SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 11:27

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vrzajici P900
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vrzajici P900  (Zobrazeno 8130 x)
Kail
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 26. Březen 2006, 22:10 »

Ahojte,taky mate takovy problem s vrzanim u SE rady P?Moje P900 vrze priserne,dohani mne to k naprostemu silenstvi,obcas mam 100 chuti koupit vterinovy lepidlo a dokola ji zalepit vsechny skvirky  Grin,ale nastesti zatim vzdy zvitezil smysl pro dokonaly vzhled pred klidnym psanim sms Mrknutí...Nevite nekdo o jakemkoliv zpusobu jak se toho priserneho vrzani zbavit?Vrze na ni snad uplne vsechno,nejvic asi ty plastiky po bokach,jak jsou vsazeny mezi predni a zadni kryt,ale vrze i kryt baterie (to uz jsem tedy castecne vyresil nalepenim kousku izolacky zespoda na kryt...),a o flipu ani nemluve...A pritom je v naprosto bezvadnem stavu,neni na ni ani malilinkaty skrabanecek,nikdy mi neupadla,kryty jsou originalni  Angry.Ale potrebuju s tim neco udelat,jsem z toho fakt na prasky,myslim ze jestli to neskonci tak brzo poleti z okna...Proto budu vdecny za jakoukoliv radu nebo napad jak se toho zbavit  Embarrassed
uložena
Ales-X
Anonym
« Odpověď #1 v: 26. Březen 2006, 22:29 »

cus, mel jsem prednedavnem stejny proble, mam jeste SE T630 kera vrzala ale kdyz me zaclo vrzat Pecko tak me to opravdu nastvalo a zacal jsem to resit, a reseni je opravdu jednoduche. Skousel jsem nekolik moznosti, ale nakonec se me nejvice osvetcil silikonovy olej. Vzal jsem oba dva telefony, rozebral je a vsechny plasty v miste doteku s druhym plastem jsem steteckem potrel vrstvou silikonoveho oleje a nechal trosku zavadnout. Pak jsem zas vse vratil na puvodni misto a sesrouboval. Vysledek je supr telefony nevrzou a hladne to vydrzi. Myslim ze trosku zrucnejsi clovek s tim nebude mit problem. Je potreba jen sroubovak na rozebrani, u Tecka torxni 6 a plochy hodinarsky a u Pecka maly hodinarsky krizovy a pluchy sroubovak a pak uz jen stetecek nebo hadrik a ten silikonovy olej.

drzim palce ... Ales
uložena
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 26. Březen 2006, 22:37 »

Mne moje Pecko vrzga vsade a stale a tiez ma to dost hneva! Embarrassed A na silikonovy olej si netrufam ako tu niekto casto pise najlepsie je dat ho do indulony! Cheesy Ale taraz vazne jedina cast telefonu ktora vobec nevrzga je vrxh telefonu inec vydava kazda cast iny zvuk... Mrknutí
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
Kail
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 26. Březen 2006, 22:37 »

To vypada celkem dost slibne,hlavni vyhoda je ze nemusim do telefonu cpat nejke papirky nebo kousky izolacky,tohle se mi opravdu zamlouva,asi to zkusim  Smajlík...A je to reseni na dlouhou dobu?Bojim se abych se s tim nedelal a za tyden se olej treba neseskrabal a nevrzalo to znova  Mrknutí
uložena
Ales-X
Anonym
« Odpověď #4 v: 27. Březen 2006, 17:17 »

zatim nemuzu rict dlouhodobejsi skusenosti, mam to udelane asi mesic, ale zatim to je OK

cest Ales
uložena
Thomas2425
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 27. Březen 2006, 21:34 »

Kdyz pecko rozsroubuji, tak stratim zaruku??? Na co mam davat pozor pri demontazi???
uložena

SE P910i
Kail
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 27. Březen 2006, 23:17 »

Myslim,ze kdyz pri rozebrani nic nepokazis tak nemaji na zaruce sanci neco zjistit,tudiz bys zaruku ztratit nemel...Jinak rozebrani je vcelku jednoduche,odstranis krytky kolem objektivu a vysroubujes 2 sroubky,potom jsou jeste 2 sroubky pod krytem baterie (vsechny sroubky jsou na krizovy sroubovak),pak uz jen staci zastrcit neco (jde to i nehtem) mezi postranni plast telefonu (ten ktery je vsazen mezi predni a zadni kryt) a predni kryt,trochu zapacit,nebo projet nehtem odzdola nahoru a je to  Mrknutí,myslim ze tato faze by mela stacit k tomu,aby ses dostal na vsechna mista ktera potrebuji "namazat"...
uložena
Kail
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 27. Březen 2006, 23:18 »

zatim nemuzu rict dlouhodobejsi skusenosti, mam to udelane asi mesic, ale zatim to je OK

cest Ales

Ok,zkusim to asi taky,jinak je to skvely napad,dik  Smajlík
uložena
Kail
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 29. Březen 2006, 20:50 »

A jeste jsem se chtel zeptat jestli nekdo nahodou nemate tak nejak navic Smajlík tu krytku,ktera je potreba pri odstraneni flipu,popripade kde se da koupit (za rozumne penize,i kdyz to chci asi u originalniho prislusenstvi moc  Angry )...Muj telefon nemam v kompletnim baleni,nemam od nej ani krabici,takze krytku bohuzel nemam,a chtel jsem zkusit pouzivat telefon bez flipu,pripada mi to lepsi...
uložena
MoR
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 29. Březen 2006, 21:11 »

A jeste jsem se chtel zeptat jestli nekdo nahodou nemate tak nejak navic Smajlík tu krytku,ktera je potreba pri odstraneni flipu,popripade kde se da koupit (za rozumne penize,i kdyz to chci asi u originalniho prislusenstvi moc  Angry )...Muj telefon nemam v kompletnim baleni,nemam od nej ani krabici,takze krytku bohuzel nemam,a chtel jsem zkusit pouzivat telefon bez flipu,pripada mi to lepsi...

100% moja rec a moja sucastna situacia.. takze aj ja zhanam krytku.. som mal p8 bez flipu a teraz som z toho dost nervozny, ked ho tam mam.. mam totiz pod pravym "naraznikom" vylomeny kusok plastu a flip mi z casti dosada na display.. takze ak viete o neakej pomoci pre mna i pre kaila, budem velmi rad..
r.
uložena

_MoR_ cheiron devicer se os serie   p9 is here..
nokia 6600
nokia 8910 titanRider
a ziaden SE aktualne :-((
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 29. Březen 2006, 22:56 »

Ja som zhanal krytku ked je flip on ale vsade mi ponukali iba ked je telefon bez flipu.Bolo to v znackovych servisoch a predajniach a cena bola inaksia ako som cakal stala okolo 70 Sk takze na original to nieje zle. Mrknutí
uložena

ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 30. Březen 2006, 03:28 »

Ja som zhanal krytku ked je flip on ale vsade mi ponukali iba ked je telefon bez flipu.Bolo to v znackovych servisoch a predajniach a cena bola inaksia ako som cakal stala okolo 70 Sk takze na original to nieje zle. Mrknutí
To neni spatna cena, jen to sehnat nebude nejlehci.....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 30. Březen 2006, 03:30 »

No kebyze ides do Bratislavi tak ti viem povedat dve predajne kde ho maju... Mrknutí
uložena

ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 30. Březen 2006, 03:33 »

No kebyze ides do Bratislavi tak ti viem povedat dve predajne kde ho maju... Mrknutí
Mel by si to tady precist uzivatel peterss, protoze ten toto shanel a je z SK......
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
MoR
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 30. Březen 2006, 14:05 »

pojdem tam neak v prvej polovici aprila. takze mi to mozes cca vysvetlit..
uložena

_MoR_ cheiron devicer se os serie   p9 is here..
nokia 6600
nokia 8910 titanRider
a ziaden SE aktualne :-((
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vrzajici P900
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.