SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 18:23

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: defragmentace pametove karty
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: defragmentace pametove karty  (Zobrazeno 6318 x)
Lindano
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 12. Březen 2006, 18:51 »

Delal jste to uz nekdo? Linda
uložena
jonza
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 12. Březen 2006, 18:56 »

Ted jsem to zkusil. Hodil hlasku ze neni potreba, stejne jsem to zkusil a nic se nezmenilo.
uložena
Redswift
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 12. Březen 2006, 20:38 »

jj ja.
uložena

Nemas vubec zadnej problem, vole. O vsechno se postaram. VraÂť se tam a hodte se vsichni pekne do klidu.
Uzlinka
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 16. Březen 2006, 13:43 »

Ja mozna problem mam, ale jestli, tak je to asi moje chyba Undecided
Dala jsem defragmentaci, ale ono to na to potrebuje 15% (nebo 5% - ted si nejsem jista, ale to je fuk) volneho mista a to ja nemela. Stejne jsem dala defragmentovat a ono se to nemohlo dokoncit. No a mam pocit, ze po te se mi nektere nahrane pisnicky trochu sekaj. Jako ze hrajou normalne, ale treba jednou, v pulce to najednou preskoci o pul vterinky Shocked
Zkusim neco vymaznout, defragmentovat znovu a pak se uvidi jestli se to srovnalo... Cool
Jinak fakt nevim co s tim  Huh
uložena

Ericsson T10s  <  SE T230  <  SE W800i  < SE W910i 
SanDisk M2 4GB  HPM 70  T-mobil

No a jinak ... www.bluesberry.cz   ;-)
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 16. Březen 2006, 20:08 »

Ja mozna problem mam, ale jestli, tak je to asi moje chyba Undecided
Dala jsem defragmentaci, ale ono to na to potrebuje 15% (nebo 5% - ted si nejsem jista, ale to je fuk) volneho mista a to ja nemela. Stejne jsem dala defragmentovat a ono se to nemohlo dokoncit. No a mam pocit, ze po te se mi nektere nahrane pisnicky trochu sekaj. Jako ze hrajou normalne, ale treba jednou, v pulce to najednou preskoci o pul vterinky Shocked
Zkusim neco vymaznout, defragmentovat znovu a pak se uvidi jestli se to srovnalo... Cool
Jinak fakt nevim co s tim  Huh

Ak nepomoze, uvolnit 20% a defragmentovat, tak pomoze, zalohovat data z karty, kartu opatovne naformatovat a data nakopirotav naspat Smajlík
uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
jonza
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 17. Březen 2006, 21:11 »

Myslim ze defragmentace neni potreba, spis pomuze format a nahrat vsechno z5.
uložena
Uzlinka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 21. Březen 2006, 18:46 »

Myslim ze defragmentace neni potreba, spis pomuze format a nahrat vsechno z5.
Tak ja to tedy vyzkousim, protoze kdyz jsem tu defragmentaci dokoncila tak jak se melo, tak mi to stejne stale preskakuje. Ale kdyz ani to nepomuze...??
uložena

peterss
Anonym
« Odpověď #7 v: 21. Březen 2006, 19:08 »

2 Uzlinka- defragmentace neopravi spatne soubory, defragmentace ulozi rozhazene soubory na disku, v podstate uklidi disk
uložena
Uzlinka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 21. Březen 2006, 22:09 »

2 Uzlinka- defragmentace neopravi spatne soubory, defragmentace ulozi rozhazene soubory na disku, v podstate uklidi disk

No prave...ja puvodne zapla defragmentaci a ta se samozrejme nedokoncila-moje chyba-no a ted ja nevim, jak to funguje...proste jsem si myslela, ze se tam ty soubory tou nedokoncenou D. mohly nejak rozhazet a pripadne ze mi to mohlo nejak pokazit ty pisnicky.....upozornuju FAKT NEVIM, JAK TO VLASTNI FUNGUJE!!! Co myslis?? Pomuze mi ted kartu zformatovat?? Nechce se mi to tam vsechno prehravat znova. Mam to nahrany v MP4 protoze zaberou min mista a musela bych zase vsechno predelat Undecided
uložena

peterss
Anonym
« Odpověď #9 v: 21. Březen 2006, 22:23 »

... Pomuze mi ted kartu zformatovat?? Nechce se mi to tam vsechno prehravat znova.
kdyz kartu sformatujes, vymazes vse co na ni je, takze bude po formate prazdna
spoustenim a zaviranim programu se data na disk ukladaji vselijak, defragmentace pak "rozhazene" soubory ulozi, a umozni zase "rychlejsi" pouzivani programu a dat, myslim, ze prerusenou defragmentaci se nemuzou poskodit soubory
« Poslední úprava: 21. Březen 2006, 22:27 od peterss » uložena
jonza
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 22. Březen 2006, 09:26 »

No poskodit by se mohly, ale ja bych to videl tak ze to sformatujes a znovu nahrajes. Pokud mas malou kartu tak tech mp4 nebude moc a pokud mas kartu velkou tak tam kopni rovnu mp3. Jo a pokud predelavas pisnicky, tak si je hod do PC a pak prekopci do MT, pri formatu karty o ne neprijdes.
uložena
Uzlinka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 23. Březen 2006, 19:21 »

Pokud mas malou kartu tak tech mp4 nebude moc a pokud mas kartu velkou tak tam kopni rovnu mp3.

Kartu mam 512MB a v nahranejch mp3 nebo mp4 je DOST rozdil!!! mp3 jsem tam mela 8CDcek 2fotky a vic se uz neveslo - a v mp4 jsem tam pridala dalsich 6 a jeste k tomu mam nahrany nejaky video a dost fotek!!! Takze....  Mrknutí Smajlík Cheesy Grin
uložena

jonza
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 26. Březen 2006, 15:12 »

Ale zalezi na bitrate a atd... Nemuzes napsat ze v tom formatu je to tak a tak a ne jinak, uved bitrate, stereo atd...
uložena
Uzlinka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 27. Březen 2006, 17:54 »

Aha, to uz po me chces trosku moc Cheesy Ja teprve nedavno obevila mp4 Shocked a jak na ne co prevadet....ale mam velky mezery ve vzdelani...nevim co je bitrate Embarrassed A co mam psat o stereo? No neni to mono-to ne, ale nevim, jestli je to to, co jsi myslel Huh Muzes me prosim krapet vzdelat?? Budu rada!!!
uložena

jonza
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 31. Březen 2006, 20:32 »

Bitrate je to cislo, treba 128, 192 atd... Znamena to kolik informaci se prehraje za sekundu, takze cim vice informaci tim vetsi kvalita
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: defragmentace pametove karty
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 18 dotazů.