SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
20. Březen 2025, 14:42

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P900 Ferari mod libi se vam??
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: P900 Ferari mod libi se vam??  (Zobrazeno 11037 x)
..:TeX:..
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 21. Březen 2006, 16:56 »

koupil sem si za 80kc kryt na P900 a protoze se mi nelibyl tak sem ho zacal upravovat a zatim to na tom stribrnym krytu mam jen fixou Smajlík ale kdyby se to libilo tak bych z toho tu fixu nak dostal  nastrikal to a mozna do toho oblekl telefon. co myslite??
tady je galerie: http://galerie.semania.com/index.php?cat=10385 napiste my k tomu cokoliv budu moc rad
« Poslední úprava: 21. Březen 2006, 17:07 od ..:TeX:.. » uložena
YoRkY
Uzivatel
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 21. Březen 2006, 17:23 »

Myslim ze fantazii se meze nekladou , jde o vkus kazdeho z nas. Muj nazor je , ze prave 900 i 910 slusi jeho stridmy kabatek. Ale jak rikam, jde o vkus kazdeho z nas  Mrknutí A pokud bych neco takoveho delala, urcite bych dala na zadni stranu lehky airbrush prave nektereho auticka z rad Ferari. Kdyz uz tak uz  Cheesy
uložena

Kdo si hraje NEZLOBI !
Didik
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 21. Březen 2006, 17:28 »

Uz to tu sice probehlo nekolikrat - diskuze na obdobne tema - ale i tak se vyjadrim.. Souhlasim s Yorky... stridmost a "luxusni" jednoduchy vzhled rady P9x0 mi sedi vice, nez barevne variace... (nic proti nim... Mrknutí )
uložena

MoR
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 21. Březen 2006, 17:34 »

Myslim ze fantazii se meze nekladou , jde o vkus kazdeho z nas. Muj nazor je , ze prave 900 i 910 slusi jeho stridmy kabatek. Ale jak rikam, jde o vkus kazdeho z nas  Mrknutí A pokud bych neco takoveho delala, urcite bych dala na zadni stranu lehky airbrush prave nektereho auticka z rad Ferari. Kdyz uz tak uz  Cheesy

neviem, akos to myslel s tym airbrushom.. ak si myslel klasicke kresby, tak tie sa tam skor nehodia..
ale ako si napisal, ta striedmost proste patri k p9.. a decentne cervene okraje, alebo "viperovske" dva pasiky, to by sa dalo.. ja uprednostnujem jeden racersky pasik na lavej strane, ale na up-grade sa zatial nechystam...

go create!!
uložena

_MoR_ cheiron devicer se os serie   p9 is here..
nokia 6600
nokia 8910 titanRider
a ziaden SE aktualne :-((
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 21. Březen 2006, 17:41 »

ja sem premejslel ze bych tam dal (asi na zadni kryt baterie) naky logo ferary ale porad nevim jak nebo kde si to tam nechat nakreslit. a stejne pride mi ze tomu porad jeste neco schazi ale nevim co Smajlík kazdopadne dekuju za kometare. a jeste o stridmost mi ani moc nejde je mi 15 ale samozdrejme nechci aby vypadal jak omalovanky Smajlík
« Poslední úprava: 21. Březen 2006, 18:04 od ..:TeX:.. » uložena
YoRkY
Uzivatel
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 21. Březen 2006, 17:59 »

Ja vim co tam schazi   Tongue a ty na to prijdes az si budes chtit zavolat  Grin Grin Grin Grin Az neco vymyslis tak se s tim pochlub  Mrknutí
uložena

Kdo si hraje NEZLOBI !
Sairus88
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 23. Březen 2006, 06:56 »

kde jsi koupil ten kryt
uložena

Sony Ericsson W810i (decustomizovany) 1gb MS DUO PRO
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 23. Březen 2006, 08:40 »

Jak se tak divam, tak je to docela zajimava prace, ale fixku bych na tom nenechaval, za chvili se zedre, ale jinak by mohl vypadat dobre....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Zemi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 23. Březen 2006, 08:43 »

kde jsi koupil ten kryt

http://www.dilynamobily.cz/shop/detail.php?produkt_id=1246&id=&podkat=
uložena
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 23. Březen 2006, 11:03 »

jj tam poradili ste si i beze me Smajlík
uložena
Sairus88_
Anonym
« Odpověď #10 v: 23. Březen 2006, 11:09 »

a kryt je uplne fpoho ? stejny jako orig ?
uložena
pucmelak
Uzivatel
Telefon: SE P1i + 4GB + HBH-608

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 23. Březen 2006, 11:29 »

ja sem premejslel ze bych tam dal (asi na zadni kryt baterie) naky logo ferary ale porad nevim jak nebo kde si to tam nechat nakreslit. a stejne pride mi ze tomu porad jeste neco schazi ale nevim co Smajlík kazdopadne dekuju za kometare. a jeste o stridmost mi ani moc nejde je mi 15 ale samozdrejme nechci aby vypadal jak omalovanky Smajlík

No tak si sezen to co si tam chces dat v corelu to vykrivkuj anech si to na plotru vyrezat, pak to vyseparujes a bud to srtiknes nebo ten vnitrkek prilepis.  Smajlík mel jsem to takhle na T610 a bylo to super ...

Jo a lepeny ma vyhodu ze se to da kdykoliv sundat
« Poslední úprava: 23. Březen 2006, 11:34 od pucmelak » uložena

Siemens C25 -> Nokia 3310 -> T68i -> T610 -> P910i + 1GB Sony + HBH-608 -> SE P1i + 4GB + HBH-608 -> HTC Touch Pro
Zemi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 23. Březen 2006, 12:03 »

@TeX: Mohl bys sim te ten kryt vyfotit necim kvalitnejsim a nejlepe makrem?  Cool Rad bych si ho prohledl podrobne a posleze objednal... Dik
uložena
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 23. Březen 2006, 12:59 »

vyfotim ti to jakmile nabiju baterky do fotaku a jinak je ten kryt docela ok akorat ho dostanes celej stribrne nastrikanej a nemas u nej krytky na srouby(ty pobliz fotaku) takze budes muset vzyt ty z toho staryho krytu. Jeste bych z nej nak vzal ten napis SE co je predni strane protoze k nemu dostanes jen uplne trapnou nalepku. A jeste asi budes muset vzyt ty gumy z krytu na baterku ale jinak k nemu davaj skoro vsechno.
uložena
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 23. Březen 2006, 13:31 »

tady sou ty fotky
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P900 Ferari mod libi se vam??
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.05 sekund, 17 dotazů.