SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 17:35

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak umira baterie.
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jak umira baterie.  (Zobrazeno 9428 x)
Conrad
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 13. Březen 2006, 09:09 »

Kdo ma zkusenost s nasledujicim, baterie drzela bez problemu 2-3 dny a najednou po nabiti vydrzi pouze 4-6 hodin aniz by byl telefon pouzit,je jen zapnuty.Muze to byt nejaky zkrat na zakladni desce,ktery by zvetsil odber nebo baterie odchazi takto kvapem? Predpokladal jsem ze vydrz se bude snizovat postupne a ne takto naraz. Jde mi o to abych nekoupli novou a problem nepretrval. Tahle je 11 mesicu stara. Asi se nevyhnu servisu. diky Roll Eyes
PS upresnuji nebyl pridan ani spusten zadny novy program
« Poslední úprava: 13. Březen 2006, 09:50 od Conrad » uložena

Conrad
pucmelak
Uzivatel
Telefon: SE P1i + 4GB + HBH-608

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 13. Březen 2006, 09:24 »

No a nebezi ti neco na pozadi co by to bastilo, zkusit zavrit vse nepotrebne ....
uložena

Siemens C25 -> Nokia 3310 -> T68i -> T610 -> P910i + 1GB Sony + HBH-608 -> SE P1i + 4GB + HBH-608 -> HTC Touch Pro
Tonanek
Uzivatel
Telefon: W902 (W810,R520m)

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 13. Březen 2006, 09:39 »

Ja si myslim,ze to bude baterkou.I kdyby neco slo na pozadi,tak by to baterku nevysoslo za 6 hodin.Leda nejaky special soft na vysÂťaveni baterky ale o tom by asi vedel.
uložena

TONY
jardann
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 13. Březen 2006, 10:24 »

Ma zkusenost s rychlym vysosnutim baterky:
1. Smartmovie - bezici film na pozadi
2. Profimail - automaticka aktualizace uctu a flight mode (tohle je pak hodne rychle)
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #4 v: 13. Březen 2006, 10:30 »

zkus backup, masterreset, aby jsi mel jistotu, ze je telefon cisty a pokud problem pretrva, bude problem v baterce. Jinak lipolka nijak pomalu neodchazi, jeji louceni je kratke a zhorsovani fakt rychle.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #5 v: 13. Březen 2006, 11:07 »

Nemas kolem sebe nejakeho kamose s Peckem? Nebo doraz na Havirovsky sraz, tam Ti urcite baterku nekdo behem srazu pujci a naopak si hodi tu Tvou do mobilu, abys videl, kde je chyba...
uložena
Pipa-nolog
Anonym
« Odpověď #6 v: 13. Březen 2006, 12:52 »

Ma zkusenost s rychlym vysosnutim baterky:
1. Smartmovie - bezici film na pozadi
2. Profimail - automaticka aktualizace uctu a flight mode (tohle je pak hodne rychle)
[/quote

Spustena kamera na pozadi umi taky prima veci.  Cheesy
uložena
Conrad
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 13. Březen 2006, 13:15 »

zkus backup, masterreset, aby jsi mel jistotu, ze je telefon cisty a pokud problem pretrva, bude problem v baterce. Jinak lipolka nijak pomalu neodchazi, jeji louceni je kratke a zhorsovani fakt rychle.

Co si myslite o tomhle.Vcera se mi erik 2x vybil po 4-6 hodinach,vzdy jsem z nedostatku casu jen dotloukl.Nechal jsem jej pres noc na nabijecce  rano byl podle Frontview na 100% a za 2 hodiny na 30 procentech Zkusil jsem jako technicky analfabet to co obcas pomuze na PC a restartoval jsem jej a dobil,nyni se zda situace normalizovana.Je mozne aby neco bezelo, co by se neobjevilo pri poklepani na ikonu bezicich ukolu v handy day 2005 a tak rychle vycuclo baterii?To znamena,ze by laicky receno zustal viset kus navigacniho pogramu ci ebook readeru,neobjevil se v bezicich aplikacich a zral baterii,coz odstranil restart? je to hodne za vlasy pritazene? Shocked
« Poslední úprava: 13. Březen 2006, 14:04 od Conrad » uložena

Conrad
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #8 v: 13. Březen 2006, 14:09 »

neni, muze se to stat, kdyz Ti mezi hidden procesy zustane nejaky problemak. Skoro presne to same mi obcas delal nekoreknte ukonceny emulator doomu. V zasade to klidne mohlo byt cokoli a v tuto chvili uz nad tim nema cenu spekulovat. Pomohl-li restart, bud rad.
uložena
Conrad
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 13. Březen 2006, 20:34 »

neni, muze se to stat, kdyz Ti mezi hidden procesy zustane nejaky problemak. Skoro presne to same mi obcas delal nekoreknte ukonceny emulator doomu. V zasade to klidne mohlo byt cokoli a v tuto chvili uz nad tim nema cenu spekulovat. Pomohl-li restart, bud rad.

diky vsem mel pravdu po restartu to jde OK Ponauceni- nevis li co delat a kudy z toho, restartem nic nezkazis a muzes si pomoci Cheesy
« Poslední úprava: 14. Březen 2006, 08:00 od Conrad » uložena

Conrad
Tonanek
Uzivatel
Telefon: W902 (W810,R520m)

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 14. Březen 2006, 00:52 »

Hlavne ze to fachci bez problemu.
uložena

TONY
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 14. Březen 2006, 17:20 »

Kdo ma zkusenost s nasledujicim, baterie drzela bez problemu 2-3 dny a najednou po nabiti vydrzi pouze 4-6 hodin aniz by byl telefon pouzit,je jen zapnuty.Muze to byt nejaky zkrat na zakladni desce,ktery by zvetsil odber nebo baterie odchazi takto kvapem? Predpokladal jsem ze vydrz se bude snizovat postupne a ne takto naraz. Jde mi o to abych nekoupli novou a problem nepretrval. Tahle je 11 mesicu stara. Asi se nevyhnu servisu. diky Roll Eyes
Me P910i obcas udela, ze vydrzi sotva den a to s ni nic nedelam, vubec to nechapu, ale pak ji znova nabiju a baterka je opet v poho. Toto dela po cca 13 mesicich....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
pucmelak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 14. Březen 2006, 20:55 »

Me P910i obcas udela, ze vydrzi sotva den a to s ni nic nedelam, vubec to nechapu, ale pak ji znova nabiju a baterka je opet v poho. Toto dela po cca 13 mesicich....

To mi dela taky, ale zjistil jsem ze kdyz kdyz ukoncim vsechny neporebny aplikace tak drzi.
uložena

Siemens C25 -> Nokia 3310 -> T68i -> T610 -> P910i + 1GB Sony + HBH-608 -> SE P1i + 4GB + HBH-608 -> HTC Touch Pro
Conrad
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 14. Březen 2006, 22:18 »

Po me zkusenosti se obavam, ze dejme tomu pri nekorektnim ukonceni aplikace tato muze zustat zapnuta a- a to je vyrazne nemravne, neobjevit se ani  v hidden aplikacich napr v s manovi,takze restart je jedine reseni jine vysvetleni nemam V mem pripade to asi byl tom tom a to je otesanek
uložena

Conrad
pucmelak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 15. Březen 2006, 21:25 »

Jo jo s temahle masinkama s systemem je sranda (asi tak jako s woknama), kdyz uz si clovek mysli ze to ma zmaknuty tak ho telefon usadi ze ani nahodou a vymysli si neco noveho, no kdyby nee tak co by jsme tu vlastne probirali  Grin
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak umira baterie.
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.053 sekund, 17 dotazů.