SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 12:48

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Otazky a odpovedi K750i
Strana: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 22
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Otazky a odpovedi K750i  (Zobrazeno 92690 x)
olas11
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #225 v: 03. Srpen 2005, 09:25 »

od oskara a nevrze (krytka fotaku neni idealni, ale vubec mi to nevadi, ze by mela odpadnout, to vubec..pohoda....
uložena

T610=>K750i
www.se.ic.cz
www.se.wz.cz (galerie)
mitak2
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #226 v: 03. Srpen 2005, 14:08 »

D750 (asi deset dnu stara) trochu vrze. S.ru na to, kolena mam v horsim stavu  Cheesy
uložena

D750i -> W800i (R1K001)
HOne
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #227 v: 03. Srpen 2005, 20:15 »

Koukam, ze te asi nikdo nema rad a nechce ti odpovedet, co? Cheesy

Tak ja to zkusim ....
- zvuk fotoaparatu rozhodne nezmizi kdyz udelas update FW pres SEUP ... pokud tam ten zvuk mas ted, budes ho tam mit i nadale (a jestli te se*e, kontaktuj "technickou podporu" SEManie a kluci ti pomuzou)
- hehe ... animace nevypnes .... leda ze by nekomu z programatoru SE zacaly najednou silene vadit a prosadilo by se jejich odstraneni Smajlík
- USB Mass Storage ... zni to krasne ... ale zatim to vidim jako hudbu budoucnosti ...

BTW: Uvedomujes si, ze se ptas na neco co nejspise nevedi ani v SE? Zajimaji te vlastnosti FW kterej jeste nikdo ani neudelal Cheesy

no, to si uvedomuju (i kdyz rekl bych ze oni to vedi asi moc dobre), ale dotaz byl minen spis v duchu "na zaklade zkusenosti z predchozich modelu a vyvoje jejich fw, myslite si, ze je prevdepodobne, ze..." - to s tim usb mass-storage mi ale fakt prijde spis jako marketingova zalezitost, protoze co muze mit nastupnicky model za vylepseni? EDGE? lepsi fotak? a dal? a tam prave to mass-storage asi dost sikne.

a ty animace - usb mass-storage uz jsem ozelel, zvuk fotaku je otravny, ale da se s tim zit (navic jak pises, da se to i odstranit), ale animace, s tema se nesmirim. ja chci telefon, ne digihru u ktery kdyz se dostanu do druhyho levelu, tak me necha zavolat.
Do menu bez animaci se mkuzes dostat pres-ciselna klavesa->Dalsi->Hlavni menu
uložena
Kabuto
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #228 v: 04. Srpen 2005, 08:28 »

Lidi nekoupil si nekdo K750ku od Mobilareny potrebuju vedet jestli jim taky vrzou. Smajlík
uložena

Sony - CMD J6
Sonyericsson - T610
Sonyericsson - K750i R1N035 + Sandisc 1 GB + MobilMate MS "4v1" + HPM-70
Lope
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #229 v: 04. Srpen 2005, 22:18 »

Lidi chtel by sem se zeptat tech kteri uz telefon maji jestli jim vsem vrze kryt nebo je to jen u nekterych telefonu popr. kdyz vam nevrze tak z jakeho obchodu ste ho kupovali.

Mam Dcko z bonusmobil.cz a aby mi zavrzal musim se hodne snazit...
Predtim jsem si zasel do mobilshopov.cz v Ostrave, tam maj K i D skladem. A to Kcko (dovozove) bylo hodne ukvicene...
uložena
kobbyt
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #230 v: 10. Srpen 2005, 11:35 »

Ptejte se na co chcete okolo K750i, pokusim se vyzkouset a odpovedet.

Milda
-------------------------------------------------------------------
I u D750i, mam problem pri pripojeni pres USB kabel s PC nejde pracovat s pametovou kartou.
uložena
pulpan
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #231 v: 11. Srpen 2005, 12:17 »

nazdarek vsem, tak jsem si vcera koupil k750i,cernou, dovoz z DE. FW mam R1N005.
zatim ho zkoumam, a s tim, co jsem prozkoumal jsem naprosto spokojenej.
 Smajlík vrele doporucuji
uložena
Emo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #232 v: 12. Srpen 2005, 20:49 »

CAute vsetci chcel bsom k750-ku vyuzivat ako mp3prehravac.a mohli by ste mi niekto poradit ako davate hudbu do telefonu je v baleni na to neaky progaram?
uložena
fido_cz
Uzivatel
Telefon: HD2

Zobrazit profil
« Odpověď #233 v: 12. Srpen 2005, 20:58 »

CAute vsetci chcel bsom k750-ku vyuzivat ako mp3prehravac.a mohli by ste mi niekto poradit ako davate hudbu do telefonu je v baleni na to neaky progaram?

Nejrychlejsi je to pres ctecku.
uložena
LOBO
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #234 v: 12. Srpen 2005, 21:01 »

Pokud nekomu vadi zvuk fotaku, tak at si podrzi ukazovacek na tech malejch mrizkach od repraku. Zkusil jsem a neni slyset skoro nic. Mrknutí Pokud to chce nafurt, tak by treba pomohlo tam nacpat zvejku Grin
uložena
Melory Daylight
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #235 v: 12. Srpen 2005, 21:18 »

Dikyy LOBO, ale me to nejde..... Undecided

No, treba to jde pri mensi hlasitosti, to je pravda, no.
uložena

lukyn.v
Anonym
« Odpověď #236 v: 12. Srpen 2005, 21:19 »

V baleni tohoto lelefonu neni, ale muzes si stahnout Disc2Phone, ktery je dodavan s W800i. Pry funguje i na Kacku.
http://www.k750i.net/programy/software/Disc2Phone_1.1.0.44_EN.zip
uložena
Hnz
Anonym
« Odpověď #237 v: 21. Srpen 2005, 23:30 »

Ahoj,
zaslechl jsem, ze v K750i se:

1) daji prehravat bud vsechny MP3 od zacatku v korenovem adresari karty (tzn. nelze vytvorit na karte struktura adresaru a prehravat jen MP3 ve vybranem adresari)

2) nebo podle playlistu (ale pokud se da pause v prehravanem playlistu, tak to pak pokracuje od zacastky playlistu).

Muzete mi prosim napsat zda to tak je a pokud ano, a mate na karte stovky failu, tak jak to resite? Diky.
uložena
YAMATO
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #238 v: 22. Srpen 2005, 01:13 »

Teda doufam, ze jsem to dobre pochopil, v tolik hodin, ale v playlistu muzes normalne pozastavit a pak hrat dal, ne od zacatku...cili neni co resit Mrknutí
uložena

Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
Thommy
Anonym
« Odpověď #239 v: 14. Září 2005, 21:48 »

Pls odbornici, pomozte!!!
Dnes sem poridil K750i u ET, ale mam problem - neni mozny dostat do mobilu javovy aplikace - slozky "aplikace" a "hry" nejsou v PC videt a do ostatnich nelze nic dostat. V cem je problem? Dik!!
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 22
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Otazky a odpovedi K750i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.061 sekund, 18 dotazů.