SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Květen 2025, 21:38

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: R1AA008 a BIG problem s menu cinnosti
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10
Poslat téma Tisk
Autor Téma: R1AA008 a BIG problem s menu cinnosti  (Zobrazeno 37760 x)
Va3ek
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #90 v: 21. Únor 2006, 23:25 »

nechci se vam tady do toho plest, ale ta k750 co ma Rhinos je urcite jen doprodej ze skladu prodejny. A urcite je logicke zapomenout na nejake deleni podle toho, jestli telefon kupuju slevneny nebo za plnou cenu - Vodafonu se nevyplati odebirat dve verze. Navic kupujete to u Vodafone => je to proste telefon z Vodafonu a zakonite tam bude i customizace.
uložena

Ericsson T10s (*cerven 2001; nenavratne rozbit (+leden 2003); po nejake dobe znova porizen - mam do dnes Mrknutí) -> Nokia 6150 -> Siemens C35 (nejhorsi telefon, ktery jsem kdy mel) -> Siemens S6 (mam do dnes) -> Sony Ericsson T300 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson K750i(Oskar) + 512MB + Vodafone CZ
dayvee
Uzivatel
Telefon: clarka :)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #91 v: 22. Únor 2006, 21:45 »

no vim ze to delal (a snad i dela) eurotel... kdyz si neco koupis se slevou (upis na tarif nebo tak) tak ho dostanes customizovanej... ale kdyz si ho koupis na kartu nebo na tarif beze slevy, mas ho cistej
uložena

dayvee... rodilej siemensak co desertoval k sony-ericssonakum, protoze siemensy sli do pr... ehhm... do pryc... a k750i se nedalo odolat. tuplem kdyz si do ni clovek necha nahrat w800i Mrknutí
Peprrr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #92 v: 24. Únor 2006, 11:20 »

kontaktovat coi muzes, rozhodne to neuskodi. kazdopadne prvni co bych udelal je ze bych se vratil do reklamacniho oddeleni a serval tu holcinu za pultem
NA KOHO CHCE© ØVAT ,TA HOLKA ZA PULTEM ZA TO NEMUE A TO SI TADY TAKY UVIDOMTE HRDINOVE ,S NIMA SE DA JEN JEDNAT ALE TYHLE VICI DILA UPLNI NIKDO JINY ,SERVYSNI STØEDISKO.
uložena
RomanP
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #93 v: 24. Únor 2006, 11:24 »

Porad musim myslet na to, jestli kdyz bych ted po tom, co mam diky vodafonu prostredni klavesu na prd, zkusil SEUS, jestli bych pochodil. AÂť mi nikdo nerika, ze jsou najednou tak rychli a uz tam maji R1AA008 bez menu cinnosti, to se mi pri rychlostech s jakymi zavadi novy fw nezda. Jenze mam ho doma dva dny a tak se obavam ho podelat a zase mesic cekat. Podle me je nanejvys par dnu, co se jeste bude ta "dobra" verze R1A povalovat na serveru SEUSu.

Zkusil to nekdo z Vas Huh

No a po tom co jsem tam pres hodinu neprijeme prudil a po tom, co mi vyrizuji decustomizaci, se mi tohle riziko podstupovat nechce...
uložena
Peprrr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #94 v: 24. Únor 2006, 11:37 »

Porad musim myslet na to, jestli kdyz bych ted po tom, co mam diky vodafonu prostredni klavesu na prd, zkusil SEUS, jestli bych pochodil. AÂť mi nikdo nerika, ze jsou najednou tak rychli a uz tam maji R1AA008 bez menu cinnosti, to se mi pri rychlostech s jakymi zavadi novy fw nezda. Jenze mam ho doma dva dny a tak se obavam ho podelat a zase mesic cekat. Podle me je nanejvys par dnu, co se jeste bude ta "dobra" verze R1A povalovat na serveru SEUSu.

Zkusil to nekdo z Vas Huh

No a po tom co jsem tam pres hodinu neprijeme prudil a po tom, co mi vyrizuji decustomizaci, se mi tohle riziko podstupovat nechce...

TAK JA JSEM AKTUALIZOVAL PO NETU NA R1AA008 a mam tlacitko menu cinosti OK
uložena
RomanP
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #95 v: 24. Únor 2006, 11:42 »

Nojo, ale predtim si mel na tom tlacitku ten rychlej internet ??
uložena
RomanP
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #96 v: 24. Únor 2006, 11:45 »

...abys rozumel, me se to nestalo aktualizaci, ale vymenou telefonu za novej servisem a koumam co by se asi stalo, kdybych to ted zaktualizoval...
uložena
Peprrr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #97 v: 24. Únor 2006, 12:01 »

no ja nevim ale pred tim i ted tam mam aktivaci bluetooth,kalendar atd klasicky rychly menu a podle mne na netu je aktualizace firmveru jako takoveho jak ma byt ,nebal bych se to skusit to prejet po tom netu  Mrknutí
uložena
HellBorn
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #98 v: 24. Únor 2006, 12:13 »

ten FW s novou customizaci je novejsi, takze ti to podle me napise ze neni novejsi FW a nepovoli ti toaktualizaci prez net. Takze smula
uložena
RomanP
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #99 v: 24. Únor 2006, 12:18 »

No tak potom nezbyva, nez pockat tyden na to vyrvany rozhodnuti o decustomizaci, ale stejne si myslim, ze pokud maji oba verzi R1AA008, neni ani jeden z nich starsi...

(proc mi pripada, ze mas skoro radost, pokazdy, kdyz se ukaze, ze neco nepujde Undecided)
uložena
Peprrr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #100 v: 24. Únor 2006, 12:26 »

RomanP- kazdopadne za skousku nic nedas a skusil bych to prejet prez Update Service ,pak jsem slisel jeste o nejakych strankach kde se da stahnout solo firmver ale to uz je pry zasah a pak jsi bez zaruky tak do toho bych zatim nesel.
uložena
RomanP
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #101 v: 24. Únor 2006, 12:46 »

No za zkousku nic nedas, to je pravda, ale hemzi se to tady nefunkcnima foÂťakama a anglictinou po flesovani, tak nevim.
To s tim firmware, ono ho tam bez dalsich hw veci nedostanes, takze to pada.
uložena
Peprrr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #102 v: 24. Únor 2006, 13:02 »

RomanP- jo ale to bylo predtim tak pokud mas K750i od oskaru tak uz si se i docet ze od datumu x,x,xxxx nevym kdy ale ze aktualizace pro oskar jde bez problemu ,ja osobne kdyz jsem to skousel z oskar tel tak mi to udelalo to ze se jakoby prehral a pritom se vubec nic nezmnenilo a to se stalo i vyce lidem ,pokud si dobre spominam tak tohle stym fotakem a nefunkcni kamerou se stavalo z tel od t-moibile a byli to d750. jinak si to vem tak pokud to nezkusis tak se to nedovis a max pujdes a nechas si to nahrat za 400 v servisu kdyz to skusis tak
A,-muze se ti to spravit a zadara
B,- nestane se nic a budes tam kde ted
c,- nezbyva ti nic nez se stim smirit,nebo jit a 400 vylepit na stul aby si to mnel OK (v autorizovanem servisu na pockani (do1hod)) co jsem slisel
uložena
RomanP
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #103 v: 24. Únor 2006, 13:15 »

Peprrr : nejsem si jistej, jestli byl ten problem s foÂťakem jenom veci decek, ale se zbytkem vcetne moznosti souhlas.
Jeste tam mam moznost D: a to je cekat tyden, jak dopadne ta rozehrana decustomizace, protoze to bych mel pokoj i u pristi aktualizace, narozdil od moznosti, ze se mi to pro tentokrat povede u R1AA008.
uložena
Peprrr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #104 v: 24. Únor 2006, 13:20 »

RomanP
Abych pravdu rekl je lepsi pockat ale myslel jsem ze to budes prave ty kterej zde vykrici De to prehrnout ,nebo i nejde pise to ze firmver je... atd no byl by to zas nejaky poznatek mozna to nekdo rupne a da vedet jak to dopadlo  Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: R1AA008 a BIG problem s menu cinnosti
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 18 dotazů.