SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Květen 2025, 00:36

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Poznamky na ploche?
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Poznamky na ploche?  (Zobrazeno 6358 x)
Laki
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i Silver Black

Zobrazit profil
« v: 22. Únor 2006, 16:35 »

Zdravim,
pred 2 mesiacmi som vymenil svoju staru T610-ku za P910-ku. Som nadmieru spokojny so vsetkym, len mi chyba taka mala drobnost, ktoru som celkom casto pouzival na starej 610-ke:
Po napisani poznamky bolo mozne nastavit, aby sa dana poznamka zobrazovala na pozadi. Toto som zatial v P-cku nenasiel.. Neviete mi poradit nejaky program?

(Poznamky by som chcel mat zobrazovane v FC mode)
uložena

T230i >>> T610i >>> P910i >>> W610i >>> C702 >>> K550i@W610i >>> W200i >>> P1i
peterss
Anonym
« Odpověď #1 v: 22. Únor 2006, 17:24 »

toto sem taky na T630 dost vyuzival, na Pcku mi to resi aplikace Magic Screen, kde mam aktivni polozku agenda a tam se zobrazi poznamka napsana v kalendari, nemusi ti byt upozorneni, nebo ukol, staci napsat poznamku na urcity den a je zobrazena na plose po zamceni klavesnice
uložena
B17S
Anonym
« Odpověď #2 v: 22. Únor 2006, 22:35 »

Nebo zkus FrotView.
uložena
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 23. Únor 2006, 01:00 »

.....Magic Screen, kde mam aktivni polozku agenda.....

Agenda v MagicScreenu?? Taky ho mam, ale Agendu jsem nenasel.
 Pokud se ptam blbe, tak sorry.....
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
peterss
Anonym
« Odpověď #4 v: 23. Únor 2006, 01:38 »

2alterego-, na prave strane dolu ve screenu, kde je polozka text na 3 radky, tam se zobrazi poznamka napsana v kalendari, uplne v levo je oznacena polozka- agenda, ono samozrejme zalezi na tom, jak si nastavis polozky ve screenu
« Poslední úprava: 23. Únor 2006, 01:57 od peterss » uložena
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 23. Únor 2006, 02:59 »

Jj, v editoru temat na PC, tam jo, tam nechodim (po posledni zkusenosti s MT). Ale v P to nejde. Co me ted napadlo, jedine jako celodenni pripominku v kalendari a pak by se to melo stale zobrazovat v tematu od MagicScreenu. I bez PC.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
peterss
Anonym
« Odpověď #6 v: 23. Únor 2006, 03:05 »

na obrazku sem ti chtel ukazat polozku agenda ve screenu, je logicke, ze poznamku si das v Pcku a ne v PC, avsak musis mit polozku agenda aktivni ve sreenu
uložena
Laki
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 23. Únor 2006, 15:04 »

Vdaka za tipy, ale Magic Screen a Frontview su narocne, co sa tyka energie, teda aspon podla tych informacii, co mam.. A okrem toho, potreboval by som nieco jednoduchsie, ako pisat kazdu jednu poznamku na PC..

Na PC existuju programy, ktore umoznuju "prilepit" na pracovnu plochu rozne poznamky a pod., funguje to ako s tymi zltymi lepiacimi papierikmi, len v digitalnej forme  Mrknutí Neexistuje nejaka obdoba na UIQ?
uložena

peterss
Anonym
« Odpověď #8 v: 23. Únor 2006, 15:11 »

Vdaka za tipy, ale Magic Screen a Frontview su narocne, co sa tyka energie, teda aspon podla tych informacii, co mam.. A okrem toho, potreboval by som nieco jednoduchsie, ako pisat kazdu jednu poznamku na PC..

Na PC existuju programy, ktore umoznuju "prilepit" na pracovnu plochu rozne poznamky a pod., funguje to ako s tymi zltymi lepiacimi papierikmi, len v digitalnej forme  Mrknutí Neexistuje nejaka obdoba na UIQ?
poznamky si napises v Pcku, kde jsi to vzal, ze bys kazou psal na PC ?  Shocked
uložena
mmmax
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 23. Únor 2006, 15:31 »

Len na doplnenie Petrssa

MScreen si poznamky sam "vycuca" z kalendara a uloh.
uložena

N3210,N3510,T310,K700i,P910i
peterss
Anonym
« Odpověď #10 v: 23. Únor 2006, 15:48 »

Len na doplnenie Petrssa

MScreen si poznamky sam "vycuca" z kalendara a uloh.
no to je logicke, odkud by je taky bral, ze, akorat to musis mit aktivni ve screenu
uložena
Laki
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 23. Únor 2006, 16:36 »

OK.. Podla toho obrazka, co tu uploadol Peterss som si myslel, ze sa poznamky maju zadavat cez PC.. Pardon, moj omyl  Smajlík

Ale uz som ten problem vyriesil: nasiel som program, vola sa BugMe! a daju sa donho "kreslit" poznamky, co mi celkom vyhovuje a potom tie nakreslene poznamky sa daju nastavit ako pozadie, co je v podstate to, co potrebujem

A ked som o tom premyslal, tak sa to da spravit (hoci trochu komplikovanejsie) aj pomocou dodavanych aplikacii v P-ckach:
1.) Spustite Jotter (Poznamky) v FO mode, zapnite kreslenie a "nakreslite" poznamku.
2.) Tuknite na Upravit -> Kopirov.
3.) Spustite aplikaciu Obrazky, otvorte hociktory obrazok (lepsie su obrazky s mensim rozlisenim) a tuknite na Upravit -> Upravit obrazek
4.) V otvorenom okne tuknite na Upravit -> Vlozit, potom na Editor obrazku -> Hotovo
5.) Nastavte meno obrazka (pozor, aby ste neprepisaly povodny obrazok) a miesto ulozenia a ulozte
6.) Otvorte nastavenia displeja (pre menej znalych: ikonka baterie -> Nastaveni)
7.) Vyberte tapetu pre Telefon uzavren, tuknite na obrazok, potom na Nahradit obrazek
8.) Vyhladajte ulozeny obrazok s poznamkou a posuvanim obrazka v stvorci a posuvnikom napravo od stvorca nastavte obrazok tak, aby bola viditelna poznamka (cim vacsia, tym lepsie)
9.) Tuknite na Hotovo, zavrite Flip a je to

Dufam, ze to aspon niekomu pomoze.. Je to sice trochu komplikovane, ale nezerie to zbytocne baterku a je to zadarmo (alebo sa aspon nemusite namahat hladat nejaky warez Mrknutí)
uložena

alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 23. Únor 2006, 19:14 »

Skvele!!
uložena

XXmass
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 23. Únor 2006, 23:51 »

Neni to sice nejjednodussi postup, ale super napad. Jinak ja pouzivam onen zmineny Bug me a jsem s tim spokojen...
uložena

Mot AMIO>T18>Sie M35>Nok 3310>Nok 6210>Alc 535>T610>Nok 6310>Sie M65>Sie M75>SE P910, 1GB MS Duo Pro + SE K750i, 1GB MS Duo Pro
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 24. Únor 2006, 10:19 »

Kde bych nasel BugMe! pro UIQ? Nasel jsem pro vse ostatni...........
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Poznamky na ploche?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 16 dotazů.