SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 23:58

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Utopil jsem p900-prosim poradÂť servis v Praze...
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Utopil jsem p900-prosim poradÂť servis v Praze...  (Zobrazeno 6833 x)
Kapr73
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 19. Březen 2006, 13:06 »

Float's mobile agent se symbianem ani nefunguje, takze je zbytecne se pokouset ho pouzivat s P900.
Prestoze se ted telefon tvari ze funguje, tak jej doporucuju vypnout, vytahnout baterku a nezapinat/nepouzivat az do vyprani v ultrazvuku (docela tim zvysis pravdepodobnost jeho zachrany)
uložena
Mr.Neutron
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 19. Březen 2006, 22:36 »

Float's mobile agent se symbianem ani nefunguje, takze je zbytecne se pokouset ho pouzivat s P900.
Prestoze se ted telefon tvari ze funguje, tak jej doporucuju vypnout, vytahnout baterku a nezapinat/nepouzivat az do vyprani v ultrazvuku (docela tim zvysis pravdepodobnost jeho zachrany)

Mozna trochu diletantsky dotaz/pripomonka- kdyz si vezmu mobil s sebou napr. na bezky a prijdu z venku do tepla, mobil je cely oroseny a pocitam ze i silne navlhly (nekdy i od potu...)-to bych ho preci musel taky vzit na ultrazvuk, ne?! Vlhko, resp molekuly vody beztak ulpi na vnitrnich casteckach... Nebo ne?
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #17 v: 20. Březen 2006, 08:04 »

telesne i jine vlhko obecne taky skodi, nicmene neobsahuje prave ty mineralni soli a dalsi veci, ktere jsou na oxidaci nejhorsi a ani to vlastni namoceni neni od vlhka tak intenzivni. Nicmene na lyze a pod. doporucuji nejake vodotesne pouzdro, pripadne bezkontaktni ulozeni s telesnou vlhkosti. Ja to resim telefonem v igelitovem sacku v ledvine (pri behani), sluchatka od mobilu v usich a parada.
uložena
Mr.Neutron
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 20. Březen 2006, 12:40 »

Tak jsem byl v autorizovanem servisu v Jame a tam mi rekli, ze to ad 1) nedelaji, ponevadz je to neautorizovany zasah do mobilu a za 2) ze mi to ani moc nedoporucuji, ze to muze ten mobil dodelat... Ja, posilen dobrou zpravou jsem telefon na zkousku vypnul a... nezapnul... Takze ted mi chudacek lezi v servisu ve Spalene ulici, kde si za vycisteni rekli 650,- tak uvidim-ma to byt hotove uz dnes odpoledne. Tak se modlim...
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 20. Březen 2006, 18:38 »

Tak jsem byl v autorizovanem servisu v Jame a tam mi rekli, ze to ad 1) nedelaji, ponevadz je to neautorizovany zasah do mobilu a za 2) ze mi to ani moc nedoporucuji, ze to muze ten mobil dodelat... Ja, posilen dobrou zpravou jsem telefon na zkousku vypnul a... nezapnul... Takze ted mi chudacek lezi v servisu ve Spalene ulici, kde si za vycisteni rekli 650,- tak uvidim-ma to byt hotove uz dnes odpoledne. Tak se modlim...
Zajimavy, myslel jsem, ze autorizovanej servis SE dela tyto veci, tak asi bohuzel ne....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Mr.Neutron
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 21. Březen 2006, 17:11 »

Takze damy a panove-zasel jsem do Mobilpohotovost ve Spalene ulici, dal jim tam mobil, ktery uz nesel ani zapnout, prisel jsem tam asi za 4hodiny a voila-mobil krasne slapal. Slecna mi s usmevem rekla, ze odstranili oxidaci a dali ho do ultrazvuku, skasla me o 650,- a ja sel rozradostnen domu. Nadhera!!!
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 21. Březen 2006, 20:31 »

Takze damy a panove-zasel jsem do Mobilpohotovost ve Spalene ulici, dal jim tam mobil, ktery uz nesel ani zapnout, prisel jsem tam asi za 4hodiny a voila-mobil krasne slapal. Slecna mi s usmevem rekla, ze odstranili oxidaci a dali ho do ultrazvuku, skasla me o 650,- a ja sel rozradostnen domu. Nadhera!!!
Vsak tak to ma bejt, jen me udivilo, ze to nedela SE servis.....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 21. Březen 2006, 20:55 »

nekdy ma vyprani v ultrazvuku presne opacny efekt a to, ze telefon definitivne umre, servis to pak musi vysvetlovat
uložena
Mr.Neutron
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 22. Březen 2006, 12:50 »

nekdy ma vyprani v ultrazvuku presne opacny efekt a to, ze telefon definitivne umre, servis to pak musi vysvetlovat
No jasne, ale uz byl de facto mrtvej, takze jsem nemel co resit. Ted to jeste vypada, ze je tam problem s tim cudlikem co indikuje, jestli je mobil zavreny anebo ne (klavesnice)...
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #24 v: 22. Březen 2006, 13:02 »

Ted to jeste vypada, ze je tam problem s tim cudlikem co indikuje, jestli je mobil zavreny anebo ne (klavesnice)...
tak ho pouzivej bez flipu  Mrknutí, da se nastavit virtualni flip
uložena
Mr.Neutron
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 23. Březen 2006, 16:36 »

Ted to jeste vypada, ze je tam problem s tim cudlikem co indikuje, jestli je mobil zavreny anebo ne (klavesnice)...
tak ho pouzivej bez flipu  Mrknutí, da se nastavit virtualni flip
Tak to mas sice pravdu, ale jeden z duvodu proc sem sel do p900 a ne treba do mda byl ten, ze pisu dost smsek, takze virtual flip rozhodne NE Cool ale ted se zas tvari, ze uz bude slapat ok. Je to super mobil a docela nerad bych si zas kupoval z nutnosti jinej  Undecided
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Utopil jsem p900-prosim poradÂť servis v Praze...
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 18 dotazů.