SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
15. Březen 2025, 19:18
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ2
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
P910 po 2 mesiacoch
Strana: [
1
]
2
3
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: P910 po 2 mesiacoch (Zobrazeno 10840 x)
DoG
Anonym
P910 po 2 mesiacoch
«
v:
02. Březen 2006, 01:18 »
prechod bol lahky, vsetko hned fungovalo ako na P800 aj s nastaveniami. jedine v kontaktoch som musel vytvarat podadresare a speed dialy tiez.
pekne zmeny:
verne zobrazenie fotkiek; rychlejsie nacitanie thumbnailov; aplikacie pictures/video/audio nepotrebuju nacitat adresarovu strukturu pri zmene adresara; vela malych zmien ktore mi ulahodili (vid white paper, rozdiely medzi P900-P910 a P800-P900); klavesnicka, ktoru pouzivam aspon na zadanie slovenskych znakov; Messages uz nevymazava nespravnym sposobom maily na serveri a je tam local delete a local limity; status bar vo flipclosed stale k dispozicii; vacsi flipclosed displej; vo flipclosed je mozne robit viac operacii; viac funkcii v status bar pop up oknach (akurat v pripade GPRS tam mohli spravit tiez pop up okno a nie zbytocne menu Information a End connection)
nevyhody: fotak o nicom; kryt vypadava na rozdiel od P800; vydrz pri 1000/1500mah baterii klasicky o nicom, ale myslim, ze o trosku lepsia, je to sposobene tym, ze timeout na vypnutie displeja moze byt 1min, u P800 min 2min
problemy:
1. vsetky kontakty ktore som preniesol z P800, maju prehodene Mobile(H) na Mobile(W)! je jedno ako tie kontakty dostanete do P910 (infra; bluetooth; polozky jednotlivo/hromadne; skusal som aj specialnym trikom prepisat read-only subor adresara z P800). je to opruz, dnes som sa odhlodlal a spravil manualne..
2.neustale mrzne:
- spontanne hocikedy
- pri zapnuti kamery je sanca zamrzu velmi vysoka
- aj pri telefonovani
mrznutie sa prejavuje tak, ze zcernie obrazovka (vo flipopen aj flipclosed mode), kontrolky blikaju, ale uz sa neda nic s telefonom robit, len resetovat (alebo ako to niektori maju z neznamych dovodov radi, vybrat baterku). velky vplyv ma na to zapnute Bluetooth, ale ten nechcem mat vypnuty:(
3.voice control prestal nadobro fungovat. po Speak after tone okamzite prestane pocuvat (trva to mozno 200ms) a napise No match found! samozrejme otestovane kombinacie nastaveni, vyvolanie funkcie Magic wordom/podrzanym Enterom(OK)/bluetoothom.
>>>>ak mate nejake informacie k bodom 1,2,3, budem velmi rad. dakujem<<<<
uložena
DoG
Anonym
Re: P910 po 2 mesiacoch
«
Odpověď #1 v:
02. Březen 2006, 01:20 »
este pre info verzia (posledna) organiser:r5b01 cda:r5a02 phone:r4e001 bluetooth:r2f, jazyk:anglictina s nainstalovanou ale neaktivnou cestinou (kvoli narodnym znakom vo flipclosed mode)
uložena
KoCuR
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #2 v:
02. Březen 2006, 02:09 »
NO najprv budem troska buzerovat a to za to ze je tu tlacitko upravit a nebolo by zle ho pouzit!
A k teme ja mam Pcko asi polroka a za ten cas mi zamrzlo asi tak 3krat co sa my zda ze je slusne ved ty pises ze mrzne stale!
Je customizovana pre T-mobile a pouzivana denne takze fakt nechapem!
uložena
Sony Ericsson+Nokia=
www.eucellmania.com
mmmax
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #3 v:
02. Březen 2006, 07:34 »
Uživatel: DoG 02. Březen 2006, 01:18
2.neustale mrzne:
- spontanne hocikedy
- pri zapnuti kamery je sanca zamrzu velmi vysoka
Fotis povodnou alebo dohranou aplikaciou? Mne toto robila "CAMERAMAGICA" ... A vobec, menuj doinstalovane apps, jedna z nich by mohla byÂť ta mrcha zodpovedna
uložena
N3210,N3510,T310,K700i,P910i
Golf
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: iPhone 3GS 32GB
«
Odpověď #4 v:
02. Březen 2006, 08:38 »
1. s tim nic asi neudelas, je to vlastnost...
2 a 3 urcite to neni normalni, tyhle problemy vlasne u sveho pecka neznam. Takze bych hledal problem v Tvem pristroji, v aplikacich (pripadne jejich neukoncovani) a podobne. Ja bych postupoval predevsim s naprosto cistou masinou, pak bych tam postupne instaloval a zkousel, jinak tezko radit...
uložena
SE P910i (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
kmozis
Anonym
«
Odpověď #5 v:
02. Březen 2006, 10:45 »
Pokud je v zaruce, urcite reklamuj, samovolne vypinani telefonu jsme tu resili vicekrat a dospeli jsme vzdycky k tomu, ze "normalni" je to pouze pri intenzivnim pouzivanim pecka jako modemu (bohuzel), ale jinak je to na reklamaci, pripadne na master reset a preinstalovani...
2 KoCuR: jsi si jistej, ze tlacitko upravit muze pouzit i anonym?
uložena
DoG
Anonym
«
Odpověď #6 v:
02. Březen 2006, 12:57 »
Zdravim
-beziace aplikacie su Tracker,Worldmate
-fotakova aplikacia je standardna
-p800 mi mrzol 3x tyzdenne, p910 3x denne.. prvykrat mi zatuhol ani som ho nevybalil z krabice:) napriek tomu sa mi to zda lepsie nez p800, lebo ten mrzol pocas pisania dlhych sms, co pekne nas*alo
-samovolne sa restartuje bez pouzitia modemu, prave vtedy, ked s nim nic nerobim. modem radsej nepouzivam, snad vsetky ericssony pri tom krasne padaju
co sa tyka nefungujucej voice control, tak som prave zistil, ze nahravky zvukov pre jednotlive cisla neexistuju.. pritom som ich tam mal a Contacts ich ukazuje v kategorii Voice commands... takze skusim nahrat vsetky zvuky znova a snad to pojde..
uložena
Golf
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #7 v:
02. Březen 2006, 13:03 »
Tak to bych se s tim moc neparal a bud to nekompromisne reklamoval (pokud si to kupoval nove), nebo zkusit update firmwaru (ten asi udelaji i sami pri te reklamaci)... To co pises, tak se to neda normalne pouzivat... Ja bych se nesmiril ani s tim zamrzanim 3x tydne, natoz denne... Jinak ani jako modem nemam problem, mozna tak jednou dvakrat do mesice.
«
Poslední úprava: 02. Březen 2006, 13:11 od Golf
»
uložena
SE P910i (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
DoG
Anonym
«
Odpověď #8 v:
02. Březen 2006, 13:14 »
takze Voice control uz funguje, zvukove zaznamy proste zmizli ani nechcem zistovat ako. stacilo ich nahrat znova.
je to novy telefon, ale reklamovat sa mi ho nechce.. bez smartphonu by som vydrzal tak max. den. skusim pouzivat funkciu trackeru AutoClose mozno to pomoze.. update najnovsieho fw nepomohol. backup+masterreset+restore nepomohol.
moj znamy ma P800 a nikdy mu nepada a vydrzi mu tyzden nabity! stale som mu nechcel verit, pozeral som sa na ten telefon par razy.. jeho kolega ma sedu P800 a uplne to iste. jeden ma najnovsi firmware druhy najnstarsi... az po polroku sa mi znam ozve a hovori: "zacal mi padat P800. a zistil som preco. ked mam zapnuty bluetooth."
no a velmi podobne to je u mna, tiez mi to robi problem pri zapnutom bluetoothe. divim sa ze na internete nie je ani zmienka o tomto scenari..
uložena
kmozis
Anonym
«
Odpověď #9 v:
02. Březen 2006, 13:28 »
Backup + MasterReset + Restore Ti opravdu nepomuze, protoze pri Restore tam ten sajrajt nahrajes znovu - proved MasterReset a instaluj si pouze ty aplikace, ktere pouzivas a jsi si nimi jist.
A MasterReset provadej ze servisniho menu telefonu (to si urcite dokazes najit na tomto foru sam)...
uložena
Golf
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #10 v:
02. Březen 2006, 13:31 »
Netvrdim, ze to tak je, ale restore treba ja vubec nepouzivam, si tam zpatky natahnes plno toho balastu zpet. Ze zalohy si zpatky prehraju jenom to, co potrebuju (veskery kontakty i se zvonenim, strukturou a fotkama, udaje do kaledare, poznamky...). Radeji si vse nainstaluju na cisty foun a prehranim nekterych souboru i dostanu zpatky nastaveni (trebas MagicProfile, PowerCar...). Za tu praci jednou, dvakrat do roka mi to vzdy stalo a no problem. Ale kdyz to chces v takovym prisernym stavu pouzivat (nezkusit servis ci reklamaci), tak pak tezko radit... A co se tyka BT, tak ho mam vlastne porad zapnuty v "neviditelnym" modu, nekolikrat denne lezu do auta a ven, samo se to sparuje s HF v aute a o nic se nestaram, takze to taky neni normalni...
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
«
Odpověď #11 v:
02. Březen 2006, 14:55 »
delat backup ma podle mne smysl pouze na naprosto spolehlive fungujici instalaci, protoze navratem k nemu se da usetrit bud vsechna, nebo aspon nejaka prace. Backupovat ji problematicky system je skutecne na pendrek, pominu-li fakt, ze timto postupem ztratis ony zminovane voice commands, ktere se bohuzel nezalohuji.
uložena
dog
Uzivatel
«
Odpověď #12 v:
31. Květen 2007, 23:10 »
uz ma to nebavi. rok a pol teroru som ukoncil rozbitim p910 o beton a rozsliapanim. idem do HTC!
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví:
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone
«
Odpověď #13 v:
31. Květen 2007, 23:37 »
polovica z nas isla do HTC uz davno aj bez znicenia SE a pokial myslis ze ti tu za to budeme gratulovat tak si na omyle
raz sa ludia zo SEManie zlozili jednemu postihnutemu na p910 pretoze mu to ulahci zivot a ty sem das fotky ako si znicil p910
BRAVO
«
Poslední úprava: 31. Květen 2007, 23:39 od .:RONOX:.
»
uložena
peterss
Anonym
«
Odpověď #14 v:
01. Červen 2007, 00:09 »
2dog: a ted si frajer co? pochybuji o tom, ze byla chyba v Pcku, to spis (urcite) v majiteli. kdyby melo Pcko ruce, tak ti poradne nafackuje. a uz si ani nechci domyslet, co by udelalo, kdyby melo nohy. asi by te nekam nakopalo, ale prdel to urcite neni.
«
Poslední úprava: 01. Červen 2007, 00:45 od peterss
»
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
2
3
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ2
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
P910 po 2 mesiacoch
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.055 sekund, 18 dotazů.