SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 22:35

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W800i R1BC002 na SEUS !!
Strana: [1] 2 3 ... 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: W800i R1BC002 na SEUS !!  (Zobrazeno 16275 x)
milda2000
Guru SEMania.cz
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i , W995 a Xperia X1

Zobrazit profil
« v: 19. Březen 2006, 21:09 »

Od vcera zacala na SEUS nabihat nova verze FW DO W800i! Tak se jiz brzo dockame.

Milda
uložena

SE P1i, SE Xperia X1 a W995
Sefko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 19. Březen 2006, 22:19 »

Ja som si dnes dal na svojej W800i kupovanej bez dotacie za plnu cenu update fw a mam tam momentalne R1BC002 a zatial spokojnost..zda sa mi troska rychlejsi pohyb v menu,lepsie foto,nepraskaju mp3 ked sa prehravaju a takisto aj hlasitost reproduktoru je lepsia..akurat som zaregistroval,ze ked si pustis radio tak ak si zvolis moznosti,chyba tam moznost minimalizovat..
uložena
PcBuh
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 19. Březen 2006, 23:54 »

Jak to delate , mne to pise ze neni dostupna zadna aktualizace   Cry
uložena
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 20. Březen 2006, 02:25 »

No ja nevim, ty si predse PC Buh Cheesy

Ale ne ted vazne. No ten co aktualizoval psal, ze kupoval za plnou, nekustomizovany ... tak jestli to ty nemas z nejakeho T-Mobilu nebo nejak jinak customizovany... holt asi smula Cheesy
« Poslední úprava: 20. Březen 2006, 02:32 od w4tch0 » uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
PcBuh
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 20. Březen 2006, 09:41 »

No ja nevim, ty si predse PC Buh Cheesy

Ale ne ted vazne. No ten co aktualizoval psal, ze kupoval za plnou, nekustomizovany ... tak jestli to ty nemas z nejakeho T-Mobilu nebo nejak jinak customizovany... holt asi smula Cheesy

Ja ho mam taky za plnou cenu , a to za 9 499,-    Cry
uložena
Davidtichy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 20. Březen 2006, 10:42 »

Ahoj vsichni mam problem s aktualizaci! Cry zasekne se mi to vzdy u bodu 6! Angry Cry a dal to nejde!
nevite nekdo co stim?(jo mam W800i)
uložena
PcBuh
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 20. Březen 2006, 10:56 »

Ahoj vsichni mam problem s aktualizaci! Cry zasekne se mi to vzdy u bodu 6! Angry Cry a dal to nejde!
nevite nekdo co stim?(jo mam W800i)

Vyndej baterku , taky jsem narazil na tento problem   Smajlík
uložena
PcBuh
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 20. Březen 2006, 11:01 »

Volal jsem primo SE a tam my bylo receno ze posledni ofic. FW je R1AA008 , tak ja si pockam na ofic. FW od SE  Mrknutí
uložena
Davidtichy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 20. Březen 2006, 11:04 »

JAko a vyndat a dat zpet baterku? tobe to pomohlo? ale me to nepomohlo! Angry Cry Kdyby nebyl oficialni tak se asi neda aktualizovat pres SEUSII! Mrknutí
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #9 v: 20. Březen 2006, 11:24 »

Volal jsem primo SE a tam my bylo receno ze posledni ofic. FW je R1AA008 , tak ja si pockam na ofic. FW od SE  Mrknutí

A ty si myslis, ze SEUS II nenabizi ofiko firmware? na infolince vedi prd a to doslovne, i za mesic nebudou vedet, ze novy vysel
uložena
PcBuh
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 20. Březen 2006, 11:34 »

A ty si myslis, ze SEUS II nenabizi ofiko firmware? na infolince vedi prd a to doslovne, i za mesic nebudou vedet, ze novy vysel

dobra , ale jak je mozne ze to pise tohle :

A to jsem ho kupoval v krame bez dotace
uložena
WhoTheFuckIsThis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 20. Březen 2006, 12:02 »

Ja som si dnes dal na svojej W800i kupovanej bez dotacie za plnu cenu update fw a mam tam momentalne R1BC002 a zatial spokojnost..zda sa mi troska rychlejsi pohyb v menu,lepsie foto,nepraskaju mp3 ked sa prehravaju a takisto aj hlasitost reproduktoru je lepsia..akurat som zaregistroval,ze ked si pustis radio tak ak si zvolis moznosti,chyba tam moznost minimalizovat..

No ja teda nevim, ale me moznost minimalizovat radio zmizela uz pri aktualizaci na R1AA008. Ted jsem tam hodil R1BC002 a radio ma ty same moznosti (tzn. chybi minimalizovat).
uložena

Sefko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 20. Březen 2006, 16:01 »

No ja teda nevim, ale me moznost minimalizovat radio zmizela uz pri aktualizaci na R1AA008. Ted jsem tam hodil R1BC002 a radio ma ty same moznosti (tzn. chybi minimalizovat).

Lenze ja som mal povodne fw R1L002  a ked som to dal aktualizovat tak mi to nahodilo R1BC002 a tam uz moznost minimalizovat radio pri prehravani chybala..a na R1L002 tam ta moznost bola..ale inak spokojnost,je troska rychlejsie menu a zobrazovanie volnej dostupnej pamete v MB je rozumnejsie ako v kB Smajlík
uložena
WhoTheFuckIsThis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 20. Březen 2006, 18:37 »

Lenze ja som mal povodne fw R1L002  a ked som to dal aktualizovat tak mi to nahodilo R1BC002 a tam uz moznost minimalizovat radio pri prehravani chybala..a na R1L002 tam ta moznost bola..ale inak spokojnost,je troska rychlejsie menu a zobrazovanie volnej dostupnej pamete v MB je rozumnejsie ako v kB Smajlík

Jojo, s R1LOO2 si na minimalizaci radia jeste pamatuju Mrknutí Ted je to reseno tak, ze minimalizujes radio stiskem toho tlacitka s obracenou sipkou. Jde jen o zvyk... Jinak zatim taky spokojenost. U mne hlavne s tim "praskanim" pri skonceni jedne a zacatku druhe mp3. Ve sluchatkach to byly docela slupky Cheesy
uložena

Sefko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 20. Březen 2006, 19:36 »

Tak to mas pravdu s tym praskanim to bolo dost neprijemne pokial si to mal hlasnejsie celkom slusne to "prasklo",ale na druhej strane ma potesilo zvysenie hlasitosti sluchadla pri telefonovani,lebo ak si bol v buse alebo na rusnej ulici tak si moc z toho telefonatu nemal a nepocul si skoro nic..takze u mna je tento fw plus..Smajlík
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 ... 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W800i R1BC002 na SEUS !!
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.