SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Květen 2025, 22:45

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: R1AA008 a BIG problem s menu cinnosti
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10
Poslat téma Tisk
Autor Téma: R1AA008 a BIG problem s menu cinnosti  (Zobrazeno 37780 x)
HellBorn
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #105 v: 24. Únor 2006, 13:43 »

Ale ja nejsem tak skodolibej. Jenom mi to pripada strasne zbytecnej boj kdyz to stejne nikdo nemuze vyhrat. A docela me bavi jak se vseci jeste porad snazite Smajlík 
uložena
RomanP
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #106 v: 24. Únor 2006, 14:33 »

No ale tenhle boj neni zbytecnej, aÂť dopadne jakkoli. Delaji si s tvym telefonem co chteji a to dodatecne a to ja nesnesu.
Jak uz jsem tady psal, je to jen otazkou casu a usili. Ja uz jsem v boji o ofiko decustomizaci v cilove rovince a ty dve hodiny casu, nejakej telefonat a trocha nervu za to stojej. Jenom se mi nechce s timhle demo telefonem zit ani ten tejden a neco, nez to nejak dopadne. Vim, ze je jednodussi zkontaktovat sikovny lidi ze zdejsi podpory (a to mi verte, ze o tech par stovek mi fakt nejde, mozna to tak v pripade neuspechu i dopadne), ale me jde i trochu o princip i kdyz je to daleko tezsi cesta nez ta druha zminovana. Nejsem nejak zvyklej si na palici nechat stipat drevo a nehodlam s tim zacit po vzoru zdejsi vetsiny, ktera to zkouse a za pul roku jim misto kalendare nebo prehravace daji do firmware treba nejakou peknou reklamu na vodafone. K tomu totiz tahle flegmaticnost smeruje.
Jinak ja delal neprimo nekolik let pro HP a tak vim, co je diktat a pozice sily a proto chapu i tvuj postoj (Hellborn) ale narozdil od tebe se mi snaha nezda zbytecna...
uložena
HellBorn
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #107 v: 24. Únor 2006, 17:59 »

Jenze bohuzel ja vidim porad veskery trumfy v rukou servisu a proto mi to prijde zbytecny. Ses proste malej kun.
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #108 v: 24. Únor 2006, 18:18 »

Muzete mi nekdo napsat kdo ma model K750i od Oskara (CDA 60), zda ma v nastaveni polozku NOVE UDALOSTI? Ale jde mi jen o telefon s firmware R1AA008, ktery ma ale funkcni Menu cinnosti....diky
uložena
dayvee
Uzivatel
Telefon: clarka :)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #109 v: 24. Únor 2006, 19:16 »

hellborn: tvuj pesimizmus je uctihodnej. uvedom si ze oni proste nemaj pravo si delat s TVYM MAJETKEM co uznaj za vhodny... dost by me zajimalo jak to s romanem dopadne a jestli neuspeje, tak doufam ze se bude snazit dal s vedomim, ze ma moji (nejen) podporu...
uložena

dayvee... rodilej siemensak co desertoval k sony-ericssonakum, protoze siemensy sli do pr... ehhm... do pryc... a k750i se nedalo odolat. tuplem kdyz si do ni clovek necha nahrat w800i Mrknutí
RomanP
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #110 v: 24. Únor 2006, 20:17 »

Muzete mi nekdo napsat kdo ma model K750i od Oskara (CDA 60), zda ma v nastaveni polozku NOVE UDALOSTI? Ale jde mi jen o telefon s firmware R1AA008, ktery ma ale funkcni Menu cinnosti....diky

Ja bych skoro s jistotou rekl, ze to tam bylo, dokud jsem mel custom. oskar s menu cinnosti, protoze se tam dalo nastavit, jak chci zobrazit nove udalosti. Ted nemam menu cinnosti a tahle polozka tam nikde neni.
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #111 v: 24. Únor 2006, 21:38 »

2HellBorn: Typicky ceskej nablblej pristup. Jsem rad, ze vsichni nejsme jako ty, protoze s timhle pristupem bychom to rovnou mohli zabalit. To bychom mohli jen sedet doma na zadku, cumet na hokej, chlastat pivo a nadavat, jak ten svet stoji za ho*no, ale ze s tim nic nezmuzem, takze je lepsi sedet doma na zadku.
Pak se lidi nedivte, ze se nemuzeme vyhrabat z tech sra*ek, ve kterych tenhle stat je a ze nam vladne banda nejvetsich haj*lu, ktery tenhle narod vyprodukoval. Jestli je vetsina naroda stejneho nazoru jako HellBorn, tak to potes koste... Jen tak dal... Nejvyssi cas se z tohohle Kocourkova odstehovat...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #112 v: 24. Únor 2006, 22:21 »

Ja bych skoro s jistotou rekl, ze to tam bylo, dokud jsem mel custom. oskar s menu cinnosti, protoze se tam dalo nastavit, jak chci zobrazit nove udalosti. Ted nemam menu cinnosti a tahle polozka tam nikde neni.

jj jasne v upravene verzi to chybi, jen bych prosil jeste nekoho kdo ma puvodni R1AA008 Oskara s menu cinnosti zda ma v nastaveni Nove udalosti......potrebuji jistotu...
uložena
Peprrr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #113 v: 25. Únor 2006, 11:07 »

Ja to tam mam Nastaveni/Vseobecne/nove udalosti/menu cinosti,a v okne
R1AA008 a CDA ******/60 RSA
EMA 2
Mam jej od Oskara ,mnel jsem tam ale ten starsi firmver a prejel jsem ho servis updatem
Klidne ti to nafotim aby jsi mnel jistotu a poslu na mejl
uložena
sors
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #114 v: 25. Únor 2006, 11:17 »

mam K750i od Vodafounu, menu cinnosti ok, za to verze firmware R1N035, cili D750?HuhUndecided
uložena
Peprrr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #115 v: 25. Únor 2006, 11:22 »

mam K750i od Vodafounu, menu cinnosti ok, za to verze firmware R1N035, cili D750?HuhUndecided

no presne tak jsem ho mnel i ja a nekdy v prosincu nebo kdy to bylo ,byl vykrik ze pro oskar uz jde aktualizace po netu tak jsem to spustil i ja a prehral se mi firmver z R1N035 na  R1AA008 a menu cinosti mi zustalo.
Jinak ja bych stym ani do vodafonu nelezl aby mi tam delali firmver ,dopadnout tak ze nebudu mit jedno tlacitko tak bych asi Vr....l
a pod vodafonem by se zatrasla zem  Grin
uložena
sors
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #116 v: 25. Únor 2006, 11:28 »

no presne tak jsem ho mnel i ja a nekdy v prosincu nebo kdy to bylo ,byl vykrik ze pro oskar uz jde aktualizace po netu tak jsem to spustil i ja a prehral se mi firmver z R1N035 na  R1AA008 a menu cinosti mi zustalo.
Jinak ja bych stym ani do vodafonu nelezl aby mi tam delali firmver ,dopadnout tak ze nebudu mit jedno tlacitko tak bych asi Vr....l
a pod vodafonem by se zatrasla zem  Grin

a to teda proste jen prehraju a bude to K750i? to jde? no btw mne porad nejde ten update service  Undecided
uložena
TSE
Anonym
« Odpověď #117 v: 25. Únor 2006, 13:26 »

Opravdu zabavna debata  Grin o problemu spolecnost SE vi a ceka se pouze na jeji vyjadreni. Jestli tato tzv.chyba bude opravena v dalsi verzi SW ci jestli na to bude nejaky patch se jeste nevi. Ale je to v reseni.
Uvedomte si, ze vyrobce ma pravo na zmenu programoveho (SW) vybaveni MT. Øeci typu "delaji si s mim telefonem co chteji a to ja nesnenu" opravdu nemaji absolutne zadny hlubsi vyznam nez bezduche zvatlani.
Opravdu si nemyslim, ze spolecnost SE ,operatori a servisy jsou opravdu tak bezohledni jak tady vsichni tvrdite, snazi se vyjit svym zakaznikum vstric jak nejvic to jde, bohuzel obcas selze lidsky faktor. Vetsina lidi by si mela uvedomit, ze urazkama, rvanim a jinymi projevy arogance a drzosti nic nezmuzou a prave toto ma vetsinou za nasledek presne opacny efekt!

uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #118 v: 25. Únor 2006, 13:31 »

Ja to tam mam Nastaveni/Vseobecne/nove udalosti/menu cinosti,a v okne
R1AA008 a CDA ******/60 RSA
EMA 2
Mam jej od Oskara ,mnel jsem tam ale ten starsi firmver a prejel jsem ho servis updatem
Klidne ti to nafotim aby jsi mnel jistotu a poslu na mejl

Super diky za informaci, muzes to hodit i sem do tohoto threadu tu fotku nebo na mail, to je jedno, ale ta upravena verze tam v nastaveni tuto polozku opravdu nema, takze natvrdo zrusene menu cinnosti, hezke  Smajlík od nich
uložena
RomanP
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #119 v: 25. Únor 2006, 14:48 »

TSE : No to ma vyrobce pravo na zmenu soft vybaveni, nejsem si uz ale jist jestli je to prave tento pripad. Myslim, ze vyrobce se svym pravem vylepsovat chyby ve firmware ktere napachal s timto nema co delat, toto je pouze aktivita operatora a ten nam v ramci "vylepseni" sebral klicove menu a nadiktoval kraviny, ne vyrobce, jak uvadis.

Servis mi vysel vztric pouze tim, ze od toho dava ruce pryc a namisto slibovanych 2-3 dni byt telefon v servisu 3 tydny.

Ja to opravdu nesnesu, jak jsem tady myslim zrovna ja psal a komunikaci s Vodafonem a EOI jsem tebou nazvane bezduche placani povysil na reseni problemu...

Co se tyka urazeni a rvani, tak k tomu nedoslo i presto, ze hodinova debata byla dynamicka, no uvidime co to prinese.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: R1AA008 a BIG problem s menu cinnosti
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.053 sekund, 18 dotazů.