SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Duben 2025, 07:19

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Chessmaster na K/D/W
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Chessmaster na K/D/W  (Zobrazeno 2495 x)
Jockey
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 28. Únor 2006, 16:37 »

Zdarec,jsem vasnivy sachista a chtel jsem se zeptat zda existuje verze Chessmasteru funkcni na K/D/W.Kdysi jsem mel T610 a tam mi sel bez problemu.Na svoji D750i jsem si dal verzi urcenou pro K700i ale ta ma ponekud zmatene ovladani podle meho nazoru zpusobene prave rozdilnosti techto founu.Zkusil uz sem hodne sachovych programu na mobily ale myslim ze na founu bez Symbianu je nejlepsi prave Chessmaster.Pokud mate zkusenosti i s jinymi sachovymi programy na K/D/W, budu rad kdyz o tom napisete.
uložena
VitekŠobr
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson W850i precious black

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 01. Březen 2006, 15:15 »

skus hledat na wstrankach s java hrama,nebo na strankach jenom o K/W/D...
uložena

Moje SE cesta: T610i - K750i - M600i - W850i
HPM-65, HPM-70
Sony PSP white, FW 3.52 M33 - 4, Logitech PGP, 4GB MS

Jockey
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 01. Březen 2006, 15:51 »

skus hledat na wstrankach s java hrama,nebo na strankach jenom o K/W/D...

Samozrejme ze sem hledal.Jinak bych se prece neptal.
uložena
Rezy
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 03. Březen 2006, 16:39 »

Doporucil bych "Karpov X 3D Chess" Tady si vyber odkud by sis je chtel eventuelne koupit :-) http://www.google.com/search?hl=cs&q=Karpov+X+3D+Chess&btnG=Hledat&lr=lang_cs No mam odkaz kde si to muzes stahnout zadarmo ale to uz soukrome Tak kdyz budes chtit tak napis..........  Smajlík
uložena
Jockey
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 03. Březen 2006, 17:56 »

Doporucil bych "Karpov X 3D Chess" Tady si vyber odkud by sis je chtel eventuelne koupit :-) http://www.google.com/search?hl=cs&q=Karpov+X+3D+Chess&btnG=Hledat&lr=lang_cs No mam odkaz kde si to muzes stahnout zadarmo ale to uz soukrome Tak kdyz budes chtit tak napis..........  Smajlík

Diky za tip.Nicmene sachy ktere zminujes sem kdysi zkousel a zdaji se mi dost slabsi co se tyce sily hry nez zminovany Chessmaster.Stejne tak sem zkousel Mephisto Chess pro mobily.Ale i tento program mi moc nevyhovuje.Skoda ze nemam Symbian:( Pro ten uz jsou velice kvalitni sachy na urovni ELO 2300.Btw problemy s ovladani Chessmasteru se projevily i na K700i.Mozna proto ho T-mobile stahnul ze svych stranek.Kdyby mel nekdo funkcni verzi tak se prosim ozvete.Chessmaster urceny pro T610 sice funguje ,ale zobrazi se pouze v malem okne.
uložena
Jockey
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 04. Březen 2006, 07:09 »

Tak uz mi to funguje tak jak ma Mrknutí Ale jinak diskuzi ohledne sachovych programu na founy rad uvitam Smajlík
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Chessmaster na K/D/W
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 17 dotazů.