SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 16:34

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SW a jejich novinky
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SW a jejich novinky  (Zobrazeno 1557 x)
hvezdar
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 13. Únor 2006, 10:37 »

Navrhuji nezapominat na oblast vymeny zkusenosti s novymi verzemi aplikaci nebo nedokumentovanymi moznostmi. Trosku mi tohle tema (nove moznosti novych verzi SW) chybi a tak pro zacatek davam info k dalsi diskuzi a rozsireni.
Smart Movie se ukazal jako vynikajici program i pro konverzi DVD formatu, prisel jsem na to nahodou nebo prehledl, ale nikde to nebylo komentovano. Bohuzel jsem si neporadil se sloucenim jednotlivych casti, ktere tak vzniknou.
SmartCom GPS byl obcerstven ve verzi 1.51 o velmi zajimavou funkci nataceni mapoveho podkladu tak, ze miri stale ve smeru sipky, tedy ve smeru Vasi cesty. Kdo odbocil na opacnou stranu kdyz sipka ukazovala dolu (a v hlave si neprehodil zamenu stran) tak to jiste oceni. Ma to drobnou nevyhodu, grafika u rastrovych map uz neni tak kvalitni, ale ta funkce jde vypnout.
Myslim, ze takova vymena zkusenosti usetri cas, protoze nove verze se delaji pro zlepseni uzivatelskeho konfortu, tak abychom o nabizenych moznostech vedeli.
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #1 v: 13. Únor 2006, 11:02 »

jo, ale bylo by fajn to postovat vzdy do jiz existujicich threadu,
smartmovie treba tady:
http://semania.cz/component/option,com_smf/Itemid,78/topic,367.0 nic moc vlakno, ale fajn nazev...
smartcom by si mozna svoje vlastni vlakno zaslouzil i kdyz nevim, kolik lidi ho pouziva.
uložena
hvezdar
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 13. Únor 2006, 11:40 »

No prave proto jsem zacal takto.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SW a jejich novinky
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.034 sekund, 17 dotazů.