SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
20. Březen 2025, 00:00

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Utopil jsem p900-prosim poradÂť servis v Praze...
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Utopil jsem p900-prosim poradÂť servis v Praze...  (Zobrazeno 6834 x)
Mr.Neutron
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 18. Březen 2006, 17:47 »

Huj, prave jsem utopil svoji p900.  Cry na chvili se ocitla ve vode. bezela normalne. Chtel jsem zazalohovat pro jistotu veci co jsem na ni mel, ale vypla se a od te doby nic. Kdyz zapnu, rozsviti se nekdy cervena, nekdy zelena dioda, ted mi zase zacal bez prestani vybrovat... Jednou naskocil az do menu pro zadani pin a zdalo se, ze bude vse ok, ale bohuzel... rozebral jsem ho a vypadal, ze se nenamocil. Nemate typ na nejaky dobry servis v Praze. PS mam vubec sanci jeste nekdy videt data na mobilu??  Cry Cry
« Poslední úprava: 18. Březen 2006, 17:55 od Mr.Neutron » uložena
fido_cz
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: HD2

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 18. Březen 2006, 18:20 »

Udelal si chybu, ze si telefon hned nevypnul, nevyndal baterku a nenechal vysusit. Pak by byla sance, ze by chvili fungoval. Takhle nevim nevim.
uložena
RiKy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 18. Březen 2006, 18:23 »

A co skusit kontaktovat technickou podporu?
uložena

SE W900i + MBW-100 + HBH-IV835
SE P990i

Jak VY k MY tak MY k VY
Davidtichy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 18. Březen 2006, 18:48 »

TA to nevim jestli ti technicka podpora pomuze protoze to je vec soucastek ktere budou asi zoxidovane a tak to vypada spis na servis. Mrknutí
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 18. Březen 2006, 19:24 »

Škoda, vsechno z nej vydelej a nech ho lezet, aby se susil, do servisu budes muset jit, doporucuji napr. Gsmobile na Praze 1, je to autorizovanej servis, takze by to melo byt v poho.....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
RiKy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 18. Březen 2006, 19:41 »

Zalezi jestli je P-ecko jeste v zaruce. A mylim si ze technicka podpora se nezabyva jen softwerou strankou. Treba Filip Ludvik, nebo SETH. Za optani nic nedas.
uložena

SE W900i + MBW-100 + HBH-IV835
SE P990i

Jak VY k MY tak MY k VY
Mr.Neutron
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 18. Březen 2006, 21:03 »

Diky za rady. Asi 4hodiny nefungoval a najednou se vzpamatoval a bezi (tuk tuk) jako po masle. dokonce i jog dial kterej chvili nefungoval uz funguje. Myslite, ze ho mam rozebrat a vysusit i kdyz uz facha?
uložena
Tonanek
Uzivatel
Telefon: W902 (W810,R520m)

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 18. Březen 2006, 22:29 »

Jasne,poradne nechat vysusit.Bez baterky.A do servisu bez i kdyby fungoval..
uložena

TONY
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 18. Březen 2006, 23:23 »

ze ted funguje je sice pekne, ale pokud ho nedas behem nasledujicich dnu nekde vyprat v ultrazvuku a eventualne re-hotnout, tak mu davam max par tydnu funkcnosti
uložena
Mr.Neutron
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 18. Březen 2006, 23:35 »

Aha... Ok.  Undecided Ja se ted snazim mobil zazalohovat a vubec mi to nefacha. Nainstaloval jsem si Pcsuite, DSS na USB, telefon se pripoji -//- se zmeni na <-/\/-> ale "zadny telefon nebyl identifikovan...".
PS Ty ukony co si psal mi udelaji treba v Jame?
Dik
uložena
Golf
Uzivatel
Telefon: iPhone 3GS 32GB

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 19. Březen 2006, 01:09 »

Zaloha nezaloha, nejdulezitejsi je to okamzite rozebrat a nic nezapinat!!! A navic nevim, proc sem do toho nekdo plete zaruku, ta je v tomhle pripade platna jak mrtvymu kabat... Hlavne vysouset naprosto prirozenou cestou, zadny fen nebo topeni. A pak dej na radu Kapra a mazej do ultrazvukovy lazne, a autorizovanej servis asi neni to nedulezitejs (ale je to trochu jistoty...)i. Stejne je to otazka casu, nez odejde do vecnych lovist...
« Poslední úprava: 19. Březen 2006, 01:21 od Golf » uložena

SE P910i  (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
kuliferda
Uzivatel
Telefon: Z600,P910i,K800i,W810i,W910i,Satio,Car-100,MBW-150 Executive Edition

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 19. Březen 2006, 07:41 »

Staci mala kapicka na tistaku, ktera se pri nakloneni tel. pohne treba jen o 0,5mm a muzes ho vzit a hodit do kose.
Takze kdyz poslechnes, budes susit s vyndanou baterkou, tak tvoje sance na 100% zprovozneni tel. vzrostou. Otazka je jestli jsi mu uz neublizil jeste vic, kdyz si ho zapnul
uložena
Mr.Neutron
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 19. Březen 2006, 08:02 »

Staci mala kapicka na tistaku, ktera se pri nakloneni tel. pohne treba jen o 0,5mm a muzes ho vzit a hodit do kose.
Takze kdyz poslechnes, budes susit s vyndanou baterkou, tak tvoje sance na 100% zprovozneni tel. vzrostou. Otazka je jestli jsi mu uz neublizil jeste vic, kdyz si ho zapnul

No, ted sem ho na noc rozebral a vysousel. Pri zapinani ale dvakrat zastavkoval. Ted uz bezi. Zejtra asi bude muset do te lazne...
P900 hoolt neni na hazeni do vody dvakrat delana. Ztrata telefonu by me sakra mrzela, ale ztrata dat dvojnasob Cry
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 19. Březen 2006, 08:18 »

No, ted sem ho na noc rozebral a vysousel. Pri zapinani ale dvakrat zastavkoval. Ted uz bezi. Zejtra asi bude muset do te lazne...
P900 hoolt neni na hazeni do vody dvakrat delana. Ztrata telefonu by me sakra mrzela, ale ztrata dat dvojnasob Cry
Urcite do toho servisu bez ikdyby jel, je to potreba udelat, aby to dal neoxidovalo. Treba klidne i v Jame  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Mr.Neutron
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 19. Březen 2006, 11:56 »

Ok. Ja se v tehle vecech po technicke strance absolutne nevyznam - jsem vul, ze jsem ho hned nevypnul a ze jsem se snazil ho zapinat, ale strasne nutne jsem potreboval byt ve spojeni (cekal jsem dulezity hovor), takze jsem z toho byl uplne mimo = mozek vypnuty, jen ruce neco samovolne delaly Mrknutí ted mi bezi. A ja s nim zitra pobezim do Jamy  Smajlík hlavne nechci prijit o smsky- a float´s mobile agent ne a ne najit foun :"(
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Utopil jsem p900-prosim poradÂť servis v Praze...
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 18 dotazů.