SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 21:42

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W800i R1BC002 na SEUS !!
Strana: 1 [2] 3 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: W800i R1BC002 na SEUS !!  (Zobrazeno 16273 x)
PcBuh
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 20. Březen 2006, 20:39 »

V jakem FW je to praskani ??
uložena
Leffe
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 20. Březen 2006, 20:51 »

Tak si PRIPADAM jak ******.....nainstaluju seus a kdyz se mi stahnou data o novych firmwarech nepusti mne to ani po 20 za pbrazovku souhlasim s licencni smlouvou...a to jsem zkousel i vypnout firewall jestli to kvuli tomu nejak nehapruje..nemate shine? co s tim?DIKAS
uložena

W800i R1AA008+MS PRO DUO 1GB
Sefko
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 20. Březen 2006, 21:01 »

Tak si PRIPADAM jak ******.....nainstaluju seus a kdyz se mi stahnou data o novych firmwarech nepusti mne to ani po 20 za pbrazovku souhlasim s licencni smlouvou...a to jsem zkousel i vypnout firewall jestli to kvuli tomu nejak nehapruje..nemate shine? co s tim?DIKAS

Aky tam mas nahodeny Macromedia Flash player??U nas sme mali s tym podobne problem na notebooku a zistili sme ze je tam stary flash a museli sme dat novy a slo to..po pripade prezri registre..
uložena
Leffe
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 20. Březen 2006, 21:23 »

Ted jsem to kontroloval...jak v exploreru (ktery nepouzivam) jsem instaloval NEJNOVEJSI flash...ale PORAD se NEDOSTANU dal, jak za souhlasim s licensnimi podminkami..... Cry
uložena

Sefko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 20. Březen 2006, 21:52 »

Aj sa to snazi nieco robit,alebo stale len preblikava flash a nic dalej sa nedeje...??
uložena
Leffe
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 20. Březen 2006, 22:12 »

VZDY, kdyz dam souhlasim,tak se mi to vrati nazpatek na obrazovku konec a zacatek.......... Cry
uložena

WhoTheFuckIsThis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 21. Březen 2006, 08:25 »

Vicemene ve vsech. V tomhle poslednim to taky obcas praskne, ale uz je to spis vyjimka.
uložena

WhoTheFuckIsThis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 21. Březen 2006, 08:27 »

VZDY, kdyz dam souhlasim,tak se mi to vrati nazpatek na obrazovku konec a zacatek.......... Cry

Divny. Podle toho, co pises, bych to taky tipoval na problem s FlashPlayerem, ale pokud uz tam verzi 8 mas, tak by to melo frcet v pohode Sad
Zkus odinstalovat a znovu stahnut a nainstalovat SEUS...
« Poslední úprava: 21. Březen 2006, 08:33 od WhoTheFuckIsThis » uložena

PcBuh
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 21. Březen 2006, 10:15 »

Vicemene ve vsech. V tomhle poslednim to taky obcas praskne, ale uz je to spis vyjimka.

mam predposledni FW a absolutne zadna Mp3 tak nepraska  Smajlík
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #24 v: 21. Březen 2006, 10:30 »

Bezne problemy, reseni slozite, behem dneska pridame do downloadu vsechny verze SEUS co doposud vysly. Doporucuji postupne zkusit instalovat jine verze.  Bohuzel problem opravdu visi nekde v tvem PC a idealni stav je test na jinem PC. Samozrejme i telefon muze zlobit, variant je opravdu hodne....
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #25 v: 21. Březen 2006, 10:31 »

Volal jsem primo SE a tam my bylo receno ze posledni ofic. FW je R1AA008 , tak ja si pockam na ofic. FW od SE  Mrknutí

A ty si myslis, ze SEUS II nenabizi ofiko firmware? na infolince vedi prd a to doslovne, i za mesic nebudou vedet, ze novy vysel

dobra , ale jak je mozne ze to pise tohle :

A to jsem ho kupoval v krame bez dotace

No nejspise tam mas spatny certifikat a nejspise si s telefonem jiz nekdo hral nez jsi ho koupil. Myslim, ze pro tebe je SEUS zapovezeny, musis pronovy do servisu...
uložena
WhoTheFuckIsThis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 21. Březen 2006, 11:27 »

Mozna zalezi i na kvalite MP3. S jakym bitrate je hazis do telefonu?
uložena

PcBuh
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 21. Březen 2006, 12:49 »

128
uložena
Leffe
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 21. Březen 2006, 12:54 »

Bezne problemy, reseni slozite, behem dneska pridame do downloadu vsechny verze SEUS co doposud vysly. Doporucuji postupne zkusit instalovat jine verze.  Bohuzel problem opravdu visi nekde v tvem PC a idealni stav je test na jinem PC. Samozrejme i telefon muze zlobit, variant je opravdu hodne....

Tak DEKUJu tobe i vsem, co mi zkouseli radit..z ESATA jsem si naistaloval verzi 2.2.11b (ta nova mi nefachala) update servisu a uz se mi to rozjelo..bohuzel mi to napise, ze mam nejnovejsi verzi..telefon mam do t-mobile, je to jen pro necustomizovane telefony nebo uz i pro t-mobile?..nebo mam proste pokracovat a ignorovat tu hlasku?
uložena

WhoTheFuckIsThis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 21. Březen 2006, 16:30 »

128

Vyzkousim... Ja je hazim na kartu pres DiscToPhone a nastavuju nejnizsi bitrate (myslim ze 96). S jakymkoli FW krome R1BC002 bylo to praskani hodne neprijemny, ted uz jen obcas. Zkusim 128 Mrknutí
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W800i R1BC002 na SEUS !!
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.058 sekund, 17 dotazů.