SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 15:23

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SAR pro K750i
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SAR pro K750i  (Zobrazeno 11133 x)
RomanP
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 26. Květen 2006, 21:36 »

No tak se nad tim s chalanmi trochu zamyslete a mozna se smat prestanete, ja tedy netvrdim, ze si podle toho vybiram mobil, nebo ze se o to pri koupi zajimam, to ne.
Ale co je na tom k smichu jsem fakt nevykoumal.

Jinak to dratovy je samozrejme jeste horsi, nez normalni pouzivani telefonu, protoze drat funguje jako antena a vede prakticky do ucha.
uložena
jonza
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 27. Květen 2006, 19:00 »

Myslim ze nemas s tim dratem pravdu, protoze to jsou vlastne jen takove sluchatka s mikrofonem, zadna antena pro elmg zareni!
uložena
DavesMan
Uzivatel
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 v: 02. Červen 2006, 08:31 »

Drat u handsfree funguje pouze jako antena pro prijem radia (tj. nic nevyzaruje) - to z pohledu telefonu. Samozrejme musime pripustit, ze se do ni z okoli (nejen z telefonu) neco naindukuje. Ale to bys pak nemohl pouzivat ani walkmana, discmana, MP3mana, iPoda, .....
U Bluetooth handsfree je to jina - to samozrejme i vysila - cili vyzaruje.
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 v: 02. Červen 2006, 18:18 »

S tym HF ide o to, ze to je kus vodiveho dratu Smajlík ktoreho jeden koniec je mimoriadne blizko pri zdroji signalu (telefonu) a druhy je, v podstae v hlave (uchu Mrknutí ) .... takze ako antena prenasajuca ziarenie smerom ku hlave urcite funguje :> ...
ja by som skor spochybnil skodlivy splyv toho ziarenia, kedze v podstate este nikdy nikdo nikde nepredlozil ziadnu doverihodnu studiu o tom, ze to ziarenie cloveku naozaj skodi :>
uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
DavesMan
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 v: 02. Červen 2006, 18:53 »

K750ka vyzaruje smerove - ven od hlavy (tj. jakoby krytkou objektivu - presneji nad ni), cili konektor a drat jsou relativne ve stinu.
Co se tyce skodlivosti....? Ja osobne bych hlavu do mikrovlnky nestrcil, i kdyz nikdo neprokazal, ze to skodi (resp. nikdo to neskusil - doufam - /snad krome Šteindlera v Clever s dratenkou a balonkem s propanbutanem Grin)
uložena

R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
Sony Ericsson MW600
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 03. Červen 2006, 14:37 »

Takze ne kazdy drat vyzaruje, zalezi na jeho delce a delce vlny, vzhledem k tomu ze je zakoncena indukcnosti tak asi vyzarovat nebude.
uložena
RomanP
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 03. Červen 2006, 17:04 »

No ja se asi spatne vyjadril s tou antenou. Nemyslel jsem, ze je "drat" pouzit jako antena zamerne vyrobcem, ale aÂť to vezmeme jak to vezmeme, je to vodic a vede rovnou do ucha...
uložena
antoda
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 04. Červen 2006, 09:18 »

omlovam se vsem ostatnim, za to c tu napisu, ale neda mi to. Nestore ses vazne ubohej, proc tu resis takovy sr****, to snad nemyslis vazne.. Kdyz ti ta zmena udaje o SAR tak vadi, podej zalobu na SE, mobilmanii, me a na ostatni lidi, kterejm tenhle kec tak vadi. Pak si kup nejakej telefon, kterej ma hodnotu vyzarovani 0,00000001¨a letsi si candata pri pomysleni na to, jak my vsichni brzo chcipnem. Pak se ti budu smat a, az te na poli prejede tramvaj, protoze to je mnohem pravdepodbnejsi, nez ze se me udela nador na mozku z telefonovani a ja na to chcipnu... Priste se nejdriv nad tim, co chces psat zamysli.
omlouvam se za pripadne pravopisne chyby, ale tohle me dokaze vytocit....
uložena
RomanP
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 04. Červen 2006, 09:46 »

antoda : Normalni je, pokud cloveka prispevek nezajima, nereagovat pokud k nemu nema co rict. Jestli te to ale jak pises vytaci, nejsi vyrovnana osobnost a mas zrejme vice psychickych problemu nez si sam myslis. Jeho prispevek mi neprijde ubohej, zjistil nesrovnalosti v uvadenych paramatrech a tak na ne upozornil, pokud te to nebere, nemusis prece reagovat. Ubohej mi prijde spis prispevek tvuj a to mel byt puvodne plnej vtipu, ze jo ? Me je SAR taky lhostejnej, z neceho volat musim, ctu to proto, ze me zarazi popisovana nesrovnalost a udajmy rozdil mezi K D W. A jeste posledni vec... nador na mozku mas driv nez novy boty. Videl si nekdy jak se za posledni 3 desitky let neprimerene zvysil vyskyt tehle veci a umrtnost na ne? Zkus zapatrat a zamyslet se proc je to tak, kdyz nam prece nic jako mobily, wifi, BT a dalsi bezdratove spojeni neskodi...
uložena
antoda
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 04. Červen 2006, 11:13 »

RomanP: Nerikam, ze pri kombinaci vseho sotatniho to skodit nemuze, Urcite ale ne v takovy mire, jak jsi napsal ty. Je sice pravda, ze nadorova onemocneni se za poslednich, dejme tomu 50 let, masivne "rozsirila, ale neni to tim, jak pises ty. Musis vzit uvahu, ze treba pred 50 lety medicina jeste nemusela byt na takove urovni, aby v nekterych pripadech nadorova onemocneni rozpoznala (pisu nemusela, protoze v tomhle fakt presne nevim, jak se medicina vyvijela..). Musis si uvedomit, jak taky zijeme. Driv urcite nebylo v okoli velkych mest takove mnozstvi smogu a podobnych sracek.. Dle meho nazoru tomu pomohly i takove veci, jako drive pouzivane azbestove brzdove oblozeni-docela chuÂťovka. Nekde v nejaky chytry knizce sem cetl, ze stacilo vdechnout i jednu podelanou castecku azbestu, ktera kdyz se ti nekde cestou do plic zapichla, byla 100% jistota vzniku nadoru. Otazkouj jen bylo za jak dlouho, jak velky a do jake miry zhoubny byl.. A tady de prave o to, ze kvuli zdanlive  nepodstatnemu prispevku, ktery me tak "pobouril" se tu rozrusta diskuze naprosto o nicem. Ten prvni prispevek sem si precetl jen ze zvedavosti a proste mi to nedalo nereagovat. Pochybnosti o mem dusevnim zdravi myslim nejsou na miste-sice sem trosku vybusnejsi,ale kazdej je nejakej. Mozna by ses mel zamyslet ty nad sebou. Jak jsem si tu celou du diskuzi precetl, tak se mi zda, ze mas silenou potrebu hrat si na obhajce autora prispevku a pokousis se tu temer napadat kazdeho, kdo na jeho adresu neco napise. Kazdopadne znam tvuj nazor na vec, ty znas zase muj, tak kdybys mel nejakej problem, tak se mi ozvi treba na icq.
uložena
RomanP
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 04. Červen 2006, 16:48 »

Ale ja vubec nemam problem a taky si nehraju na obhajce, jen mi prijde z principu blby, kdyz nekdo hlasa, jak je jeho produkt dobrej a bezpecnej jen proto, ze si to beznej clovek nemuze overit. Dokonce s tebou i souhlasim, ze je tech sra*** mnohem vic, nez tohle a prave proto mi to neprijde jako smesny a nepodstatny tema i kdyz s tim nic nenadelame...
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #26 v: 04. Červen 2006, 18:59 »

Ach jo, clovek uz opravdu nemuze verit nicemu. Chtel jsem si koupit jeste jeden mobil a hodnota SAR je pro mne jedno z meritek. DIKY informaci z Mobilmania.cz , kde deklaruji, K750i ma pouze 0,66 jsem si ho koupil, ALE jake neprijemne zjisteni, kdyz rozbalim letacek a SonyEricsson oznamuje, ze K750i ma 0,99!!!!!! To me teda opravdu nastvalo. Co s tim ??
nic proti, ale v nasem svete prolezlym zarenim vsemoznych frekvenci a vykonu, mi pripada Tvoje starost o par desetin opravdu naprosto zbytecna.  Cool
uložena
DavesMan
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #27 v: 05. Červen 2006, 10:21 »

He. Nam dali na barak 1800 MHz antenu. Kdyz spim, mam ji primo nad hlavou (pres strop samozrejme Mrknutí). To bude urcite vetsi srumec, nez nejaky SAR z Kacka. Ale signal dobrej.

EDIT: opraveno z GHz na MHz, sorry.
« Poslední úprava: 05. Červen 2006, 11:23 od DavesMan » uložena

Sony Ericsson MW600
jajk0
Uzivatel
Telefon: SE W580i

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 05. Červen 2006, 11:05 »

He. Nam dali na barak 1800 GHz antenu. Kdyz spim, mam ji primo nad hlavou (pres strop samozrejme Mrknutí). To bude urcite vetsi srumec, nez nejaky SAR z Kacka. Ale signal dobrej.

tak toto je dobry prispevok  Grin Grin Grin
uložena

T10s -> T28s -> T310 -> T68i -> K700i -> D750i@W800i -> W580i
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #29 v: 05. Červen 2006, 17:57 »

OMG, uz to tu niekto zamknite, ...
stejne povodna otazka, preco ma K750i iny SAR ako bol povodne uvadzany v recenziach a na strankach bola uz davno zodpovedana, a tato dalsia debata uz nevedie nikam ...
uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SAR pro K750i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.054 sekund, 18 dotazů.