SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 06:51

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Email
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Email  (Zobrazeno 7429 x)
totik
Anonym
« v: 09. Duben 2006, 20:18 »

Jak smazat z emailoveho klienta emaili? Pouze jdou oznacit jako k odtraneni a nic vic! Dekuji
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #1 v: 09. Duben 2006, 20:24 »

A kdyz se znovu pripojis ke schrance, tak se Ti ty oznacene nesmazou ?
uložena
roxetak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 13. Duben 2006, 18:28 »

Zmazat sa mi podarilo niekolko mailov prijatych i odoslanych az po uplnom zaplneni pamate telefonu. Az asi po pol roku. Email klient nie je v telefone dost dobre dorieseny, aspon podla mojho nazoru. Chyba nastavenie, ci maily v schranke ponechat po stiahnuti posty do mobilu, alebo sa maju zo servera odstranit. Nefunguje komunikacia uplne medzi serverom a mobilnym klientom. Proste musite ist na server a spravy, emaily si potom zmazat tam. Niekedy sa oplati najprv si skontrolovat schranku cez pc a zmazat vsetky mozne spamy a spravy s wormsami a az potom stahovat maily do mt. lebo sa Vam moze stat, ze stiahnete a zaplatite zbytocne za stiahnute data, ktore su spamom. Chyba i podstatny dobre nastaveny filter.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
MIKE-BIKER
Uzivatel
Telefon: iPhone 5 64GB White

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 13. Duben 2006, 19:45 »

Jak pravil Miramax. Oznacit mail k odstraneni a pri pristim -> Odeslat a prijmout vse bude mail smazan. Tak to alespon funguje na D,K,W 750, 800, na K700 to nebudes jine. Mrknutí
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 13. Duben 2006, 21:42 »

Tak to funguje, lenze tie spravy ostanu na serveri. Takze sa tym nic neriesi.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
MIKE-BIKER
Uzivatel
Telefon: iPhone 5 64GB White

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 13. Duben 2006, 21:59 »

Tak to je potom potreba nastavit, jestli se kopie ma na serveru nechat, nebo neco takoveho. Me ty zpravy na serveru nezustavaji! Smajlík
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
Integrated
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 04. Srpen 2006, 20:17 »

Potreboval bych poradit. Kdyz jsem mino net, stahuji si maily do mobilu. V posledni dobe se mi ale casto stava, ze se mobil pripoji k serveru, najde novy neprecteny mail a stahne ho do mobilu. Kdyz si chci ale precist text obevi se jen chybove hlaseni "Unsupported charecter set.". A vim prd co mi dotycny pise. Vetsinou se to zacalo obevovat u mailu z centrumu. Ze seznamu se zobrazuje bez problemu.
 Stava se vam to taky ? Nevi nekdo cim to je? Kde nebo Co nastavit, abych si mohl mail precist ?
uložena

SE K500i (R2AE033)
Lubos
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 07. Srpen 2006, 09:19 »

Tak u mailu z Centrumu se mi to stava taky a mam dojem, ze pujde o nepodporovanou kodovou stranku. S tim asi nic nenadelame. Proto jsem hledal nejakyho lepsiho mail klienta v Jave, nasel jsem SimpleMail, ale ten mi nefunguje ve verzi pro MIDP 2.0. Jedine tato veruze umi i prilohy a v tom je asi ten hacek. Telefon si toho klienta asi nechce pustit do souboru. Nevite nekdo o funkcnim mail klientu? Lubos
uložena
Integrated
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 08. Srpen 2006, 09:08 »

SimpleMail si muzes stahnout na strankach autora http://www.ace.ic.cz i v nisi verzi treba: MIDP-1.0 60 kB - kompatibilni verze snad pro vsechny mobily s Javou i pro MIDP20 co ale nemaji pristup k souboprum v mobilu.
Zkousel jsem to, ale nepodarilo se mi to nastavit. Telefon se snazi stahnout hlavicky zprav a nic.  Undecided
Dost me to stve kdyz prijde mail ktery bych si potreboval precist hned a misto toho si prectu jen: "Unsupported charecter set."
uložena

SE K500i (R2AE033)
Lubos
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 09. Srpen 2006, 08:28 »

Jo, Simple mail ve verzi 1.0 si stahnout muzu, ale ten nepodporuje prilohy, a o ty mi jde docela dost. Ale stalo by za zkousku aspon jak podporuje ty maily z Centrum.cz.
uložena
Integrated
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 10. Srpen 2006, 20:23 »

Tak uz to funguje. Spravne se zobrazuji i zpravy z centrumu a to i vcetne diakritiky.  Cool
uložena

SE K500i (R2AE033)
Integrated
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 11. Březen 2008, 20:42 »

Emailove zpravy z centrumu jsem si na mobilu cetl vzdy pomoci teto aplikace. Emailovy klient v mobilu totiz hlasil chybu "unsupported character set". SimpleMail si s tim bez problemu poradil. Jenze v posledni dobe pri pokusu o stazeni mailu napise chybu "java.io.IOException:response empty" a vic se nedoctu.  Angry Nevite nekdo co s tim ? Jak a co prenastavit aby se mail stahnul a i zobrazil ? Nemate nekdo jinou funkcni aplikaci co dokaze v soucastne dobe maily z centrumu cist ?  Huh

Jedinym duvodem proc to nejde, kdyz predtim to slo bez problemu, by mohla byt ta jejich podelana nabidka informacnich sluzeb z regionu co nabizeji a zobrazujici se pri vstupu do mailu. Eekat do 5.dubna nez to stahnou pro me neni reseni.   Undecided
« Poslední úprava: 16. Březen 2008, 16:45 od Integrated » uložena

SE K500i (R2AE033)
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Email
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.049 sekund, 19 dotazů.