SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
06. Duben 2025, 19:31

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zmena firmware
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zmena firmware  (Zobrazeno 3180 x)
Purpur
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 29. Květen 2005, 09:27 »

Snad nepolozim dotaz ktery zde uz byl resen.... Huh   Koupil jsem svoji p910 od operatora (nebudu jmenovat,nechci mu delat reklamu kterou si dle mne nezaslouzi ni nahodou) a nekde na foru jsem pochytil zminku o tom, ze v tomto pripade nelze aktualizovat firmware....coz se mi potvrdilo pri zadani CDA na strankach tech. podpory. Znamena to tedy, ze jsem bez sance na pravidelne aktualizace  Angry nebo to lze nejak obejit ?? Diky za pripadne rady ci odkazy.
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #1 v: 29. Květen 2005, 09:35 »

Snad nepolozim dotaz ktery zde uz byl resen.... Huh   Koupil jsem svoji p910 od operatora (nebudu jmenovat,nechci mu delat reklamu kterou si dle mne nezaslouzi ni nahodou) a nekde na foru jsem pochytil zminku o tom, ze v tomto pripade nelze aktualizovat firmware....coz se mi potvrdilo pri zadani CDA na strankach tech. podpory. Znamena to tedy, ze jsem bez sance na pravidelne aktualizace  Angry nebo to lze nejak obejit ?? Diky za pripadne rady ci odkazy.

No uz to tak vypada, online update je pro tebe tabu, jedina moznost preflashovat klasicky
uložena
Purpur
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 29. Květen 2005, 09:42 »

Diky, Martine....das mi nejaky navod  nebo odkaz kde jej najdu  co to "flashovani" obnasi ??  Nikdy jsem to nedelal...tak si nechci ten mily telefonek pokazit.
uložena
Kapr73
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 29. Květen 2005, 13:25 »

Diky, Martine....das mi nejaky navod  nebo odkaz kde jej najdu  co to "flashovani" obnasi ??  Nikdy jsem to nedelal...tak si nechci ten mily telefonek pokazit.
pokud nemas patricny servisni hardware, tak jsi, co se tyce flashovani celkem z obliga a starosti o pokazeni mileho telefonu muzes nechat na bedrech zkusene technicke podpory
uložena
radekjohy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 29. Květen 2005, 18:28 »

mam P910i od T-mobilu a po prehrani mi tam zustane stale r3a03.neda se nejak zbavit tech nastaveni T-mobilu ktera jsou pri startu a tech ikon aby byl telefon cisty jako kdyz neni od zadneho operatora?
uložena
Purpur
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 29. Květen 2005, 18:32 »

Jo, tak to je radost, 150 km Praha...nebo 250 Brno....jak to tak vidim Cheesy  A to mam ten telefon tyden a uz abych cestoval....kazdopadne diky i za tuto neprilis rozvernou informaci...:-)
uložena
Kapr73
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 29. Květen 2005, 19:21 »

Jo, tak to je radost, 150 km Praha...nebo 250 Brno....jak to tak vidim Cheesy  A to mam ten telefon tyden a uz abych cestoval....kazdopadne diky i za tuto neprilis rozvernou informaci...:-)
No to se neda nic delat, ja to mam treba do Brna 100 km a do Phy 300 km...
uložena
Purpur
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 29. Květen 2005, 19:45 »

Jasne, kazdopadne diky.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zmena firmware
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 18 dotazů.