SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Květen 2025, 14:33

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: aktualizace firmware
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: aktualizace firmware  (Zobrazeno 13705 x)
shortis
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 21. Únor 2006, 20:23 »

zdravim mam prtoblem s aktualizaci softwaru na se p910i mam jen kablik usb nikoliv kolebku a pise to chybu pripopjit kolebku poradte mi jak to mam nejak obejit nahrat tam novy software a cestinu,jelikoz na mou verzi r2a cestina neni...Sad dekuji Honza
uložena
rpsj
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia Arc

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 21. Únor 2006, 20:51 »

Aktualizaci nahras jenom pres kolebku pokud je mi znamo Cheesy
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #2 v: 21. Únor 2006, 22:00 »

Porid si kolibku nebo skoc do servisu. Nebo vyckej do pristiho srazu a tam Ti to nekdo udela.
uložena
Fanysek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 22. Únor 2006, 20:09 »

Dobra rada - upgrade FW u P910i nechodi (buhvi proc) pres originalni kolebky. Trapil jsem se s tim dost dlouho, nez jsem narazil na radu k nezaplaceni (dost mozna byla i odtud  Mrknutí )

Rada zni:      sehnat si starsi kolebku napr. k P800 (osobne vyzkouseno. Upgrade probehl na prvni pokus!!!)

Jinak nezbyde nic jineho, nez zajit do servisu, jak uz tady taky padlo. Snad neni treba dodavat, ze prvni varianta je financne vyhodnejsi.
uložena

Philips Fizz -> Nokia 6110 -> Sony J5 -> Ericsson T39i -> SE P800 -> SE P910i ->  SE P990i
+SE HBH660
peterss
Anonym
« Odpověď #4 v: 22. Únor 2006, 20:21 »

Dobra rada - upgrade FW u P910i nechodi (buhvi proc) pres originalni kolebky. Trapil jsem se s tim dost dlouho, nez jsem narazil na radu k nezaplaceni (dost mozna byla i odtud  Mrknutí )

Rada zni:      sehnat si starsi kolebku napr. k P800 (osobne vyzkouseno. Upgrade probehl na prvni pokus!!!)

Jinak nezbyde nic jineho, nez zajit do servisu, jak uz tady taky padlo. Snad neni treba dodavat, ze prvni varianta je financne vyhodnejsi.

musim tuto Dobrou radu upravit-upgrade u P910i funguje pres origo. kolibku DSS-25, svoje Pcko jsem delal uz 2x, a kamosovi z prace taky,
uložena
Golf
Uzivatel
Telefon: iPhone 3GS 32GB

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 22. Únor 2006, 20:31 »

Ale panove, to uz jsem tu kdysi psal (http://semania.cz/component/option,com_smf/Itemid,77/topic,466.msg17631#msg17631)
Protoze jsem na to prisel zavcasu, tak jsem si nechal starou dobrou kolibku od 900kila Grin Grin Grin a tuhle zkusenost si nenechal pro sebe. Bohuzel se zapomina a nehleda!!!
uložena

SE P910i  (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
Fanysek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 22. Únor 2006, 20:34 »

Dobra rada - upgrade FW u P910i nechodi (buhvi proc) pres originalni kolebky. Trapil jsem se s tim dost dlouho, nez jsem narazil na radu k nezaplaceni (dost mozna byla i odtud  Mrknutí )

Rada zni:      sehnat si starsi kolebku napr. k P800 (osobne vyzkouseno. Upgrade probehl na prvni pokus!!!)

musim tuto Dobrou radu upravit-upgrade u P910i funguje pres origo. kolibku DSS-25, svoje Pcko jsem delal uz 2x, a kamosovi z prace taky,

To jako, ze ti to chodi normalne a vse je SE P910i original? To nechapu, nekde musi byt zakopany pes. VzdyÂť uz i jedu na poslwdnim HW, mam stazeny posledni SW pro upgrade SE ze supportu sonysericson.com a nic. Fakt nic.

Ted bych si zrovna jeden upload dal  Mrknutí  po pokusech s neoriginalnim Handy Day 2005 se mi v system.ini cosi zahnizdilo (uz zde citovana hlaska "nenalezeno"...), ceho jsem se prostou obnovou ze zalohy nezbavil. Soubor neni moc citelny, takze nevim co smaznout, abych to opravil. Takze bych potreboval natahnout komplet novy soft - JENE - "mam tu zpropadenou kolibku, co se jevi jako nekompatibilni.  Kdyby to alespon SE registroval a vymenoval je za funkcni......

Nemate nekdo jednu volnou  Smajlík  zapujcit ci prodat?
uložena

Philips Fizz -> Nokia 6110 -> Sony J5 -> Ericsson T39i -> SE P800 -> SE P910i ->  SE P990i
+SE HBH660
peterss
Anonym
« Odpověď #7 v: 22. Únor 2006, 21:20 »

toto je kolibka ktera byla v baleni P910i, a update pres ni funguje spolehlive  Mrknutí
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #8 v: 22. Únor 2006, 21:22 »

no, bojim se, ze tak snadne to s temi kolibkami nebude. Mel jsem origo kolibku k p910, p910 a ovladace ke kolibce a vse chodilo jako z praku. Spise bych to tipl na nejako nepovedenou serii kolibek.
K te obnove ze zalohy: pokud jsi odzalohoval uz rozbitou instalaci, tak Ti renew ze zalohy v nicem nepomuze.
Neupinej se k tomu updatu. Absolvoval jsem to za sveho drzeni pcka 3x a nikdy to neprineslo nic noveho, pozitivniho. Na reseni Ti postaci obycejny masterreset.
uložena
Golf
Uzivatel
Telefon: iPhone 3GS 32GB

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 22. Únor 2006, 21:34 »

Na tom asi  neco je, ja jsem upgradoval a ve vetsine pripadu (skoro ve vsech) jsem taky nic podstatnyho nepozoroval. Ale holou skutecnosti je i to, ze tady byla k mani nejaka serie s kolibkami nefunkcnimi k aktualizaci firmwaru. A je nabiledni, ze jsem to nezaregistroval jen ja. Stejne ovladace, stejny pocitac a dve rozdilne funkcni kolibky hovori za vse.
« Poslední úprava: 22. Únor 2006, 22:30 od Golf » uložena

SE P910i  (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #10 v: 22. Únor 2006, 21:45 »

ale vis jak to je, tech duvodu, proc aktualisace nejde se tady diskutovalo uz mraky. FUPem pocinaje, personal firewallem pokracuje, pres potize s javou k serii divnych kolibek. Toto troubleshootovat na dalku je pro vraha (zejmena poku postizeny sam aktivne nehleda a jenom postuje dotazy). Samo se da vzdycky poradit cesta do servisu a update za nejake stovky....
uložena
Fanysek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 22. Únor 2006, 23:10 »

toto je kolibka ktera byla v baleni P910i, a update pres ni funguje spolehlive  Mrknutí

MUE TO KOLIBKOU ----> pokud se tu najde jeste nekdo, kdo bude mit stejnou kolibku a stejne potize
na te me (zakoupeno u ET) je napsano:
KRY 105 192 R2B                DSS-25
Type CEA-0001001           N12878
0451                          Made in China

uložena

+SE HBH660
peterss
Anonym
« Odpověď #12 v: 22. Únor 2006, 23:29 »

2Fanysek- a co tak skusit reklamaci kolibky, a duvod-Pres jinou kolibku to jde, kdyz tam je rozdilna serie podle toho cisla
uložena
Fanysek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 23. Únor 2006, 15:26 »

2Fanysek- a co tak skusit reklamaci kolibky, a duvod-Pres jinou kolibku to jde, kdyz tam je rozdilna serie podle toho cisla

Jo, to udelam. Zakura by to mohla spravit. Snad bude jeste v zaruce  Huh  No, dam vsem vedet, jak dopadnu. Jdu na to....
uložena

+SE HBH660
Fanysek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 01. Září 2006, 22:08 »

......vlastne nedam, protoze mi chteli vzit pouze cely telefon a na buhvi jak dlouho, tak jsem vymekl. A ted uz se tesim na P990i, tak to uz ani resit nebudu
uložena

+SE HBH660
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: aktualizace firmware
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 16 dotazů.