SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
24. Březen 2025, 03:05

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i  |  Walkmans 176 x 220 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: nejde mi zapnout tel
Strana: 1 2 [3] 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: nejde mi zapnout tel  (Zobrazeno 26113 x)
Marian612
Anonym
« Odpověď #30 v: 09. Duben 2006, 14:47 »

Mel jsem s W800i koupenou u T-Mobilu stejny problem. Bohuzel se mi to stalo v USA a musel jsem ji poslat do CR, protoze W800i neni oficialne urcena pro prodej v USA Sad Stalo se mi to pri vymene SIMky, mobil nesel zapnout, jen se na cca 4s zapnul bily displej a 9x blikla IR dioda. Nepomohlo vubec nic. Zatim je stale v reklamacnim rizeni, do konce dubna ji snad budu mit zpet..
uložena
SBDer
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W850i

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 12. Duben 2006, 07:14 »

Tak uz i mne to postihlo...  Undecided Mam novou W550i asi dva tydny, vcera jsem menil SIMku a od te doby vidim jen bily display... Baterka na noc vytahnuta, nic... Takze to dnes nesu do servisu. A jen tak pro jistotu, nejspis mam pocitat se ztratou vsech dat, ze? Ne snad, ze by na tom nejak extra zalezelo, par SMS, hry a schemata jsem stahnul z pocitace, v seznamu moc lidi nemam... Ale jen tak abych se nedivil, az mi ten telefon vrati...
Predem diky...
SBDer
Sony CMD-J5 -> J6 -> SE K700i -> W550i
uložena

Smajlík Sony CMD-J5 -> J6 -> SE K700i -> W550i -> W850i Cheesy + J6  -> HTC Touch Diamond Tongue
HonzikP
Anonym
« Odpověď #32 v: 17. Duben 2006, 18:28 »

Tak uz i mne to postihlo...  Undecided Mam novou W550i asi dva tydny, vcera jsem menil SIMku a od te doby vidim jen bily display... Baterka na noc vytahnuta, nic... Takze to dnes nesu do servisu. A jen tak pro jistotu, nejspis mam pocitat se ztratou vsech dat, ze? Ne snad, ze by na tom nejak extra zalezelo, par SMS, hry a schemata jsem stahnul z pocitace, v seznamu moc lidi nemam... Ale jen tak abych se nedivil, az mi ten telefon vrati...
Predem diky...
SBDer
Sony CMD-J5 -> J6 -> SE K700i -> W550i

jj hochu nebudes tam mit nejspis NIC....oni ti totiz prehrajou firmware....to samy udelaly i mne normal  na zaruku... :-)) Mrknutí
uložena
lucinecka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 24. Duben 2006, 21:23 »

tak sem si myslela, ze muj telefon bude bez problemu, a ono ne Shocked(. dnes sem vyndala simku, dala sem ji z5 a nic, jen bila obrazovka. Zkusila sem si ale naisntalovat novy fw a vse je zase v poradku, dokonce mi vse v telefonu zustalo. akorat mam nyni jinou verzi fw a to R4CB020 a nevim, zda je nejaka starsi nebo nova. nevim ani kde to muzu zjistit. dle techto stranek mam jinou nez tu z 9.11. ale jestli je starsi ta ma to opravdu nevim. nemuzete mi nekdo rict kde najdu verze fw, jak sli za sebou? abych vedela jak mam starou verzi

jeste se¨m zapomnela napsat, ze se jedna o tel w550i Cheesy
« Poslední úprava: 24. Duben 2006, 22:29 od jonza » uložena
Farley
Uzivatel
Telefon: K750i - R1DB001 & K700i - R2CA001

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #34 v: 24. Duben 2006, 22:17 »

Ahoj. Asi vim, na cem je vada. (Teoreticky)
Kazdej mobil ma mit soucastku watchdog, ktera tomuto brani. Pri pretizeni CPU restartuje telefon. Uz se mi slozitou aplikaci a dalsimi telefonnimi procedurami podarilo phone pretizit. Mam K700 a na ni to funguje bezproblemu. Pretizi se, restartuje se.
Problem na W550 a tech, co to delaji taky je prave v teto soucastce, asi bezi spatne, nebo ve startovaci procedure se zacnou vyrovnavaci pameti plnit driv, nez se promazou. To by byl vetsi pruser, proto ktualizujte fw, jak je to jen mozny. :-D
uložena

Jj, kdyz byl tenhle web "v plenkach", to byly casy. :-)
Ja tu SEManii proste miluju.
SBDer
Uzivatel
Telefon: SE W850i

Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 25. Duben 2006, 14:21 »

Uživatel: Farley
...proto ktualizujte fw, jak je to jen mozny.
No skvele, skoda, ze jsem to nevedel driv...  Undecided Mam telefon v servise od 12. 4. (resp. dvanacteho jsem jej odevzdal ve Vodafone, kdy to odeslali oni, nevim) a tak uz pomalu zacinam vyhlizet, kdy mi prijde nejaka SMS ap., abych si jej vyzvedl (jak dlouho to muze jeste trvat???). Pocinaje zitrkem nebo ctvrtkem uz to bude pres dva tydny, co pouzivam nahradni zapujcenou T630 a to je dele, nez co jsem si stihl uzit noveho W550i... Opustil mne brzy, ach jo...  Embarrassed
Jen tak mimochodem, abych se pripravil na to, ze mi telefon vrati prazdny, kdyby se tady nasel nekdo, kdo by byl ochotny poslat mi originalni W550i melodie, zvuky a hlavne ta ctyri puvodni schemata... Byl bych mu moc a moc vdecny... [email protected]
Predem dekuji!
uložena

Smajlík Sony CMD-J5 -> J6 -> SE K700i -> W550i -> W850i Cheesy + J6  -> HTC Touch Diamond Tongue
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 25. Duben 2006, 15:54 »

2lucinecka: na walkmanphones.cz najdes firwary vsech walkmanu od SE, ale pokud jsi ho aktualizovala pres SE update, tak by jsi mela mit v telefonu ten nejnovejsi......
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
lucinecka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 25. Duben 2006, 21:18 »

for  vita. diky diky za info, ale na walkmanphones.cz sem tuto verzi nenasla  Sad, aktualizaci sem delal pres Update Service. Takze pocitam, ze se jedna o novy FW a na walkmanphones jeste neni napsan. prijde mi, ze ma i trochu vic moznosti nez ten predchozi.tim lip pro me a muj telefon, ze sem nemusela honit reklamace. hura hura
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #38 v: 25. Duben 2006, 21:53 »

for  vita. diky diky za info, ale na walkmanphones.cz sem tuto verzi nenasla  Sad, aktualizaci sem delal pres Update Service. Takze pocitam, ze se jedna o novy FW a na walkmanphones jeste neni napsan. prijde mi, ze ma i trochu vic moznosti nez ten predchozi.tim lip pro me a muj telefon, ze sem nemusela honit reklamace. hura hura

mas nejspise posledni verzi fw, posledni dobou telefonu pribyva a my ani novou verzi fw. nezaregistrujeme  Mrknutí
uložena
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #39 v: 26. Duben 2006, 14:56 »

Tak to mas stesti, s novym firwarem muzes byt jen a jen spokojena, protoze vzdy prinasi neco noveho.....
uložena

spacir26
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #40 v: 26. Duben 2006, 18:05 »

Tak nevim, ja jsem delal aktualizaci firmwaru pres SEUS pred chvili a napsalo mi to ze pro telefon neni dostupna zadna aktualizace. Mam telefon od Vodafone a firmware :R4AB048
uložena
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #41 v: 27. Duben 2006, 06:05 »

Tak nevim, ja jsem delal aktualizaci firmwaru pres SEUS pred chvili a napsalo mi to ze pro telefon neni dostupna zadna aktualizace. Mam telefon od Vodafone a firmware :R4AB048
Bud je to tim, ze je telefon customizovanej na Vodafone a nebo zatim neni zadnej novej firware....
uložena

spacir26
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #42 v: 27. Duben 2006, 08:24 »

Bud je to tim, ze je telefon customizovanej na Vodafone a nebo zatim neni zadnej novej firware....
tak sem si myslela, ze muj telefon bude bez problemu, a ono ne Shocked(. dnes sem vyndala simku, dala sem ji z5 a nic, jen bila obrazovka. Zkusila sem si ale naisntalovat novy fw a vse je zase v poradku, dokonce mi vse v telefonu zustalo. akorat mam nyni jinou verzi fw a to R4CB020 a nevim, zda je nejaka starsi nebo nova. nevim ani kde to muzu zjistit. dle techto stranek mam jinou nez tu z 9.11. ale jestli je starsi ta ma to opravdu nevim. nemuzete mi nekdo rict kde najdu verze fw, jak sli za sebou? abych vedela jak mam starou verzi

jeste se¨m zapomnela napsat, ze se jedna o tel w550i Cheesy

ale jak vidis tak lucinecka pise ze se ji aktualizoval na novej, tak to bude asi tou customizaci , a co to teda znamena? ze musim pockat az ho vodafone upravi a da na SEUS?
uložena
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #43 v: 27. Duben 2006, 10:44 »

ale jak vidis tak lucinecka pise ze se ji aktualizoval na novej, tak to bude asi tou customizaci , a co to teda znamena? ze musim pockat az ho vodafone upravi a da na SEUS?

Jo presne tak.
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #44 v: 27. Duben 2006, 10:48 »

Jo presne tak.

nebo decustomizace a jiz nikdy nemuset cekat Shocked))
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i  |  Walkmans 176 x 220 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: nejde mi zapnout tel
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 19 dotazů.