SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Březen 2025, 21:37

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: Z800i - Pouze tisnova volani
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Z800i - Pouze tisnova volani  (Zobrazeno 6153 x)
Shotek
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« v: 22. Únor 2006, 12:13 »

Mam Z800i a aniz bych neco menil nebo cokoliv nastavoval jinak mi porad vypadava siÂť a gprs signal nemam vubec. Nevim cim to je. Mam Vodafone, ale myslim, ze v nich chyba nebude. Smajlík Telefon velmi casto hlasi "Pouze tisnova volani", ale kdyz chci treba poslat sms, tak to jde, i volat mi jde. Nechapu proc nejde GPRS a proc je tam ta hlaska. Nepomaha ani opetovne zapnuti a vypnuti mobilu.Nesetkali jste se s timto problemem uz nekdo?
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #1 v: 22. Únor 2006, 12:21 »

Vypada to mozna na vadnou vysilaci/prijimaci cast mobilu. Tohle mne dalal starej T39m. Kamarad v servisu mne rikal, ze je to u tech T30devitek bezny.
uložena
Shotek
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 22. Únor 2006, 12:31 »

Ja prave vubec nevim. Chvilku tam je Vodafone CZ a pak hned zase Pouze tisnova volani a dela si to co chce. Asi budu muset na reklamacku.
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #3 v: 22. Únor 2006, 12:36 »

Jaky mas zkusenosti z jinyma telefonama z toho stejneho mista s Vodafonem ? Kazdopadne zkus jeste pockat i na jiny nazor.
uložena
Shotek
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 22. Únor 2006, 12:39 »

Kdyz vypnu a zapnu mobil, tak mam na chvilku i gprs signal, ale tak po minute zmizi a skoci tam Pouze tisnova .... Oskara, Vodafone mam uz od zacatku. Predtim jsem mel SE T610 a to se mi nikdy nestalo. Jinak treba ted se nachazim na miste kde mam vzdycky plnej signal, takze o tom nemuze byt rec.
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #5 v: 22. Únor 2006, 12:41 »

Hmmm, tak mam obavu, ze je to na servis.
uložena
Shotek
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 22. Únor 2006, 12:44 »

Jeste zkusim zavolat operatorovi jestli se tam u nich nahodou neco nedeje a dam mu tak 2 dny na vzpamatovani jinak jde  Cry
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #7 v: 22. Únor 2006, 12:46 »

Pochybuji, ze Ti neco priznaji. Kdyby se neco delo, tak to sem uz nekdo postnul ( jestli nejses Ty ten prvni ).
uložena
Shotek
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 22. Únor 2006, 12:51 »

Taky si myslim, a i kdyby se neco delo, tak stejne pochybuju, ze to bude vedet ta mila operatorka Mrknutí
uložena
nuf
Anonym
« Odpověď #9 v: 16. Září 2006, 16:01 »

Chtel bych se jen zeptat jak jste vyresil ten problem s tisnovim volanim. Koupil jsem si stejny telefon a mam stejny problem. Vite uz cim to bylo? Diky za odpoved. mail: [email protected]
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #10 v: 16. Září 2006, 16:29 »

Chtel bych se jen zeptat jak jste vyresil ten problem s tisnovim volanim. Koupil jsem si stejny telefon a mam stejny problem. Vite uz cim to bylo? Diky za odpoved. mail: [email protected]

S nejvetsi pravdepodobnosti jde o hw chybu, u Z800i/V800 se casto stavalo, ze telefon pri zavreni drzel signal a pri otevreni spadl, vzdy slo o hw chybu....
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: Z800i - Pouze tisnova volani
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 18 dotazů.