SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 04:12

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s "automatickym" vyberem hudby v prehravaci zaznamu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem s "automatickym" vyberem hudby v prehravaci zaznamu  (Zobrazeno 1476 x)
Thomass
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 02. Duben 2006, 23:30 »

Posledni dobou se mi casto stava, ze pri pouziti fce "Vse hudebni" v prehravaci zaznamu cekam neskutecne dlouho, nez se vytvori playlist. Predtim se mi to nikdy nestavalo a behem par vterin byl plalyist treba se 150-ti skladbama, ale nevim cim ted nekdy cekam treba i 2 minuty .. je to docela pruda. Zkousel jsem MP3 z karty smazat a nahrat znova .. i jine a dela to porat ..

Pri poslechu hudby vyuzivam jedine tuhle funkci, protoze me nebavi porad predelavat vlastni playlisty atp.

Jinak mam gigovou kartu zhurba tak z pulky zaplnenou hudbou, firmware R1AA008

Taky to nekomu dela takovou neplechu? .. apropo nevite cim by to mohlo byt?
uložena
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 03. Duben 2006, 12:54 »

zavisi to podla toho ci mas vsetky skladby na 192 kbps abo mas aj skladby 460-640 kbps bitrate a podla dlzky pesniciek (aspon ja som to takto zistil)... a som zistil zaujimavost ze ak prehravac prechadza na vyssi alebo nizsi bitrate tak je pocut neprijemne praskanie.. takze ak sa chcete vyhnut praskaniu tak si dajte vsetky mp3 na rovnaky bitrate. A dam ti radu. Pesnicky ktore posluchas si daj pod adresar jeden (napr mix) a zarad ho ako playlist. Hned ti ho nacita. Inac ja mam zasa problem ze ak dam funkciu nahodneho vyberu tak mi aj 8x da tu istu pesnicku a pritom mam vypnutu funkciu repeat(opakovanie). Proste je to nejake vadne  Huh
uložena

Sony Ericsson Arc
Thomass
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 03. Duben 2006, 18:00 »

Diky za rady, neco z toho vyzkousim. Jinak bitrate pouzivam do 192 a stejne se snazim prevaznou vetsinu comprimovat na 128 .. tak to moc nechapu ..  no zkusim nekdy formatnout kartu a nahazet tam cely obsah znova .. treba se to umoudri...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s "automatickym" vyberem hudby v prehravaci zaznamu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 16 dotazů.