SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 13:16

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Opera Mini 1.1 Horizontal
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Opera Mini 1.1 Horizontal  (Zobrazeno 24314 x)
fantomas999
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE P910i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #60 v: 12. Duben 2006, 11:56 »

Opera Mini 1.20 MOD v118 je available  Mrknutí

A uz ji mas vyzkousenou? Je tam neco prevratnyho, kvuli cemu by bylo zahodno opusti verzi 117?

Ja ji zkusil a krome zmeny uvodni obrazovky a psani velkyho pismena na zacatku vety a po tecce jsem nic novyho nezpozoroval.
BTW: Ta zmena pismenka me pekne stve a zkousel jsem to vypnout ale asi to nejde  Angry
uložena

Golf
Uzivatel
Telefon: iPhone 3GS 32GB

Zobrazit profil
« Odpověď #61 v: 13. Duben 2006, 10:42 »

Opera Mini 1.20 MOD v118 je available  Mrknutí
par detailu o ni je i tady http://www.symbianforum.cz/viewtopic.php?t=18453&start=112
« Poslední úprava: 13. Duben 2006, 23:51 od Golf » uložena

SE P910i  (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
wilson
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #62 v: 14. Duben 2006, 19:45 »

No zda sa mi trochu rychlejsia ako 117,ale zase mi naskakuju do bookmarks odkazy na ruske stranky,ktore sa nedaju zmazat...
uložena
Didik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #63 v: 14. Duben 2006, 20:23 »

Proc to tam je? Jak se toho zbavit, ci to predvolit??

Ocekavam rady, ci vysvetleni... Dekuji...  Mrknutí
« Poslední úprava: 14. Duben 2006, 20:25 od Didik » uložena

fantomas999
Uzivatel
Telefon: SE P910i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #64 v: 26. Duben 2006, 21:14 »

Je to zabezpeceni proti samovolnemu pripojovani java aplikaci na net. Zbavit se toho bohuzel neda - alespon podle toho co vim a co jsem zkousel.
uložena

alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #65 v: 02. Květen 2006, 19:23 »

Jak odstranim zalozku? Kdyz ji oznacim: Manage/Delete/Yes. Co pak? Kdyz pak dal pracuji (napr. prohlizim www), vymazane zalozky jsou zpet. Cry Proc? (Snad mi nekdo poradi tu.)
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
Ales-X
Uzivatel
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #66 v: 02. Květen 2006, 19:43 »

Jde to vyresit, ale uz si nepamatuji jak se meto povedlo, byla to spis nahoda ... mam v Pecku Anglinu, takze ti to nepopisu pro cestinu, ale je to: Control panel - Others - MIDlet permissions, tam si s tim skus pohrat a neco z toho snad vypadne, postup si uz fakt nepamatuji.

ahoj Ales
uložena

Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #67 v: 02. Květen 2006, 21:49 »

Jde to vyresit, ale uz si nepamatuji jak se meto povedlo, byla to spis nahoda ... mam v Pecku Anglinu, takze ti to nepopisu pro cestinu, ale je to: Control panel - Others - MIDlet permissions, tam si s tim skus pohrat a neco z toho snad vypadne, postup si uz fakt nepamatuji.

ahoj Ales
Nastavit se to da, ale jen pro jednu relaci (coz je v praxi jedno pusteni opery do jejiho zavreni, nebo odpojeni gprs po timeoutu)
uložena
girus
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #68 v: 03. Květen 2006, 12:25 »

ale na p900vke to nebolo. aj ja to mam az teraz so softom z p910...
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #69 v: 03. Květen 2006, 12:42 »

je to bezpecnostni feature proti zlomyslnym kodum, aby vam treba nejaka javovka na pozadi negenerovala telefonni trafic pri samovolnem spusteni treba zavolanim z weboveho prohlizece. Specielne tento "ofuk", i kdyz si na nej svorne stezujete, slouzi k ochrane vaseho zarizeni.
uložena
Didik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #70 v: 03. Květen 2006, 17:34 »

je to bezpecnostni feature proti zlomyslnym kodum, aby vam treba nejaka javovka na pozadi negenerovala telefonni trafic pri samovolnem spusteni treba zavolanim z weboveho prohlizece. Specielne tento "ofuk", i kdyz si na nej svorne stezujete, slouzi k ochrane vaseho zarizeni.

Hou, hou , hou.... ja si nestezoval a po vysvetleni jsem rad, ze to tam je...   ;)Uz se toho nechci zbavit... Mrknutí
uložena

alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #71 v: 10. Prosinec 2006, 17:55 »

V posledni dobe mi reaguje O. mini lanscape velmi zpomalene, at uz posuvnik, ci oznaceni odkazu, odesilani, pak nedockave do toho triskam a nahromadene operace se opakovane provaeji..Markantni je posuvnik. Stranka se nacte, pootocim JG a nic, pootocim zas - nic, pootocim a cela stranka ujizdi dolu a musim vracet. Mezi jednotlivym pootocenim JD cekam 2, 3 i 4 s! Zhorsilo se to posledni 2 - 3 tydny. Mam P910.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
Ales-X
Uzivatel
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #72 v: 10. Prosinec 2006, 19:43 »

alterego: ja tedy pouzivam novou operu mini 3 a tyto problemy vubec nemam, ale mam takovy pocit ze u tebe to bude spis vytizenosti P910i, Mas Sman nebo neco podobneho? pred zapnutim opery ukoci vsechny aplikace ktere zbytecne zabiraji RAM a procesor ... a kdyz to nepomuze .... taky se podivej kolik mas volne interni pameti v Pecku, doporucuji minimalne 5MB, ale radeji vic, ja se snazim mit 10MB volneho a je to znat. Pokud nic z toho nepomuze skus format interniho disku, za zacatku jsem ho delal kazdy mesic a tet uz jen jednou za ctvrt roku a vzdy po formatu je hodne znat rozdil v rychlosti Pecka ;-)

PS.: urcite jsi za ty 2-3 tydny neco instaloval a odinstalovaval, tak se podivej do: Applications -> Uninstall a tam si to prohledni jestly ti nezustala nejaka cast aplikace kerou jsi odinstaloval a zbytecne zabira misto na disku.
« Poslední úprava: 10. Prosinec 2006, 19:47 od Ales-X » uložena

alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #73 v: 10. Prosinec 2006, 21:46 »

37,5MB free na C a 1,3 MB RAM. Formatovani delat nebudu, problemy se zalohou. Mohu max zavrit vsechny nepotrebne procesy. SMana mam, ale delam to pres Launcher Magic. Jo a nic jsem dlouho nenstalil. Ale zjistil jsem, ze to zpomalovani se zvysuje, az se O. mini zavre a pak uz jde rychleji,chvilku.
uložena

peterss
Anonym
« Odpověď #74 v: 10. Prosinec 2006, 21:58 »

RAM-1,3MB ? a to se divis, ze se spomaluje ? Nebo je to preklep ?
Kdyz udelas po formatu obnovu zalohy, tak mas veskery maras spet v Pcku.
« Poslední úprava: 10. Prosinec 2006, 22:10 od peterss » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Opera Mini 1.1 Horizontal
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 18 dotazů.