SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
02. Květen 2025, 21:09
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ2
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Hledam sponzora ci darce SE P900 najde se?
Strana:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
18
« předchozí
další »
Autor
Téma: Hledam sponzora ci darce SE P900 najde se? (Zobrazeno 60923 x)
VaRo
Anonym
Re: Hledam sponzora ci darce SE P900 najde se?
«
Odpověď #90 v:
01. Březen 2006, 08:09 »
Uživatel: B17S 01. Březen 2006, 07:41
Musim se priznat ze s touhle castkou jsem kapku zklamani
. Na to kolik lidi se tu ozvalo. (alespon neco nez nic)
Ale zas na druhou stranu prumerna platba je skoro 300kc a to uz tak spatni neni
.
Neboj se nic, je jeste brzy na hodnoceni. Hodnotil bych financni prispevky az tak v patek... to bude jiste kulatejsi numero
uložena
SepiaX
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #91 v:
01. Březen 2006, 08:17 »
ano Miramaxi, jsem normalne nenormalni a srandu mam rad, i na muj ucet
A cislo pet zije to je fakt, a ne jen ono, nekdy mam pocit ze i muj comp si zije vlastnim zivotem
. Nejvice se ale tesim az se mi podari presvedcit vyrobce El.vozicku, ze dodavka servis. kabelu a software v zakladni vybave je pro nas to nejlepci
pak uz zbyva jen oslovit ferari ci lamborgini o jejich firmware a hura do ulic
Dekuji za privitani
uložena
SEManiaky darovana P910i,HBH 200, 1GB MS Pro DUO
Conrad
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #92 v:
01. Březen 2006, 08:34 »
Uživatel: peterss 01. Březen 2006, 07:48
2B17S- pocitej taky s tim, ze prevod mezi bankami trva 3-4 dny, takze chvili potrva nez dorazi vsechny prispevky
Je opravdu brzy na hodnoceni, ze zakona ma banka na prevod 3 pracovni dny a silne pochybuji,ze by postovni poukazka byla rychlejsi.Tohle vlakno se objevilo v pondeli takze i pri rychle reakci vsech kteri se rozhodli prispet by castka mohla tucnet od ctvrtka a o jeji vysi bude myslim jasno pocatkem pristiho tydne.
uložena
Conrad
kmozis
Anonym
«
Odpověď #93 v:
01. Březen 2006, 13:10 »
Jelikoz jsi tu Dane za poslednich par dni nejproflaknutejsi clen, bylo by dobre, kdyby ses nam i trochu priblizil, nemusi to byt zrovna foto, ale treba strucne kolik Ti je, co mas rad...
http://semania.cz/component/option,com_smf/Itemid,78/topic,2328.0
uložena
YoRkY
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #94 v:
01. Březen 2006, 13:14 »
Vy jste mi tedy zvedavky
uložena
Kdo si hraje NEZLOBI !
kmozis
Anonym
«
Odpověď #95 v:
01. Březen 2006, 13:24 »
Mj. i ja neco prispeju, i kdyz vice mene symbolicky z duvodu, ktere jsem psal obema Martinum (nejvyssimu a Jecminkovi) a pripojuji se k vyzve Marka Hajna jinde na tomto foru - Dan by urcite mohl byt tomuto sereru uzitecny, napr. recenze na mobily od cloveka s nejakym handicapem, to podle me nemaji nikde jinde a muze to byt i uzitecna odezva pro vyrobce. Dan ma podle prispevku, co jsem procital, velmi pekny sloh, takze mate zadelano na externiho redaktora...
uložena
MIKE-BIKER
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: iPhone 5 64GB White
«
Odpověď #96 v:
01. Březen 2006, 13:28 »
Uživatel: kmozis 01. Březen 2006, 13:24
Dan ma podle prispevku, co jsem procital, velmi pekny sloh, takĹe mate zadelano na externiho redaktora...
Hm, dobry napad - ja bych se taky primlouval.
uložena
K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i => P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
VaRo
Anonym
«
Odpověď #97 v:
01. Březen 2006, 14:50 »
Uživatel: kmozis 01. Březen 2006, 13:24
Mj. i ja neco prispeju, i kdyz vice mene symbolicky z duvodu, ktere jsem psal obema Martinum (nejvyssimu a Jecminkovi) a pripojuji se k vyzve Marka Hajna jinde na tomto foru - Dan by urcite mohl byt tomuto sereru uzitecny, napr. recenze na mobily od cloveka s nejakym handicapem, to podle me nemaji nikde jinde a muze to byt i uzitecna odezva pro vyrobce. Dan ma podle prispevku, co jsem procital, velmi pekny sloh, takze mate zadelano na externiho redaktora...
Eau Kamile, apriori bych Dana
do niceho netlacil
...
Neni to neco za neco a on se nemusi citit
nikomu zavazany
!
Prispivame mu z dobre vule bez pozadavku jakehokoli protiplneni (kdyz to prezenu - kazdy, kdo prispel by pak mohl pozadovat, aby mu za to pomahal - mne by treba mohl prepisovat danova priznani klientu
). Navic nevime, v jake fyzicke i psychicke kondici se nachazi. Takze nemuzu ani s Markovym ani s Tvym prispevkem souhlasit, trochu mi to pripomina "vydirani", promin, ale citim to tak a vubec se mi to nelibi.... Bude-li Dan chtit a moct, pak je to o necem jinem, ale rozhodnuti musi byt jen a jen na nem! Jinak se mi jeho prispevky jak po obsahove, tak po pravopisne strance take velice zamlouvaji.
«
Poslední úprava: 01. Březen 2006, 14:53 od VaRo
»
uložena
Golf
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: iPhone 3GS 32GB
«
Odpověď #98 v:
01. Březen 2006, 14:54 »
Moje rec, dulezite je, aby ho pecko bavilo, pripadne mu pomohlo v komunikaci s okolnim svetem ci vubec mu vyplnilo cas...
uložena
SE P910i (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
SepiaX
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #99 v:
01. Březen 2006, 15:05 »
Ahoj Vsem,
budu se snazit odpovidat chronologicky abych neco nezvojtil:-))
To Kmozis: pravda, jsem "proflaknuty":-) Jsem docela normalni nezmar, ac na ctyrech kolech. Libi se mi zenske, mam rad pivo. Ma oblibena literatura jsou vyhradne manualy, i kdyz nejprve se snazim samozreje svepomoci, a po viteznem tretim restatru/vypnuti daneho pristroje ci software se dam do oblibene cinosti, kterou je kritizovani autora manualu ci jeho prekladatele:-). Jsem mluvny, druzny a mam rad kolektiv (obzvlaste pak zensky kolektiv):-)) to by asi k me osobe stacilo, ale odpovim na ckoli. Oddil s Vasimi foty jse mel tu cest shlednout a musim konstatovat ze cyklistika zcela jiste neni na ustupu:-) Neni vylouceno ze Vas obsÂťastnim svym fotem, ovsem jen pokud projde estetickou cenzurou. K te uzitecnosti bych nejprve vazne, budu rad kdyz se najde cokoliv s ci budu moci pomoci, ale obavam se (a chodim sem uz dlouho) ze v radach tak ostrilenych odborniku a fajnsmekru, by bylo velmi tezke prijit s prispevkem ktery by obohatil ci doplnil. Napada mne snad jen velmi uzky prostor k manevrovani, a tim je ergonomie pristroju a to jen z pohledu pravaka. Ted se dostavam k tve chvale meho slohu, jsem cerveny od hlavy az k pate, dekuji za uznani. Jen skoda ze tohle nemuze cist ma ucitelka cestiny, zrejme jiz davno skonala na mnou zpusobene zaludecni vredy:-))
To Mike - biker: taktez dekuji za duveru.
uložena
SepiaX
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #100 v:
01. Březen 2006, 16:29 »
To VaRo: nene, jsem presvedceny ze to neni natlak, navic umim rict ne. A lhal bych kdybych rekl ze mi to nelichoti:-) Ovsem druha strana mince je, a to jsi uhodil rebik na hlavicku, ze ne vzdy jsem ve fyzicke kondici a tim padem ne vzdy mam moznost usednout za keybord. Ale zapal by byl, jen zpusob jeho vyuziti, je ve hvezdach, nicmene verim ze casem se vse vyvrbi.
Mno, stim prepisovanim to je sice dobry napad lec ma jeden hacek:-)) Tve klienty bys navstevoval s taskou pomerancu ve vezeni, zatim co ja bych prepisoval a vysvetloval, ze se nejedna ani o mou lenost a uz vubec ne o danove uniky.
uložena
Didik
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #101 v:
01. Březen 2006, 17:05 »
Uživatel: SepiaX 01. Březen 2006, 15:05
Ahoj Vsem,....
..., ale obavam se (a chodim sem uz dlouho) ze v radach tak ostrilenych odborniku a fajnsmekru, by bylo velmi tezke prijit s prispevkem ktery by obohatil ci doplnil. ....
Odhod ostychavost a ostych, odhal tu prubojnou cast sveho ja a vez, ze kazdy, kdo neco zjisti anebo si s necim nevi rady, se zde (pokud ovsem mnohdy predtim nestravi nespocet hodin prohledavanim stavajicich otazek a odpovedi, ci prispevku...) muze optat, ci svuj poznatek predat dal... Nic horsiho, nez ze tvuj prispevek bude smazan (ci pokud nenapises nejakou vulgarnost - to bys pak byl patrne po vystraze exkomunikovan
) ti nehrozi...
«
Poslední úprava: 01. Březen 2006, 17:07 od Didik
»
uložena
VaRo
Anonym
«
Odpověď #102 v:
01. Březen 2006, 17:12 »
Tak si myslim, ze jsme si vse vyjasnili a ted se zas vraÂťme k puvodnimu smyslu tohoto threadu....
uložena
floris777
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #103 v:
01. Březen 2006, 17:15 »
Zdravim taky jsem prispel trochou(500,-) na tak skvely mobil a doufam,ze si ho daniel dosita uzije.
uložena
kmozis
Anonym
«
Odpověď #104 v:
01. Březen 2006, 18:34 »
Uživatel: VaRo 01. Březen 2006, 14:50
Eau Kamile, apriori bych Dana
do niceho netlacil
...
Neni to neco za neco a on se nemusi citit
nikomu zavazany
!
Prispivame mu z dobre vule bez pozadavku jakehokoli protiplneni (kdyz to prezenu - kazdy, kdo prispel by pak mohl pozadovat, aby mu za to pomahal - mne by treba mohl prepisovat danova priznani klientu
). Navic nevime, v jake fyzicke i psychicke kondici se nachazi. Takze nemuzu ani s Markovym ani s Tvym prispevkem souhlasit, trochu mi to pripomina "vydirani", promin, ale citim to tak a vubec se mi to nelibi.... Bude-li Dan chtit a moct, pak je to o necem jinem, ale rozhodnuti musi byt jen a jen na nem! Jinak se mi jeho prispevky jak po obsahove, tak po pravopisne strance take velice zamlouvaji.
Ahoj Vasku,to je bohuzel trosku missunderstanding - ja Dana rozhodne do niceho netlacim, a uz vubec nevydiram. Narozdil od Marka Hajna jsem pouzil misto "mel by" - "mohl by". Ja nemam se SEManii vubec nic spolecneho, takze nechci nic pro sebe, myslel jsem jen, ze by ho to naopak i bavilo...
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
18
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ2
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Hledam sponzora ci darce SE P900 najde se?
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 18 dotazů.