SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
07. Květen 2025, 15:59

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Psani SMS
Anketa
Otázka: Jakou metodou nejcasteji pisete SMS na sve PXX0?
Na vnitrni alfanumericke klavesnici flipu (P910i) - 4 (14.3%)
Na vnejsi klavesnici flipu (bez T9) - 3 (10.7%)
Na vnejsi klavesnici flipu (s T9) - 4 (14.3%)
Stylusem - 6 (21.4%)
ukanim na pismenka virtualni klavesnice - 11 (39.3%)
Celkem hlasů: 24

Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Psani SMS  (Zobrazeno 4115 x)
kmozis
Anonym
« v: 30. Květen 2005, 07:54 »

V pripade ze pouzivate nejcasteji jinou metodu (napr. pres nejaky phone manager nebo Remote Pxx), napiste to do komentare.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #1 v: 01. Červen 2005, 19:06 »

Doplnuji svu dotaz: pouzivate nekdo alternativni programky pro zadavani textu (eZiTap, Datuma...)
uložena
Kapr73
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 01. Červen 2005, 19:13 »

kdyz to jde tak pisu na klavesnici na flipu s T9, Decuma (tu jsi zrejme myslel) mi nejak nesedla a pro eZiTap neexistuje cesky slovnik
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #3 v: 01. Červen 2005, 19:25 »

kdyz to jde tak pisu na klavesnici na flipu s T9, Decuma (tu jsi zrejme myslel) mi nejak nesedla a pro eZiTap neexistuje cesky slovnik
Grin Jo, myslel jsem Decumu, ale myslel jsem, ze se to jmenuje a chtel jsem napsat Dacuma, no a nakonec jsem napsal Datuma - jsi dobrej, ze's to vubec desifroval  Grin
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #4 v: 01. Červen 2005, 19:36 »

to jo, statisticky zatim velmi vyznamny vzorek
uložena
anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 01. Červen 2005, 21:14 »

protoze jsem oddelal klavesnici pisi jen vyÂťukavanim stylusu na virtualni klavesnici. skoda, ze u tohoto zpusobu nefunguje T9..........nebo se pletu?? Mrknutí
uložena
Kapr73
Redaktor

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 01. Červen 2005, 22:49 »

protoze jsem oddelal klavesnici pisi jen vyÂťukavanim stylusu na virtualni klavesnici. skoda, ze u tohoto zpusobu nefunguje T9..........nebo se pletu?? Mrknutí
to bych si dost dobre nedovedl predtavit jak by to melo fungovat... prece jenom pro t9 je predpoklad, ze mas na jednom tlacitku vice pismen
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #7 v: 01. Červen 2005, 23:09 »

to bych si dost dobre nedovedl predtavit jak by to melo fungovat... prece jenom pro t9 je predpoklad, ze mas na jednom tlacitku vice pismen

presne tak, k cemu by Ti T9 pomohla? Ledaze by jsi stylusem vytukaval na virtualnim flipu a tam by normal fungovat mela a taky funguje, jak jsem prave vyzkousel.
uložena
anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 02. Červen 2005, 06:22 »

presne tak, k cemu by Ti T9 pomohla? Ledaze by jsi stylusem vytukaval na virtualnim flipu a tam by normal fungovat mela a taky funguje, jak jsem prave vyzkousel.

dobre, dobre T9 ne myslel jsem iTAP, ten prednabizi (fuj, to je slovo) cela slova
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #9 v: 02. Červen 2005, 07:43 »

dobre, dobre T9 ne myslel jsem iTAP, ten prednabizi (fuj, to je slovo) cela slova
To by fungovat melo, k tomu je to urceno. Jen jestli je k tomu cesky slovnik...
uložena
step_cz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 10. Červen 2005, 12:45 »

Ahoj,
da se nastavit, aby T9 psala cesky bez hacku a carek? Aby to nezkracovalo SMS na 80 znaku?
Mam P910i druhy den a teprv se s ni ucim, tak se predem omlouvam, pokud se ptam na nejakou pitomost :-)

diky Step
uložena
Kapr73
Redaktor

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 10. Červen 2005, 13:13 »

Ahoj,
da se nastavit, aby T9 psala cesky bez hacku a carek? Aby to nezkracovalo SMS na 80 znaku?
Mam P910i druhy den a teprv se s ni ucim, tak se predem omlouvam, pokud se ptam na nejakou pitomost :-)
diky Step
P910i mam taky teprve druhy den a nelze...
uložena
phaeton_esc
Uzivatel
Telefon: K800i Allure Brown

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 10. Červen 2005, 13:47 »

pekne na externi klavesnicce, bez t9.....p900 mam 2 dny a jeste sem zvyklej se stary nokie Smajlík
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #13 v: 10. Červen 2005, 14:15 »

Ahoj,
diky Step
P910i mam taky teprve druhy den a nelze...

ja nic nenastavoval a t9 mi nabizi slova jak s diakritikou, tak bez ni. Mam anglickou p910i s nastavenou lokalitou Czech.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Psani SMS
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 19 dotazů.