SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 00:12

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P900 z bazaru
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: P900 z bazaru  (Zobrazeno 2512 x)
icediver
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 09. Březen 2006, 11:11 »

Ahoj
chtel bych si poridit P900 z bazaru (nekde jsem ji videl za 4200) a chtel bych se zeptet na co bych si mel dat pozor, co odzkouset a pod.
Nebo jestli myslite ze je to uplna kravina kupovat to z bazaru?
diky za odpovedi
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #1 v: 09. Březen 2006, 15:35 »

Myslis z mistniho bazaru nebo nekde z nejakeho kameneho vetesnictvi. Ja posledni dobou kupoval telefony vetsinou pres inzerat, a zatim jsem mel vzdycky stesti. Kdyz porovnavam cenu, za kterou se dala poridit P910i nova (kolem 19.000) v dobe, kdy jsem ji ja koupil pres inzerat (za 11.000), tak se trosku riskovat vyplati. Ale vsecho si samozrejme poradne vyzkousej (karta, volani, bluetooth a IrDa atd...).
uložena
Didik
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 09. Březen 2006, 17:53 »

Ahoj
chtel bych si poridit P900 z bazaru (nekde jsem ji videl za 4200) a chtel bych se zeptet na co bych si mel dat pozor, co odzkouset a pod.
Nebo jestli myslite ze je to uplna kravina kupovat to z bazaru?
diky za odpovedi

Z vlastni zkusenosti doporucuju pred koupi vyzkouset BT a to prenesenim nejakeho souboru( ne jen tim, ze vyzkousis sparovani..) a pak vyzkousej i infra spolecne s zapnutym BT.. Doporucoval bych i vyzkouset spojeni Pcko - PC ( ale o tom pochybuju, ze ti vyjdou az natolik vstric..). Vyzkouset, zda Pcko nabiji...
uložena

DS
Uzivatel
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 09. Březen 2006, 18:16 »

Taky nekdy zlobi Jog-dial tak ho tajy zkontroluj Mrknutí
uložena

R310s+CH100->T100->T310->K500i->P900+T300->P990i->P1i+HPM-85+M2 8GB
icediver
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 09. Březen 2006, 19:01 »

Myslis z mistniho bazaru nebo nekde z nejakeho kameneho vetesnictvi. Ja posledni dobou kupoval telefony vetsinou pres inzerat, a zatim jsem mel vzdycky stesti. Kdyz porovnavam cenu, za kterou se dala poridit P910i nova (kolem 19.000) v dobe, kdy jsem ji ja koupil pres inzerat (za 11.000), tak se trosku riskovat vyplati. Ale vsecho si samozrejme poradne vyzkousej (karta, volani, bluetooth a IrDa atd...).

no myslel jsem z nejakeho toho vetesnictvi  Smajlík ja jeste budu koukat tady v bazaru na semanii..kazdopadne dik za rady
uložena
Didik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 09. Březen 2006, 19:10 »

Jak moc na nej spechas?
uložena

icediver
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 10. Březen 2006, 16:11 »

Jak moc na nej spechas?

zatim moc ne, samozrejme cim driv tim lip, ale momentalne jsem stejne mimo republiku (proto sorry za hacky, carky)..mel bys nabidku?
uložena
Didik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 10. Březen 2006, 18:27 »

Jak moc na nej spechas?

zatim moc ne, samozrejme cim driv tim lip, ale momentalne jsem stejne mimo republiku (proto sorry za hacky, carky)..mel bys nabidku?

Myslim ze jo, na SZ.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P900 z bazaru
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.053 sekund, 15 dotazů.