SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 01:25

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Hledam sponzora ci darce SE P900 najde se?
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 18
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Hledam sponzora ci darce SE P900 najde se?  (Zobrazeno 60085 x)
VaRo
Anonym
« Odpověď #105 v: 01. Březen 2006, 19:03 »

Cituji
Ahoj Vasku,to je bohuzel trosku missunderstanding - ja Dana rozhodne do niceho netlacim, a uz vubec nevydiram. Narozdil od Marka Hajna jsem pouzil misto "mel by" - "mohl by". Ja nemam se SEManii vubec nic spolecneho, takze nechci nic pro sebe, myslel jsem jen, ze by ho to naopak i bavilo...

V poho Kamile, asi jsem to blbe pochopil, ale i tak mi hlava nebere, proc nekomu organizovat zivot?... Cilem naseho konani je pomoct nekomu ke splneni jeho snu, ktery by si on sam tezko splnil. Nic vic a nic min. Je preci zbytecne, aby se tu stari kamaradi-pionyri preli o jasne veci.... Doufam, ze se Te muj predchozi prispevek nejak nedotknul, pokud ano, prijmi mou omluvu.  Mrknutí A i ostatnim se timto omlouvam za opakovane OT a slibuji, ze uz od daneho tematu neuhnu  Angry
« Poslední úprava: 01. Březen 2006, 19:05 od VaRo » uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #106 v: 02. Březen 2006, 07:38 »

K dnesnimu ranu se nam konto velmi pekne rozrostlo. Na konte je nyni 7050 Kc,-. Dekuji vsem, kteri prispeli, vcera dorazily penizky od: Bleujacker, JecminekMaselnik, Peterss, Conrad, Floris, Golf, Richard Kyrian, Zdenek Tarant, Michael Klicko, Zdenek Sofr, Jindrich Øehounek, Jan Juptner, Tomas Habrnal...

Jeste jednou vsem dekujeme a myslim, ze muzeme s cistym svedomim svedomim sbirku uzavrit. Myslim, ze jeste nejake penizky dorazi a pokud bude castka vyssi nez je cena telefonu, tak muzeme treba zakoupit pro Dana pameÂťovou kartu, pripadne zbylou castku darovat na nejake konto, co vy na to?
uložena
pucmelak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE P1i + 4GB + HBH-608

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #107 v: 02. Březen 2006, 07:47 »

To MartinVagner: souhlasim s tebou, nakoupit vse potrebne a pokud zbyde tak to venovat potrebnym .... a mam radost se v tomto svete se najdou lidi kteri radi pomohou nam ta castka nic neudelala a nekomu udelame obrovskou radost, i ja ji mam a hreje me to u srdce, ze jsem mohl pomoci. DIK
uložena

Siemens C25 -> Nokia 3310 -> T68i -> T610 -> P910i + 1GB Sony + HBH-608 -> SE P1i + 4GB + HBH-608 -> HTC Touch Pro
stresman
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #108 v: 02. Březen 2006, 10:54 »

dufam ze to este stihnem nic este nezatvarajte Mrknutí dnes to idem posielat ja Smajlík sice neskoro ale lespie ako vobec
uložena

Fon: SonyEricson D750i, FW - R1J002
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #109 v: 02. Březen 2006, 11:37 »

Hele chci taky prispet, treba uz jen proto ze jsem z Havirova (i kdyz ze Šumbarku), dnes jsem si napsal o cislo a treba ty prahchy navic pouzijte na BT HF. Myslim ze se mu bude hodit.
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #110 v: 02. Březen 2006, 11:42 »

HFku uz mame, bude treba na pametofku nebo folii.
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #111 v: 02. Březen 2006, 12:30 »

Folii pridam z vlastnich zasob, takze bud pameÂťovku nebo penize navic darovat na nejake prospesne konto....
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #112 v: 02. Březen 2006, 14:49 »

jsem pro dar kontu paraple (zbyde-li neco). Aspon dodrzime "oblast", kam penize poputuji.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #113 v: 02. Březen 2006, 15:00 »

No uprimne - dle zatim prijate castky to jeste neni ani P-cko, natoz na nejake rozdelovani toho, co zbyde... Pevne ale verim, ze par korunek jeste dovali....  Mrknutí
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #114 v: 02. Březen 2006, 15:07 »

Vasku, neco urcite prijde, ja posilal prachy hned v utery rano a dorazily az ve ctvrtek. Od te doby se ozvalo jeste dost lidi. Vidim to velmi optimisticky. Navic na hodne utesenou p900 uz je ted.
« Poslední úprava: 02. Březen 2006, 15:09 od JecminekMaselnik » uložena
Conrad
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #115 v: 02. Březen 2006, 15:07 »

Myslim,ze P jiste bude.ale co s tim zbytkem bych resil podle toho kolik to bude, aby jsme napriklad neposilali na konto paraple castku mensi nez prevodni poplatek.Rozhodne li se ji takto pouzit,mela by byt rozumna. Roll Eyes
« Poslední úprava: 02. Březen 2006, 15:13 od Conrad » uložena

Conrad
Tomasd_brn
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #116 v: 02. Březen 2006, 15:17 »

Myslim, ze lepsi bude pockat tak 5 dni po uzavreni. Potom se uvidi na co vsechno jsou penize ..... a td.
uložena

P910i + 1GB MS Pro Duo
Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #117 v: 02. Březen 2006, 15:30 »

Martin Vagner: Ja prispivam 100kc , ale abych to nemusel posilat vyridil jsem to s Filipem Ludvikem . Takze dalsi stovecka.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #118 v: 02. Březen 2006, 15:35 »

Vasku, neco urcite prijde, ja posilal prachy hned v utery rano a dorazily az ve ctvrtek. Od te doby se ozvalo jeste dost lidi. Vidim to velmi optimisticky. Navic na hodne utesenou p900 uz je ted.

Jak jsem psal, bude-li treba jeste neco pridam, pockam jeste do pondelka, az Martin poreferuje o aktualnim stavu... Mrknutí Ale jinak do 900-stovky uz bych se nepoustel, takze dosetrit na 910-ku a nejakou solidni karticku. Tez jsem stale optimista  Mrknutí
uložena
YoRkY
Uzivatel
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« Odpověď #119 v: 02. Březen 2006, 16:14 »

Martine, my jsme taky posilali a zatim nic  Huh A jestli se takhle flaka posta u vice lidicek co posilali pak verim ze na 910i bude urcite. A kdyz ne , taky doplatim rada na 910i protoze je skvela  Mrknutí a Dan taky.
uložena

Kdo si hraje NEZLOBI !
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 18
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Hledam sponzora ci darce SE P900 najde se?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 18 dotazů.