SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 00:52

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Disk 2 Phone - nejde nainstalovat
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Disk 2 Phone - nejde nainstalovat  (Zobrazeno 2780 x)
Irca
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 03. Duben 2006, 08:43 »

Ahojky, preinstalovavala jsem comp a nyni mi nejde nainstalovat Disk 2 Phone. Nevite jak to jinak udelat, aby mi ma W800i hrala MP3 klasicky pres to tlacitko W, bez pouziti tohoto softu. Zkousela jsem to pretahnout na kartu cteckou ... a nejdou mi melodie spustit, pise to ze nebyl pouzity spravny soft.
Diky za radu  Mrknutí
Nebo pripadne jestli nemate nekdo novejsi verzi Disk 8 Phonu ... jestli by mi to neslo ...mam verzi 1.1.
uložena
Irca
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 03. Duben 2006, 10:30 »

halooo mate s tim take nekdo nejaky problem nebo jsem jedina :-(
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #2 v: 03. Duben 2006, 11:13 »

Disc2Phone nepotrebujes, staci si na karte vytvorit o jednu slozku vic a do ni to nakopirovat a jiz to pres menu walkman pujde spustit
uložena
Irca
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 03. Duben 2006, 13:42 »

Kde presne vytvorit tu novou slozku??? ... kdyz dam kartu do ctecky ... tak je tam ten oddil pro fotky z fota a pak ten oddil kde je media files ...tak tam nekde??
uložena
Irca
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 03. Duben 2006, 13:43 »

jo a pujde pak vyhledavat hudba podle interpretu???
uložena
Uzlinka
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 05. Duben 2006, 12:24 »

Tak co, uz jsi na to prisla???
Slozku bych vytvorila tam, co je taky ta - jak rikas - slozka pro fotky a druha pro media files a pod.
Ja to teda delam pres program My Phone Explorer, ale staci kdyz proste jen pripojis tel pres snuru (nebo cteckou, to je fuk) a otevres si ten novy vymenitelny disk co ti tam naskoci. No a rovnou v tom si vytvor slozku MP3 a do ni vzdy dalsi slozku s nazvem interpreta a do ni dalsi se jmenem CD a do toho teprve nacpi ty pisnicky co chces. Pak to bude vyhledavat podle interpretu!!! Mrknutí
Hodne stesti Smajlík
uložena

Ericsson T10s  <  SE T230  <  SE W800i  < SE W910i 
SanDisk M2 4GB  HPM 70  T-mobil

No a jinak ... www.bluesberry.cz   ;-)
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #6 v: 05. Duben 2006, 12:56 »

Vytvor si hned v prvnim casti karty slozku MP3 a do ni dalsi nazvanou treba stejne a pak do ni jiz kopiruj samotne skladby nebo rovnou dalsi slozky s albumy
uložena
Tuhyk
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 06. Duben 2006, 10:15 »

Ja to delam uz od zacatku pres ctecku. Bud pouzij treba My Phone Explorer, a nebo muzes i rovnou primo z windows. Otevres si kartu, do slozky MP3 (jedna z tech tri, ktere tam v rootu jsou, jestli neni tak si ji vytvor) si zkopiruj hudbu jakou chces. Ale pozor melo by to vypadat nejak takhle:
MP3/UMELEC/NAZEV_ALBA/ (napr. MP3/Queen/Live in Wembley/) - tj. ty mp3 kopiruj az do slozky s nazvem alba
kdyz bys to kopirovala primo tak nevim jak si stim ten prehravac poradi. Mozna jo, ale kvuli komfortu je to takhle lepsi, protoze potom si v telefonu v prehravaci zvolis interpreta, nazev alba a potom skladbu
uložena

Tuhyk Inside!
zdeny
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 20. Červen 2006, 14:00 »

Zdravim, chtel jsem vcera prevest nahrane zvuky z W810i formatu AMR do jineho, a tak jsem si stahl  PC SUITE - bez problemu nainstalovano, a potom Disc2Phone ale pri instalaci me to hlasilo neco o chybe souboru a neco s digitalnim podpisem.Mam ta SP2, prosim o radu jak to mate vy,co delam spatne.dik
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Disk 2 Phone - nejde nainstalovat
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 17 dotazů.