SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 16:55

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s Disc2Phone prosim poradte
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem s Disc2Phone prosim poradte  (Zobrazeno 2579 x)
Crosbiker
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 12. Duben 2006, 15:58 »

Treba k instalacii tejto aplikaci maÂť pripojenie na net? Lebo ked ju doma instalujem stale mi to ponuka len nejaku japonstinu alebo si to tam z CD najprv instaluje nieco s nazvom NET a dalej nepamatam(nie som teraz doma) a potom mi to vyhodi nejaku hlasku o nezdarenej instal v angline. Win mam XP. Diky
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #1 v: 12. Duben 2006, 19:11 »

Treba k instalacii tejto aplikaci maÂť pripojenie na net? Lebo ked ju doma instalujem stale mi to ponuka len nejaku japonstinu alebo si to tam z CD najprv instaluje nieco s nazvom NET a dalej nepamatam(nie som teraz doma) a potom mi to vyhodi nejaku hlasku o nezdarenej instal v angline. Win mam XP. Diky
ne neni treba, instaluje ti to predpokladam NET framework, ten ted vyzaduji nektere nove instalace i jinych zarizeni a SW  Mrknutí bez toho te to dal nepusti.
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #2 v: 12. Duben 2006, 19:23 »

jeste doplnim, tohle je na SE webu!

Vazeny zakazniku, v pripade, ze pouzivas cesky operacni system Win a rozhodnes se instalaci Disc2Phone provadet z CD prilozeneho v baleni tveho pristroje, doporucujeme spusteni instalacniho programu "D2PInstall.exe" provest manualne v adresari CD: :\Disc2Phone\Install nebo ji provest z nasich www stranek primo. Duvodem k tomu je nekompatibilita jazykovych sad, ktera muze zpusobovat necitelnost pruvodce instalace. V pripade dotazu se prosim obrat na nase zakaznicke centrum.

Mrknutí
uložena
MIKE-BIKER
Uzivatel
Telefon: iPhone 5 64GB White

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 13. Duben 2006, 00:28 »

Me se to s tou ÂŤamanstinou delo taky, ale pak sem se zamyslel. Roll Eyes. Na co ja vubec Disc2Phone potrebuju?  Undecided. No na nic! Grin. VzdyÂť je tu vynikajici My Phone Explorer, ktery vse resi.  Mrknutí
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
Karel Attl
Uzivatel
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 13. Duben 2006, 08:17 »

Ale jen tak btw nechapu proc mi to stejne tahalo .NET 1.1 i kdyz mam 2.0..
uložena

XPERIA X10i 2.2
mars
Anonym
« Odpověď #5 v: 13. Duben 2006, 08:45 »

Me se to s tou ÂŤamanstinou delo taky, ale pak sem se zamyslel. Roll Eyes. Na co ja vubec Disc2Phone potrebuju?  Undecided. No na nic! Grin. VzdyÂť je tu vynikajici My Phone Explorer, ktery vse resi.  Mrknutí
a kcemu potrebujes Phone Explorer, kdyz mas Total Commander  Mrknutí taky na nic  Grin Grin Grin Grin Grin
uložena
MIKE-BIKER
Uzivatel
Telefon: iPhone 5 64GB White

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 13. Duben 2006, 09:26 »

Jenze TC zvlada jen pameÂťovku.   Sad A co vnitrni pameÂť  Cheesy
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
mars
Anonym
« Odpověď #7 v: 13. Duben 2006, 09:57 »

Jenze TC zvlada jen pameÂťovku.   Sad A co vnitrni pameÂť  Cheesy
no nevim, u W900 vidi oboje, klasicky 2 node disky, u W800/K750 tomu tak mozna neni.
« Poslední úprava: 13. Duben 2006, 09:59 od MarS » uložena
Crosbiker
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 13. Duben 2006, 17:32 »

Viem ze sa to da aj inac ja to tam ladujem cez citacku kariet ale z toho neustaleho otvarania tej plastovej zatky karty mi uz nedolieha- je vyduta. Ten Disc2Phone som chcel koli tomu, ze rovno prekonvertuje do mp3 a mozem urciÂť bitrate. Takto to musim ÂťahaÂť cez CdExtractor alebo Nera a potom az davaÂť do zlozky na karte. A netreba comandery a pod. staci to tam daÂť aj cez ten prrogram na spravu mobilu co je na CD a pamaÂť mobilu ukaze cez neho a kartu v mobile ako pamaÂť (E:)
uložena
DJF
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 13. Duben 2006, 18:09 »

Noo u W800i Explorer, Total Commander atd. ukazou jenom kartu jako dalsi vymenitelnej disk.

2Corsbiker: No ja osobne ten program z toho CD nepouzivam, protoze sem tu uz nejakej mel k T630 co ma segra a nejak se mi to s nim sere. Takze to neresim. Zatim mi ani pristup do pameti mobilu nijak nechybel. Staci na kartu.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s Disc2Phone prosim poradte
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.053 sekund, 17 dotazů.