SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 19:19

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Dilema...poradte!
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Dilema...poradte!  (Zobrazeno 7578 x)
Golf
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 3GS 32GB

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 17. Únor 2006, 00:25 »

Cituji
Sorry ze to cpu do SE-fora.....svoji K608-ky se nechci zbavit,to nee!!!! Mrknutí
Cituji
No vubec ze to cpes do fora o peckach Cheesy Ale je to tak, ze hodne lidi odkojenejch mobilnima woknama si na symbian uiq tezko zvyka, a ze je malo aplikaci? Ja to tak vubec necitim, co potrebuji, to tam mam a je to vec nazoru a potreb a zvyku... jenom pro zajimavost, uz to nejen tady probehlo xkrat, zbehove cekaji na 990ku Mrknutí
uložena

SE P910i  (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
Martin SE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 17. Únor 2006, 00:35 »

Cituji
Sorry ze to cpu do SE-fora.....svoji K608-ky se nechci zbavit,to nee!!!! Mrknutí
Cituji
No vubec ze to cpes do fora o peckach Cheesy Ale je to tak, ze hodne lidi odkojenejch mobilnima woknama si na symbian uiq tezko zvyka, a ze je malo aplikaci? Ja to tak vubec necitim, co potrebuji, to tam mam a je to vec nazoru a potreb a zvyku... jenom pro zajimavost, uz to nejen tady probehlo xkrat, zbehove cekaji na 990ku Mrknutí

Ale ja prece nejsem zbeh Smajlík Mrknutí,chci MPx200 jako chytrej telefonek,prave kvuli WM03/05 symbian mi proste neni "koser"
ale mas recht,na P990 se mi taky zbihaj sliny Tongue Tongue :Pjen je skoda ze SE nedava do mobilu WIN,mozna v budoucnosti,co jsem tak slysel tak SYM OS celkem ztraci na popularite

Zustavam nadale verny SE!!!!!!!!!!! Mrknutí Mrknutí
uložena

SE G502 ChampagneBlack + 4GB MS micro
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 v: 17. Únor 2006, 01:47 »

Martin SE: ".....svoji K608-ky se nechci zbavit,to nee!!!!" - a kdopak to prodava v bazaru na SEM K608???
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
Martin SE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 17. Únor 2006, 02:42 »

Martin SE: ".....svoji K608-ky se nechci zbavit,to nee!!!!" - a kdopak to prodava v bazaru na SEM K608???

Mhh,si docela bystrej....vsimni si ale ze ji chci vymenit za P900!!!!!!!!
blbe sem to napsal,melo to byt ze SE nechci opustit,no jo jenze kdyz se nikdo neozejva....a vbazarech sou P900 vomlaceny jak cikansky hracky,co mi poradis........mam zalusk v budoucnu o K610i (jako druhej foun...chvili bez 3G vydrzim...)a doufam ze bude mit AutoFocus,jestli ne tak nevim.
uložena

alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 v: 17. Únor 2006, 03:28 »

Predpokladam ze mluvis o bazarech venku. Doporucuji se  obratit bud na bazar zde, nebo na SF. Tady jsou vetsinou lide, co se o to staraji, a i kradenych tu bude minimum. A nabidek je tu dost.
Jinak si odporujes i tady: "... symbian mi proste neni "koser"" a jinde pises, ze sis ho zamiloval. Treba se trochu hlidat........
 Taky se rid vydrzi baterie. SE patri mezi nejvetsi drzaky. Motorky pry maji slozite ovladani.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
Martin SE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 17. Únor 2006, 04:49 »

Predpokladam ze mluvis o bazarech venku. Doporucuji se  obratit bud na bazar zde, nebo na SF. Tady jsou vetsinou lide, co se o to staraji, a i kradenych tu bude minimum. A nabidek je tu dost.
Jinak si odporujes i tady: "... symbian mi proste neni "koser"" a jinde pises, ze sis ho zamiloval. Treba se trochu hlidat........
 Taky se rid vydrzi baterie. SE patri mezi nejvetsi drzaky. Motorky pry maji slozite ovladani.

No... :-\abych to trosku upresnil tim zminovanym "Symbian mi neni koser" jsem mel na mysli verzi kterou nokia cpe do telefonu 6600,6630,6681...je to Symbian S60 a naky cislo,pro presnost UQI jsem zkousel,libi se mi ale Win mi prijdou uzivatelsky pritulnejsi ;)samo je to otazka vkusu.
O slozitosti ovladani motorek se pise na jinych forech,tak jen tolik,mel jsem jedno vecko a styl je dodneska stale stejny,me osobne vyhovoval a hlavne motoroly nabizeji nekonecne moznosti personalizace,proste si telefon prizpusobis(,yslim menu( jak ti vyhovuje.
Dalsi vec ja se bavil o motorole s OS,vsim sis toho?,a o ty vydrzi vim......
« Poslední úprava: 17. Únor 2006, 04:51 od Martin SE » uložena

miramax
Anonym
« Odpověď #21 v: 17. Únor 2006, 07:53 »

Uz to zastavte. Rady do zivota jsi dostal od nas SE rodicu Grin a ted uz zalezi synu na Tobe jak se rozhodnes  Mrknutí Kazdopadne domu se muzes vratit vzdycky  Mrknutí
uložena
Martin SE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 17. Únor 2006, 13:01 »

Uz to zastavte. Rady do zivota jsi dostal od nas SE rodicu Grin a ted uz zalezi synu na Tobe jak se rozhodnes  Mrknutí Kazdopadne domu se muzes vratit vzdycky  Mrknutí

Diky drazi rodicove za rady do zivota Mrknutí Grin,nechystam se opustit rodne hnizdo........mohu ve vasem SE domecku,nadale pobyvat??

Dneska jsem lital po meste a shanel P900....no objevil jsem,zachovalou,jenze v EN a co tak rikal servisak,necha se "povysit" na P910i jenze se pak seka a je celkove nestabilni,takze ruce pryc.
Ten P900 co jsem v krame zkousel...pekny obri displej a ta EN by mi zas tak nevadila,ale pru... je v rychlosti cehokoliv,nevim jestli to bylo zaneradenou pameti ale rychlost byla zalostna,abych to ukoncil...jsem "vylecenej" a po tyhle zkusenosti zustanu u svy K608i a budu cekat na nastupce.

Rusim tez veskere prispevky v sekci BAZAR.
uložena

Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 17. Únor 2006, 13:21 »

Neukvapoval bych se zaveru jednoho pofiderniho technika a tri minut s telefonem v ruce.
Flash P900 na P910 od tech podory Semanie je prakticky bezproblemovy, nic se neseka a i s cestinou vse funguje jak ma
Rychlost telefonu mohla byt hodne ovlivnena nainstalovanymi aplikacemi, takze po pripadnem master resetu mohla situace vypadat uplne jinak
uložena
Martin SE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 17. Únor 2006, 13:44 »

Neukvapoval bych se zaveru jednoho pofiderniho technika a tri minut s telefonem v ruce.
Flash P900 na P910 od tech podory Semanie je prakticky bezproblemovy, nic se neseka a i s cestinou vse funguje jak ma
Rychlost telefonu mohla byt hodne ovlivnena nainstalovanymi aplikacemi, takze po pripadnem master resetu mohla situace vypadat uplne jinak

Je to mozny,technik mi radsi poradi P910 nez upgrade ze.....je tam patrny rozdil v cene,s tou rychlost vazne nevim,v prodejne me master reset udelat nenechaji a ani neporadi jak na to.
Jsem zvedav na P990 kdy a proboha za kolik zase.....ach jo,nak me to neba Embarrassed
uložena

miramax
Anonym
« Odpověď #25 v: 17. Únor 2006, 14:13 »

Mohu jen potvrdit Kaprovi slova. Sam jsem flesku mel ( od M.Vagnera ) a k NAPROSTE spokojenosti. Co se tyka te TROCHU pomalejsi odezvy, tak ber v potaz, ze je to OS ! Nic na co by se nedalo zvyknout. V pripade nespokojenosti ( o cem dost pochybuji ) je mozne vratit ZDARMA zpet na P900.
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #26 v: 17. Únor 2006, 15:58 »

neadekvatni diskuse promazana.
uložena
Martin SE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 17. Únor 2006, 20:58 »

Mohu jen potvrdit Kaprovi slova. Sam jsem flesku mel ( od M.Vagnera ) a k NAPROSTE spokojenosti. Co se tyka te TROCHU pomalejsi odezvy, tak ber v potaz, ze je to OS ! Nic na co by se nedalo zvyknout. V pripade nespokojenosti ( o cem dost pochybuji ) je mozne vratit ZDARMA zpet na P900.

Asi se na ty predvadeny P900-ce musel fakt provest HARD RESET Tongue,vetsinou sou ohlasy na tebnhle pristroj priznive Tongue,a ta v krame mela nejspis neskutecne zamr......  ;Dpamet Angry
uložena

power
Redaktor
Telefon: W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 19. Únor 2006, 13:14 »

Presne tak P900 je vzdy stejna a to ze se sekala...no opravdu je to zrejme tim, ze predchozi uzivatel se neumel starat o telefon s OS!. Osobne jsem mel P900@P910i flashnutou od Filipa Ludvika a pouzival ji rok beez naprostych problemu. Ted mam teda P910i jen kvuli vetsi Operacni pameti...Ma zkusenost je, ze jsou funkcne naprosto identicke takze pokud mas zajem jdi do toho. Navic tady v bazaru se jich taky prodava dost Mrknutí
uložena

SE Phone: T610>P800>P900>P910i>K550i>W910i
Nyni-> Qtek 9100 + HBH 662 + W910i
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Dilema...poradte!
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 16 dotazů.