SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 21:35

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: MSI BToes PIM synchro.
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: MSI BToes PIM synchro.  (Zobrazeno 2929 x)
Farley
Anonym
« v: 11. Březen 2006, 15:49 »

Ahoj.
MSI BToes ma v sobe PIM synchronizaci kontaktu a tak podobne.
To je fajn, ale kdyz ji rozchodim se spravnym nastaveni, nejdou mi synchromizovat poznamky s mou K700.
Je to normalni?
Nikde jsem se nedozvedel cim to je, nebo jestli to dela i jinejm, nebo je to jen vada myho kusu. Proto se ptam tady. Dik za kazdou pripadnou odpoved.
uložena
Tonanek
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: W902 (W810,R520m)

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 11. Březen 2006, 16:01 »

Ja jsem mel s propojenim pres BT problemy.Jednou spojilo,jindy ne.Ted se pripojuju pres kabel s programem My Phone Explorer a nemam problemy.
uložena

TONY
Joza
Anonym
« Odpověď #2 v: 11. Březen 2006, 19:40 »

Ja jsem mel s propojenim pres BT problemy.Jednou spojilo,jindy ne.Ted se pripojuju pres kabel s programem My Phone Explorer a nemam problemy.
Kabel je spolehlivejsi ale na to se autor neptal
Priste prispevky primo k tematu
uložena
ped
Anonym
« Odpověď #3 v: 02. Prosinec 2006, 12:49 »

Mam totez BT a K700 a tytez problemy.  Mohu prevadet fotky, obrazky, zvuky, ale ne zpravy a adresar. Zatim jsem to zkusil posichrovat MobilEditem, ale ten memel o BT ani tuseni.  Ted resim co mi bude na W98 chodit.  Zksim MPE, pak FMA a pak LITTLEHELPER, DATEIMANAGER a treba neco vyjde.
uložena
ped
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 06. Prosinec 2006, 00:17 »

Propojeni K700 – MSI Btoes - Win98 – MPE 1.5.4 funguje. Nainstaluj MPE 1.5.4, umi cestinu. Zapni BT na K700, spust´ Btoes (BlueSolei), klikni na slunce a objevi se ti K700, 2x klikni na K700 (zezloutnou a zvyrazni se nektere ikony), 2x klikni na Bluetooth Serial Port Service (treti ikona zleva). Dole by se ti melo vypsat hlaseni pres ktery COM komunikuje BT a graficky se znazorni prenos dat mezi PC a K700. Pak spustis MPE, zadas F2 (nastaveni), pripojeni a napises cislo portu COM. Pak zadej Najit zarizeni, program si ocicha cestu ke K700 a navrhne optimalni prenosovou rychlost a velikost paketu. Pak das F1 (pripojit) a dal by to mela byt drnkacka. Data budes mit ulozena v adresari Window/ Application Data/ MyPhoneExplorer/ K700 (nebo jak si jej behem instalace nazves). PS:Kdyz nabidnes MobilEditu Spravny COM, chodi to i s nim.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: MSI BToes PIM synchro.
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 18 dotazů.