SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Květen 2025, 00:20

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W800i R1BC002 na SEUS !!
Strana: 1 2 [3] 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: W800i R1BC002 na SEUS !!  (Zobrazeno 16530 x)
PcBuh
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 22. Březen 2006, 00:54 »

V jakem FW je to praskani ??

Vicemene ve vsech. V tomhle poslednim to taky obcas praskne, ale uz je to spis vyjimka.

Mne se ten mobil hlasi jako dalsi HDD tak to tam davam pres Total Comannder   Mrknutí

mam predposledni FW a absolutne zadna Mp3 tak nepraska  Smajlík

Mozna zalezi i na kvalite MP3. S jakym bitrate je hazis do telefonu?

128

Vyzkousim... Ja je hazim na kartu pres DiscToPhone a nastavuju nejnizsi bitrate (myslim ze 96). S jakymkoli FW krome R1BC002 bylo to praskani hodne neprijemny, ted uz jen obcas. Zkusim 128 Mrknutí
uložena
Misan
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 23. Březen 2006, 10:09 »

Nejvic na novem firmu kvituju asi zmenu z kB na MB, hlasitost ani rychlost odezvy nijak jako zvysenou nepocituji, ale ceho jem si vsiml, ze pri posilani zprav zmizel progressbar Shocked Zmizel vam taky?
Take jde fotografovat pri spustenem MP3 prehravaci, to driv neslo, ne? Cheesy
« Poslední úprava: 24. Březen 2006, 13:04 od Misan » uložena

W800i R1BC002
Davidtichy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 23. Březen 2006, 11:36 »

TAk uz se mi podarilo zprovoznit Update service ale pise mi to ze mam nejnovejsi soft! ze aktualizace neni potreba! Sad
ja uz z toho asi zcvoknu! Grin
uložena
PcBuh
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 23. Březen 2006, 15:06 »

TAk uz se mi podarilo zprovoznit Update service ale pise mi to ze mam nejnovejsi soft! ze aktualizace neni potreba! Sad
ja uz z toho asi zcvoknu! Grin

Asi to mas jako ja , koupil jsem to na mobilky.cz a na pomalu cele plast. krabicce bylo logo T-Mobil a nemecky psanej text , tak jim to poslu zpet a budu pozadovat nedotovanej telefon nebo penize zpet , davat 9500,- za dot. Telefon nebudu
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #34 v: 23. Březen 2006, 15:18 »

Asi to mas jako ja , koupil jsem to na mobilky.cz a na pomalu cele plast. krabicce bylo logo T-Mobil a nemecky psanej text , tak jim to poslu zpet a budu pozadovat nedotovanej telefon nebo penize zpet , davat 9500,- za dot. Telefon nebudu
Dalsi ze SATRONU,lidi, vy se asi nepoucite  Roll Eyes
uložena
PcBuh
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 23. Březen 2006, 15:30 »

Dalsi ze SATRONU,lidi, vy se asi nepoucite  Roll Eyes

Ja to tam nekupoval , ale ten u koho jsem to obednal to tak bere

Nedotovanej :

A Dotovanej :
uložena
Davidtichy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 23. Březen 2006, 15:42 »

ja mam nedotovanej! ale aktualizaci uz sem jednou delal a v pohode to mi dela az ted! Angry
JO tohle je moje skatula!: Smajlík
uložena
Leffe
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 23. Březen 2006, 17:31 »

Nic si z toho NEDELEJ...mne to taky NEJDE zprovoznit a PEKNE mne to S***E!!!!! Angry Sad
uložena

W800i R1AA008+MS PRO DUO 1GB
uwe
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #38 v: 23. Březen 2006, 21:02 »

ja som si dal urobiÂť decostumizaciu a mam tam sw R1NA005 a aj mne vyhadzuje ze mam najnovsi soft Cry
a tiez ma to stve  Angry
uložena

dj.uwe
SE W800i (R1NA005)

PcBuh
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #39 v: 24. Březen 2006, 20:49 »

Tak jsem kontaktoval meho prodejce , a nic neni ztraceno , da se tam, dat normalni SW a pak uz ty aktualizace jdou    Smajlík
uložena
helmen
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #40 v: 28. Březen 2006, 00:03 »

Tak jsem bez problem aktualizoval svoji K750i na R1BC002. Mam necustomizovany Vodafone.

uložena

Muj blog o K750i: http://helmen.blogspot.com/
Dweep
Anonym
« Odpověď #41 v: 28. Březen 2006, 18:01 »

Ahoj, chtel sem si aktulizovat soft, stah sem si sesus a nainstaloval....jenze pri spusteni mi to vyhodilo hlasku ze nemam kompatibilni Macromedii netusil sem jakej produkt to mam tak pekne nekompatibilni tak sem podel mistniho prispevku stahnu flash player...nepomohlo...stah sem shockwave a nainstaloval..nepomohlo..preinstaloval sem SESUS...restartoval...nepomohlo..porad nemam kompatibilni macromedii :/ co dal ?
uložena
Trevis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #42 v: 30. Březen 2006, 20:22 »

mam W800i, dnes (30.3.06) jsem zkousel aktualizace pres SEUSII a pise to, ze novejsi firmware neni dostupny, ze mam posledni...R1AA008 jsem tam predtim dal v poho..
uložena
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #43 v: 31. Březen 2006, 04:28 »

Ahoj, chtel sem si aktulizovat soft, stah sem si sesus a nainstaloval....jenze pri spusteni mi to vyhodilo hlasku ze nemam kompatibilni Macromedii netusil sem jakej produkt to mam tak pekne nekompatibilni tak sem podel mistniho prispevku stahnu flash player...nepomohlo...stah sem shockwave a nainstaloval..nepomohlo..preinstaloval sem SESUS...restartoval...nepomohlo..porad nemam kompatibilni macromedii :/ co dal ?

Stahnout a nainstalovat macromedii je v podstate blbost, protoze takhle si stahnete akorat plugin pro mozillu/firefox/operu Cheesy je potreba si nainstalovat macromedia flash player do internet exploreru. ... a vubec, je to napsane tu:
http://www.w4tch0.net/?page_id=7
uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
Dweep alias Oranzovej
Anonym
« Odpověď #44 v: 01. Duben 2006, 19:48 »

koukam ze mi nefunguje heslo na prihlaseni ale to ej fuk..vcera ..vlastne dneska v pul teti rano sem uspesne aktualizoval na to R1BC002 Smajlík diky za pomoct s tou macromedii...je to nechutny s tim IE ale pomohlo to..Smajlík tak proste..proslo to Smajlík
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W800i R1BC002 na SEUS !!
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 17 dotazů.