojen k internetu. Nerad bych pak videl tucny ucet
. Je to jen znak toho ze jsem spojen s pc nebo ze je telefon pripojen k internetu?? dik za odpoved
uložena
mars
Anonym
Re: w900i bluetooth PAN
«
Odpověď #1 v:
19. Květen 2006, 18:46 »
ikona planety znaci jakekoliv siÂťove pripojeni, tedy i PAN spojeni pres BT, telefon tak neni pripojen pres GPRS. (jednoduchou kontrolu muzes provest, kdyz si otevres informace o prenesenych datech pri posledni datove relaci v telefonu.
uložena
Synactix
Uzivatel
«
Odpověď #2 v:
30. Červenec 2006, 09:53 »
Ted jsem vyzkousel pripojeni pomoci navodu na semanii
http://semania.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=1865&Itemid=2
ale pricitaji se mi v citaci data :-/ Nevim, jestli nedelam neco spatne nebo to tak ma byt, ale asi jo, ptze pri odstraneni internetovych profilu v mobilu a naslednem pokusu pripojit se na web pres pc to neslo
uložena
marek
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #3 v:
30. Červenec 2006, 23:01 »
dyz si pripojenej pres ten PAN tak je telefon pripojenej k internetu pres pocitacovy pripojeni takze telefon sam o sobe nic z netu nestahuje
... aspon myslim
uložena
Sony Ericsson K750i Eurotel + R1CA021
1GB SanDisk MS Pro Duo + HPM-70
Synactix
Uzivatel
«
Odpověď #4 v:
23. Září 2006, 20:39 »
hmm takze bez jakyhokoliv datovyho profilu proste PAN mezi mobilem a PC neudelam,leda ze by se PC pripojil na internet pres GPRS v mobilu ale to presne to co nechci. Ja chci aby se podle toho navodu na semanii pripojoval Mobil na internet pres pocitac...porad to pise na mobilu ze "pc chce pouzivat mobil jako modem" ale kdyz dam moznost "ne" tak to hodi na pc chybu s pripojenim...
pls pomozte mi, delam to presne podle toho navodu ale nejde to
uložena
Pedros
Anonym
«
Odpověď #5 v:
23. Září 2006, 21:00 »
Uživatel: Synactix 23. Září 2006, 20:39
hmm takze bez jakyhokoliv datovyho profilu proste PAN mezi mobilem a PC neudelam,leda ze by se PC pripojil na internet pres GPRS v mobilu ale to presne to co nechci. Ja chci aby se podle toho navodu na semanii pripojoval Mobil na internet pres pocitac...porad to pise na mobilu ze "pc chce pouzivat mobil jako modem" ale kdyz dam moznost "ne" tak to hodi na pc chybu s pripojenim...
Na ten navod zapomen je to jen hromada lzi takhle to nefunguje, nejsi sam kdo si s tim lamal hlavu a nikomu se to zatim nepovedlo. Je mozne vlastne velmi pravdepodobne ze mobil na net pres PC proste nespojis.
uložena
MartinVagner
Anonym
«
Odpověď #6 v:
23. Září 2006, 21:33 »
2 Pedros: Diky za vas nazor, ale nevim co vas vede k tomu abyste nas clanek oznacoval jako lez. Timto zpusobem nas redaktor dokazal surfovat na netu. Prosim zdrzte se podobnych poznamek, take o vas nesirime podobne informace.
Co se tyce nastaveni PAN, tak se pokusime otestovat i na jinych modelech a zjistit kde je funkcni a kde ne.
uložena
Pedros
Anonym
«
Odpověď #7 v:
23. Září 2006, 21:57 »
Uživatel: MartinVagner 23. Září 2006, 21:33
2 Pedros: Diky za vas nazor, ale nevim co vas vede k tomu abyste nas clanek oznacoval jako lez. Timto zpusobem nas redaktor dokazal surfovat na netu. Prosim zdrzte se podobnych poznamek, take o vas nesirime podobne informace.
Co se tyce nastaveni PAN, tak se pokusime otestovat i na jinych modelech a zjistit kde je funkcni a kde ne.
Timto zpusobem vas redaktor dokazal akorat pripojit PC na internet pres GPRS!! Mam k800i a pres PAN profil mobil k internetu v PC propojit nelze aspon ne zpusobem popsanym vasim redaktorem. Co vic dodat snad jen ze si vazim vasi prace ovsem poskytujete napresne informace.
uložena
Pedros
Anonym
«
Odpověď #8 v:
23. Září 2006, 22:05 »
Uživatel: MartinVagner 23. Září 2006, 21:33
Jo a treba toto je lez cituji "Sony Ericsson K800i ma v nabidce polozku Bluetooth Internet, pri jejimz aktivovani se telefon bezdratove spoji s bluetooth adapterem v pocitaci a vytvori bezdratovou siÂť."
Toto je zcela mylna informace polozkou Bluetooth Internet pouze vyberete pres ktery datovy profil chcete pripojit vase PC k internetu!!
uložena
MartinVagner
Anonym
«
Odpověď #9 v:
23. Září 2006, 23:02 »
Souhlasim, ze nektere informace nejsou stastne popsane, presto si dovolim tvrdit, ze uvedene zpusoby funguji a ze tu opravdu hovorime o surfovani na interrnetu v mobilu pres pripojeni ve vasem pocitaci. Se smartphony nemuze byt zadny problem, fungovalo to u starsiho uiq, tak musi i tady. U beznych telefonu je situace slozitejsi, ale uvedeny clanek o pripojeni pred SDK nelze! Opravdu nevim proc bychom se snazili tvorit clanek, ktery by nemel byt pravdivy. Budu rad, kdyz i vy priste bude vybirat vystiznejsi vyrazy, dekuji.
Jinak se zkusime k tematu jeste vratit, jak vyjde trosku casu;-)
uložena
Joza
Anonym
«
Odpověď #10 v:
23. Září 2006, 23:10 »
Uživatel: Pedros 23. Září 2006, 21:00
Uživatel: Synactix 23. Září 2006, 20:39
Na ten navod zapomen je to jen hromada lzi takhle to nefunguje, nejsi sam kdo si s tim lamal hlavu a nikomu se to zatim nepovedlo. Je mozne vlastne velmi pravdepodobne ze mobil na net pres PC proste nespojis.
Neda mi to nereagovat...
Podle toho navodu jsem zprovoznil pripojeni na net pres BT s telefonem K700i.
Trvalo mi to cca hodinu a od te doby to bezproblemove funguje.
Takze oznacit navod za lzivy mi prijde velmi zcestne a priste bych se tomuto oznaceni vyvaroval...
uložena
Pedros
Anonym
«
Odpověď #11 v:
23. Září 2006, 23:59 »
Uživatel: MartinVagner 23. Září 2006, 23:02
Souhlasim, ze nektere informace nejsou stastne popsane, presto si dovolim tvrdit, ze uvedene zpusoby funguji a ze tu opravdu hovorime o surfovani na interrnetu v mobilu pres pripojeni ve vasem pocitaci. Se smartphony nemuze byt zadny problem, fungovalo to u starsiho uiq, tak musi i tady. U beznych telefonu je situace slozitejsi, ale uvedeny clanek o pripojeni pred SDK nelze! Opravdu nevim proc bychom se snazili tvorit clanek, ktery by nemel byt pravdivy. Budu rad, kdyz i vy priste bude vybirat vystiznejsi vyrazy, dekuji.
Jinak se zkusime k tematu jeste vratit, jak vyjde trosku casu;-)
OK omlouvam se nechal jsem se unest emocemi. Nad danou problematikou jsem stravil spoustu hodin a presto se mi nedari k800i spojit s internetem v PC pres profil PAN. Proto mi prisly nektera tvrzeni ve zminovanem clanku minimalne usmevna. Priste budu lepe vazit slova.
uložena
DavesMan
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100
«
Odpověď #12 v:
24. Září 2006, 10:28 »
Elanek OK.
Ale presto mi to neda a chtel bych varovat vsechy, kteri si "jen tak" pripoji treba K800i pres PAN. V tom momente je TELEFON gateway a jde pres nej VŠE (ostatne proto taky chce nastavit/vybrat datovy profil - pro nenechavce - v prikazovam radku: ROUTE PRINT). Az pak prijde ucet za kilo, tak se nedivte...
uložena
Sony Ericsson C702 Speed Black
/
www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
|
Walkmans 240 x 320
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
w900i bluetooth PAN
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.083 sekund, 19 dotazů.