SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 14:32

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Otazky a odpovedi K750i
Strana: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 22
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Otazky a odpovedi K750i  (Zobrazeno 92768 x)
virtual
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #195 v: 14. Červenec 2005, 14:28 »

Moje otazka trochu zapadla, tak se zkusim pripomenout.

Nevite kolik stoji nahradni baterie? Pripadne jestli by se nedala sehnat treba nejaka s vetsi vydrzi?

Nova baterie do k750 stoji cca 890,- CZK bez dph, a zatim nejsou, vetsi kapacita mozna bude, ale jen neorigo.

Milda
Tak to jsou ovsem drhe jak svina.... radeji si koupim pametovku za ty prachy

Nejsou v baleni 2 baterie (li-pol a li-ion)? ...ze uz nekdo shani novou? Shocked
Za "ty prachy" bude sotva 256, ms 512 stoji kolem 1800 a 1G tak 3800 kc. Karty sou taky "drahy jak svina".  Mrknutí
uložena
krepa1
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #196 v: 14. Červenec 2005, 14:49 »

v baleni bude asi jen jedna baterie a ta bude bud li-pol nebo li-ion
uložena
icehats
Anonym
« Odpověď #197 v: 14. Červenec 2005, 17:26 »

Mam K750i od stredy od Oskara  Smajlík
+ kryt nevrze,zadne lupani pri poslechu radia jsem nezaznamenal,hlasitost pri poslechu mp3(radia), nevim jak na tom jste vy ale me na kazdej kontakt lze nastavit vyzvaneni.
- Hroznej externi reproduktor stejnej jako u K700i,uz mi pomalu odpada krytka fotaku nedrzi se pevne.
Jinak nejlepsi foun ktery jsem mel a mohu jen doporucit.
V baleni je CD,sluchatka,nabijecka,64MB pam.karta vcetne adapteru pro MemoryStick PRO
uložena
deglaser
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #198 v: 14. Červenec 2005, 19:10 »

Mam K750i od stredy od Oskara  Smajlík
+ kryt nevrze,zadne lupani pri poslechu radia jsem nezaznamenal,hlasitost pri poslechu mp3(radia), nevim jak na tom jste vy ale me na kazdej kontakt lze nastavit vyzvaneni.
- Hroznej externi reproduktor stejnej jako u K700i,uz mi pomalu odpada krytka fotaku nedrzi se pevne.
Jinak nejlepsi foun ktery jsem mel a mohu jen doporucit.
V baleni je CD,sluchatka,nabijecka,64MB pam.karta vcetne adapteru pro MemoryStick PRO

A dostal jsi k tomu usb kabel?
uložena
icehats
Anonym
« Odpověď #199 v: 14. Červenec 2005, 19:13 »

+ usb kabel
uložena
deglaser
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #200 v: 14. Červenec 2005, 19:17 »

+ usb kabel

Hm tak ja ho nedostal ja se spojuju pres bluetooth.
uložena
KeyLuke
Anonym
« Odpověď #201 v: 14. Červenec 2005, 20:22 »

Muzu se zeptat jestli pudou java hry z k700i na k750i?
uložena
num3r0
Anonym
« Odpověď #202 v: 14. Červenec 2005, 21:10 »

Muzu se zeptat jestli pudou java hry z k700i na k750i?

Jasne ze pujdou ... a nejednom to ... oni dokonce jdou a to bez problemu Smajlík
uložena
KeyLuke
Anonym
« Odpověď #203 v: 14. Červenec 2005, 21:15 »

dik
uložena
YAMATO
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #204 v: 14. Červenec 2005, 21:41 »

...uz mi pomalu odpada krytka fotaku nedrzi se pevne.

To fakt za takovou chvili nedrzi? A jako ze ma tendenci uplne odpadnout? Shocked...neni to na reklamaci?
uložena

Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
tass
Anonym
« Odpověď #205 v: 14. Červenec 2005, 23:28 »

mam dotaz, jak bych se mohl co nejrychleji dostat na fotky vyfocene fotakem? z fotaku se primo nejak na fotky nedostanu, nebo jo ? ??  ? poradte prosim Smajlík
uložena
num3r0
Anonym
« Odpověď #206 v: 15. Červenec 2005, 08:28 »

mam dotaz, jak bych se mohl co nejrychleji dostat na fotky vyfocene fotakem? z fotaku se primo nejak na fotky nedostanu, nebo jo ? ??  ? poradte prosim Smajlík

Zajimavej dotaz .... priznam se, ze vlastne nemam uplne jasno na co se ptas Smajlík
Jde ti o to jak si co nejdrychleji prohlednout to, co jsi vyfotil? Pokud ano, doporucuju dlouhej stisk navratove klavesy (takova ta zahnuta sipka) ... tim se dostanes na uvodni obrazovku.
No a pak uz si jen vlezes do menu -> spravce souboru -> obrazky -> fotografie

Jestli jsi se ale ptal na neco jineho, tak jsem to proste bud nepochopil a nebo jeste spim Cheesy

BTW: Jeste jsem neco zkusil a taky to neni spatny Smajlík Fotim ... delam fotky slecen ve metru (toto je priklad) ... nasekal jsem jich treba 10 (jako ze jsem udelal 10 fotek) ... stale zustavam v rezimu foceni ... po vyfoceni nejake fotky se chci podivat na predchozi praci.
Nemusis vypinat fotak ani z nej nemusis odejit ... jen jednou kratce stisknes "zahnutou sipku" a vpravo nahore na displeji (pokud ho drzis jako fotak - na boku) se ti ukaze volba "Zobrazit". Zmacnu ji ... a hele ... najednou si prohlizim vsechny vyfoceny fotecky Smajlík

Tak co? Pochopil jsem te dobre?
uložena
jacobs
Anonym
« Odpověď #207 v: 15. Červenec 2005, 12:11 »

Mel bych par otazek ohledne novych firmwaru. Nedari se mi najit nejaky changelog toho, co se zmenilo oproti 1. verzi firmwaru, ale v praxi me zajimaji 3 veci:

- pribyla moznost vypnout zvuk fotoaparatu? (ciste upgradem firmwaru ze stranek SE)
- jdou v nekterem z novych fw vypnout animace v menu?
- je nejaka sance, ze by budouci verze fw prinesly usb mass-storage nebo to tam proste nedali schvalne a prinese to az nejaky novejsi model?

diky za prip. odpovedi...
uložena
icehats
Anonym
« Odpověď #208 v: 15. Červenec 2005, 13:00 »

...uz mi pomalu odpada krytka fotaku nedrzi se pevne.

To fakt za takovou chvili nedrzi? A jako ze ma tendenci uplne odpadnout? Shocked...neni to na reklamaci?
U Oskara mam zaruku na 24 mes. takze kdyby neco opravi to, a nevite dokolika dnu ho muzu vratit bez udani duvodu 14 nebo 30 dni?
uložena
Rude Boy
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #209 v: 15. Červenec 2005, 13:24 »

do 30ti dnu mas narok na vraceni..ale musi bejt naprosto neposkozenej..hrozne to cekujou..takhle js menil 6230icko za prave 750ku a bylo fakt vtipny jak tu nokii prohlizel div ne pod lupou:)
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 22
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Otazky a odpovedi K750i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.