SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 00:09

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: GPS navigace Eurotel
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: GPS navigace Eurotel  (Zobrazeno 10060 x)
kuliferda
Uzivatel
Telefon: Z600,P910i,K800i,W810i,W910i,Satio,Car-100,MBW-150 Executive Edition

Zobrazit profil
« v: 14. Duben 2006, 11:58 »

Tak jsem zkusil navigaci od eurotelu a nejsem z toho moc nadseny. V porovnani vykon a cena. Pri cenach GPRS je tato aplikace pro skupinu lidi s vyssim prijmem a nebo s datovym tarifem. Vubec nemluvim o tom ze budete aplikaci pouzivat v zahranici, tam ty ceny vzrostou nekolikanasobne. Co se tyce samotneho programku v porovnani s TomTomem, SmartComGPS a Stadtplandienst , tak TomTom dle meho soudu je nejlepsi. V GPS eurotelu me zarazil zdeseny hlas zeny, jak pri orgasmu a trochu zmatene informace, prehlednost programu "Kdo hleda najde" co k tomu vic dodat. Grafika, ikony se mi libi. Instalace programu je jednoducha, musite se pripojit z tel. na internet, adresa je  http://get.navigace.eurotel.cz  nejde stahnout na PC a instalovat do tel. Tak smele do toho, protoze do konce dubna muzete zkouset zdarma, alespon to tvrdi u Eurotelu. Ucet za tel. zatim nemam, takze nemuzu potvrdit ze je aplikace zdarma a GPRS take. Chtel bych znat vas nazor. Diky    http://www.eurotel.cz/jnp/cz/services/service/cz-services-dataContainer-Zabava-Navigace-Navigace_Intro.html  Roll Eyes Shocked Huh
uložena
Golf
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 3GS 32GB

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 14. Duben 2006, 12:09 »

Pokud je potreba GPS modul, tak vzhledem k existenci  (a dostupnosti) TomToma, Wayfindera a Route66 atd. me to pripada dost nestastny. Ale proti gustu...
uložena

SE P910i  (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
kuliferda
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 14. Duben 2006, 12:17 »

Prominte to jsem nenapsal, samozrejmne ze modul GPS je zapotrebi. Mapy se nacitaji prez GPRS
uložena
Golf
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 14. Duben 2006, 12:23 »

Takze je to obdoba Wayfindera, ktery to ma uz vychytany, vcetne planovani na webu a podobne... A urcite bude mit celkove mapy dokonalejsi (mozna ze ET ma podklady pro CR aktualnejsi). To je ale na delsi zkouseni...
uložena

SE P910i  (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
kuliferda
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 14. Duben 2006, 12:26 »

Nejsem si jisty, protoze jsem to odinstaloval, ale napis Wayfinder jsem tam mozna vydel. Stahovat a instalovat to znova nebudu
uložena
Golf
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 14. Duben 2006, 13:00 »

No jo, je to ve spolupraci s Wayfinderem....
uložena

Etvrtek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 14. Duben 2006, 16:08 »

Tak jsem zkusil navigaci od eurotelu a nejsem z toho moc nadseny. V porovnani vykon a cena. Pri cenach GPRS je tato aplikace pro skupinu lidi s vyssim prijmem a nebo s datovym tarifem. Vubec nemluvim o tom ze budete aplikaci pouzivat v zahranici, tam ty ceny vzrostou nekolikanasobne. Co se tyce samotneho programku v porovnani s TomTomem, SmartComGPS a Stadtplandienst , tak TomTom dle meho soudu je nejlepsi. V GPS eurotelu me zarazil zdeseny hlas zeny, jak pri orgasmu a trochu zmatene informace, prehlednost programu "Kdo hleda najde" co k tomu vic dodat. Grafika, ikony se mi libi. Instalace programu je jednoducha, musite se pripojit z tel. na internet, adresa je  http://get.navigace.eurotel.cz  nejde stahnout na PC a instalovat do tel. Tak smele do toho, protoze do konce dubna muzete zkouset zdarma, alespon to tvrdi u Eurotelu. Ucet za tel. zatim nemam, takze nemuzu potvrdit ze je aplikace zdarma a GPRS take. Chtel bych znat vas nazor. Diky    http://www.eurotel.cz/jnp/cz/services/service/cz-services-dataContainer-Zabava-Navigace-Navigace_Intro.html  Roll Eyes Shocked Huh

synku kdybys cetl poradne podminky tak neni potreba byt "vatar" ale v mesicnim pausalu 145.- (pro ER) je i cena za stazena data
uložena

k750i R1AA008 + 512 MB MS Pro Duo
P 910i + 512 MB MS Pro Duo
B17S
Anonym
« Odpověď #7 v: 15. Duben 2006, 06:39 »

Vatar musi byt jenom v zahranici kde se plati jeste za data roaming.
Ano TomTom a Route66 je lepsi ale ta cena je taky uplne nekde jinde.

Plusy
Cena (145 korun za mesic je skoro zadarmo)   
Aktualni mapy.
Funkcni i pro mobily jen s Javou. 
Minusy
Vazanost na data (rychlost, pokryti)
Vetsi spotreba energie. 
Zahranici asi nerealni (cena bude dost vysoka)
A ne tak kvalitni jako TomTom a Route 66

Ten kdo malo cestuje je tato sluzba proste vynikajici.
uložena
B17S
Anonym
« Odpověď #8 v: 15. Duben 2006, 08:03 »

Jo a jeste jedna vec instalacka ma skoro 1,5 MB ktera se jeste musi stahovat pres WAB profil. Tak jestli si to nauctuji  Angry tak na tom pekne vydelaji.
uložena
Dusab
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 15. Duben 2006, 10:02 »

Jo a jeste jedna vec instalacka ma skoro 1,5 MB ktera se jeste musi stahovat pres WAB profil. Tak jestli si to nauctuji  Angry tak na tom pekne vydelaji.
¨
ne strance "instalace" je poznamka, ze bude mozno instalovat i jinak ( kabel, BT, IR) pry brzy.... Roll Eyes
uložena

T39--->T68--->T630--->SE P900--->SE P910i by Martin Vagner, BT GPS
la_da
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 15. Duben 2006, 10:32 »

Nemusite to stahovat z Eurotelu ale rovnou z Wayfinderu, ja mam z Wfd a normalne se prihlasim i u Eurotelu. Je to uplne stejny. Drahy to rozhodne neni, poridil jsem si dozivotni licenci, mam Vodafouna, platim 200 kc za mesic a jeste jsem neprekrocil. A to ho pouzivam casto, jsem ridic z povolani a jezdim kazdy den Prahu a celou republiku. Zatim bez problemu i kdyz nekde je mapove pokryti s mensimi nedostatky, vetsinou na morave ale jenom v drobnostech. za ty prachy jsem opravdu spokojeny. Mam to na K750i .
uložena
Golf
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 15. Duben 2006, 11:10 »

Rozebira se tu presne to, co se rozebiralo pred rokem a vic na Pandore (a i snad nekde tady na SEManii), je to stale dokola... Roll Eyes Tech rezimu (nemluvim o javove verzi, tu neznam) se da pouzit nekolik a dat za dva dny celkem narocny navigace v zahranici dve kila mi zase za ten klid nepripada moc (a pro cloveka, ktery ma v republice data nonstop a jednou dvakrat v roce vyjede ven je to pakatel). Zalezi na tom, jestli se pouziva primo mapa nebo jenom treba "sipkovy" rezim. Navic se daji nektere mapy stahnout z internetu predem (samozrejme po zaplaceni, ze by to nekomu fungovalo s nejakou pilulkou nevim), takze pokud se kouknete na datovy zatizeni, jsou tam dost mezi temi rezimy rozdily. Hlavni vyhodou je to, ze nepotrebujete temer zadnou pamet na karte (cca 15MB), protoze si to stahuje mapy prubezne pres GPRS, mapy jsou k dispozici tim padem ty nejaktualnejsi. Jeden cas jsem to pouzival v republice temer vyhradne, TomTom na tom byl pokrytim dost mizerne (Route jeste hur), i dnes se mi stane, ze Wayfinder najde i to, co ostatni ne. Akorat tam chybi ten pseudo 3D rezim, ale to asi neni to nejdulezitejsi. Jenom na okraj, po strance hlasove navigace se jak TomTom tak Wayfinder maji stale co ucit od Route... Jinak to pouzivam na pecku, jak je to na tech ostatnich pristrojich, to nevim. A ze by ovladani bylo neprehledne, jak se tu pise v uvodu, to je vec nazoru ale me to pripada v pohode. Jinak tu mluvim o cistemm Wayfinderu, jak je to provazane s Eurotelem nevim a zkoumat asi ani nebudu, protoze nemam duvod to zatim zkouset... Jo a jeste ta zminena vyssi spotreba energie, TomTom ac nepotrebuje GPRS zere uplne nejvic, a je to vyzkousene praxi... A co se tyka toho pokryti, tak bych si vubec netroufnul dat tenhle system na posledni misto za TomToma a Route, ba naopak...
« Poslední úprava: 15. Duben 2006, 11:16 od Golf » uložena

mars
Anonym
« Odpověď #12 v: 15. Duben 2006, 13:48 »

Tak nevim, osobne si myslim ze hlavni plusy teto navigace jsou, ze je i pro Java telefony, a neplatite na zacatku zadnou velikou sumu za mapy. Je jasne, ze na symbianu jsou kvalitnejsi aplikace, ale i za ty vsak musite vysolit penizky rovnou, to same plati i pokud chcete Wayfinder original. Nemluvime tu o nelegalnich moznostech, ze?
to la_da: Wayfinder z dozivotni aktualizaci stoji nekdo kolem 5 tisic (mozna trochu mene), a porad musite mit nejaky datovy tarif, trebas prave ten za 200?? To se docela nevyplati ne? To mi neprijde jako dobra investice, a rada pro ostatni  Grin Grin Grin

PS: Jinak tohle je jen upraveny Wayfinder, co se tyka mapovych podkladu pro ER, jsou stejne jako ma posledni Tom Tom, tedy to nejlepsi, co se pro ER nyni nabizi. Stazeni aplikace pres WAP se take neuctuje Mrknutí
uložena
Golf
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 15. Duben 2006, 14:27 »

Jenom k tomu datovemu rezimu, jak pise MarS, jen kvuli navigaci si ho asi malokdo poridi, je to spis dalsi vyuziti a vyhoda, takze se to nevyplati jak komu Tongue Smajlík
uložena

kuliferda
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 16. Duben 2006, 10:28 »

Jen male  upozorneni!!!  Tato aplikace zatim neni urcena pro predplacene GO karty, ale da se stahnout a funguje. Tim chci rict, ze jsem vcera zkousel dat do Pecka svoji GOkartu, stahnul jsem aplikaci bez problemu, nainstaloval a spustil. Bylo to uplne stejne jako u pausalu. Jen ta cena!!!! Aplikace byla zpustena cca 3 min. a pak zacli litat SMS jedna za druhou, celkem jsem to mel za krasnych 243,- korun ceskych. Dobra zprava je, ze Eurotel chysta nejaky balicek i pro Gouckare, ale zatim nejsou jasne podrobnosti. To jsou informace od operatora na infolince Eurotelu. Takze Gouckari vydrzte!! (jestli jeste nejaky jste)   Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: GPS navigace Eurotel
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 17 dotazů.