SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 14:53

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: R1AA008 a BIG problem s menu cinnosti
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10
Poslat téma Tisk
Autor Téma: R1AA008 a BIG problem s menu cinnosti  (Zobrazeno 37299 x)
HellBorn
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #60 v: 15. Únor 2006, 21:40 »

Je to tak. Update prez net je jen softwarovej update a ne cely novy firmware. Ten nahraji jen v servise. Samozrejme i oni si mohou vybrat jestli udelaji jen software update nebo celkovy vymaz a nahrati noveho (v tom pripade se strati menu cinnosti). Bohuzel pri softwarovych chybach se bezne pouziva kompletni vymaz.
uložena
Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #61 v: 15. Únor 2006, 21:46 »

A jeste technicka podpora Semanie .  Mrknutí
uložena
Fester
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #62 v: 15. Únor 2006, 22:11 »

to jajar¨: tak to naprosto souhlasim
stejne se mi to zda divny ze nezustala ta FCE toho tlac. stejna  Angry
uložena

uzivej dokaÂť zijes :-)   K750i :-)
Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #63 v: 15. Únor 2006, 23:32 »

Je to tak. Update prez net je jen softwarovej update a ne cely novy firmware. Ten nahraji jen v servise. Samozrejme i oni si mohou vybrat jestli udelaji jen software update nebo celkovy vymaz a nahrati noveho (v tom pripade se strati menu cinnosti). Bohuzel pri softwarovych chybach se bezne pouziva kompletni vymaz.

Mas sice pravdu, ale jen castecnou. Pokud z nejakyho duvodu nejde provest pouhy update, je sice na rade fullflash, ale stejnou verzi!!! (v tomto pripade Oskarovou, protoze R1AA008 pro Oskara je oficialne k dispozici). Tohle je, jak uz jsem psal (vlastne i dayvee a ostatni), prachsprosta Vodafone customizace, ktera v puvodne kupovanem telefonu vubec nema co delat  Angry.
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
RomanP
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #64 v: 16. Únor 2006, 00:01 »

Ja se vubec divim, ze je tady tolik lidi, kteri tento postup obhajuji a chapou. Jak uz jsem napsal nekde na zacatku, ja si to opravdu neprevezmu. Pokud by nebylo vyhnuti, tak ale potom pujdu rovnou z GSmobile do Oskara a tam jim telefon vratim.

Ja jsem schopen pochopit to co se tady dokola omlelo uz 5x a to, ze se operator a tim i customizace zmenila, ale nechci tu zmenu videt v podobe totalniho selhani klicove funkce.
Dobra...prejmenovali se, gratuluju, aÂť mi teda zmeni nazev profilu z Oskar na Vodafone, daji jejich tematko, melodii a ja to preziju, ale bavime se tady proboha o funkci myslim nejdulezitejsiho z tech 17ti tlacitek. To je jako by mi misto kalkulacky dali prima prehled jejich Vodafone tarifu (a i to by mi snad vadilo min).

Na zacatku jsem psal, ze jsem pripraven jim rict tu stupiditu, ze jsem telefon kupoval prave pro tuto funkci, bez ohledu na to, jak zhovadile to zni.
Ale ono na tom vlastne neco je. Bylo to kvuli designu a minimalnim odlisnostem od cistych telefonu (coz je predevsim tohle tlacitko).
Na D a W bych neprezil tu designove necistou skladanku tlacitek okolo joysticku a to uriznuty napojeni horniho krytu displeje a trytu okolo klavesnice.
Ted se majitele Decek co jste tohle vsechno i s menu cinnosti v touze po 750ce hodili za hlavu neurazte, ale nova customizace Kacko degraduje na Decko a to si libit nenecham. Nejsem konfliktni chlapek a nevyhledavam spory, ale na tohle mam hlavu tvrdou dost...
uložena
Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #65 v: 16. Únor 2006, 00:41 »

Ted se majitele Decek co jste tohle vsechno i s menu cinnosti v touze po 750ce hodili za hlavu neurazte, ale nova customizace Kacko degraduje na Decko a to si libit nenecham. Nejsem konfliktni chlapek a nevyhledavam spory, ale na tohle mam hlavu tvrdou dost...

Nevim, proc by se tu mel nekdo urazet. Pokud si nekdo koupi D750i, vi, do ceho jde, to same plati u W800i - taky by se mi menu cinnosti hodilo, ale design W-cka to u mne vyhral na cele care (to uz se ale bavime o subjektivnich nazorech). Takze s tim argumentem ohledne menu cinnosti u K750i - nevim, co na tom zni zhovadile, vzdyÂť to jeden z hlavnich charakteristickych rysu tohoto modelu a i samotny SE se tim na ofic. strankach honosi. A to, ze jestli jsi telefon kupoval dotovany, nebo za plnou cenu, do toho absolutne nikomu nic neni a uz vubec ne Vodafonu!!! Telefon je proste Tvuj majetek a nikdo do neho nesmi zasahovat zpusobem, ktery by omezoval jeho puvodni funkcnost!!!
« Poslední úprava: 16. Únor 2006, 00:45 od Jajar » uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
HellBorn
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #66 v: 17. Únor 2006, 09:26 »

2 JAJAR:  Prave ze Oskarova verze uz na servise k dispozici neni. Proste ted uz je misto ni jen vodacka (bez menu cinnosti). Takze to tam nikdo neovlivni....pokud je problem, tak nahrajou fullflash Vodafounu
uložena
trent
Uzivatel
Telefon: HTC Touch Diamond, P1i, T610i, W810i, K750i, K700i

Zobrazit profil
« Odpověď #67 v: 17. Únor 2006, 11:09 »

Hellborn:Tak to mi pripada jako docela hloupost a nesohlasim s tim.Do vodafonu mi nic neni a nezajima me.Uz jsem to tu jednou psal.Slusnost operatora je to zakaznikovi oznamit, pripadne mu dat na vyber, jaky FW bude chtit.A kdyz mi seberou dost vyznamnou funci z telefonu bez oznameni, tak to proste bude problem, kterej ja ani spousta lidi(dle ohlasu) neni ochotna akceptovat.Takovej telefon je zralej na opetovnou reklamaci, protoze po jejich zasahu mi jista funkce zmizel.A to je duvod k reklamaci.Jestli by mi tam nedali firm pro Oskara, tak bych zadal decustomizaci.Takze jeste jednou.Telefon jsem nejak koupil a kdyz ho nesu na reklamaci, tak predpokladam, ze mi ho vrati v takovem stavu, v jakem jsem ho koupil.Konec.Jestli tomu tak neni a je zjevne, ze ke zmenam doslo v servisu nebo kdekoliv jinde, kdyz telfon byl v reklaci a tudiz jsem nemel telefon u sebe, tak proste je to problem, kterej nejsem schopnej prejit.To ze se mi obcas telefon restartuje preci neni duvod, aby mi sebraly v oprave nejkakou z jeho funkci.Nebo snad ano?To bych mohl dat drive zminovanou Octavku do servisu a mohli by mi misto ni vratit Felinu....A to by se mi dost nelibilo.Takze postup vodafonu je drzost a sprostota, ktera nezna mezi a je to jen na lidech, jestli sklopi usi a  nebo se budou proti takovemu nesolidnimu chovani branit. Jde o princip.
uložena

Byk ci nebyk?
dayvee
Uzivatel
Telefon: clarka :)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #68 v: 17. Únor 2006, 11:44 »

jo presne tak. je to neopravneny zasah do funkcniho vybaveni telefonu, na kterej maj pravo pouze pokud o nem budes vedet a podepises jim ze ho muzou udelat. jinak ja sem si nachal do svy klarky nahrat w800i a menu cinnosti me neschazi. kazdopadne de o princip takze VSICHNI KOMU SE TO STALO AT OKAMZITE BEZEJ K VODAFONU A ZACNOU TAM RVAT ZE TO CHTEJ ZPATKY !!!
uložena

dayvee... rodilej siemensak co desertoval k sony-ericssonakum, protoze siemensy sli do pr... ehhm... do pryc... a k750i se nedalo odolat. tuplem kdyz si do ni clovek necha nahrat w800i Mrknutí
HellBorn
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #69 v: 17. Únor 2006, 14:07 »

To neni moje vec. Napsal sem to jak to je a vy si s tim delejte co chcete. ale chtel bych videt jedinyho cloveka kterymu se povede to vyreklamovat  Grin
uložena
trent
Uzivatel
Telefon: HTC Touch Diamond, P1i, T610i, W810i, K750i, K700i

Zobrazit profil
« Odpověď #70 v: 17. Únor 2006, 15:45 »

Vidis...a to je presne spatnej pristup.To ze je to velka firma neznamena, ze to radeji necham byt, abych nemel problemy.Mimochodem na tohle presne oni a jini hrajou, ze pri reklamaci udelaj na zakaznika bu bu bu a ten stahne ocas a a jde placky domu, misto aby se rval za sva prava a veci na ktere ma narok.Jinak nastesti to tlacitko take neni muj problem.Jen rikam aby se lidi nebali ozvat jen pro to, ze je to sam velky Vodafone.
uložena

Byk ci nebyk?
Fester
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #71 v: 17. Únor 2006, 15:53 »

Vidis...a to je presne spatnej pristup.To ze je to velka firma neznamena, ze to radeji necham byt, abych nemel problemy.Mimochodem na tohle presne oni a jini hrajou, ze pri reklamaci udelaj na zakaznika bu bu bu a ten stahne ocas a a jde placky domu, misto aby se rval za sva prava a veci na ktere ma narok.Jinak nastesti to tlacitko take neni muj problem.Jen rikam aby se lidi nebali ozvat jen pro to, ze je to sam velky Vodafone.

neboj on to snad nemyslel vazne Angry
 to snad nemuze byt pravda ne? Kdyby se mi neco takpveho stalo tak by mi to prehrali z5 a do konce zivota by na me nezapomeli !!!
 Delejte s tim neco a nenechte to byt...
ja jsem na to ragoval na zacatku jinak protoze jsem nevedel ze ty zmeny jsou takove a ze je to tak vyrazne... no byl bych fakt nasranej a prinejhorsim bych kontaktoval EOI Smajlík
uložena

uzivej dokaÂť zijes :-)   K750i :-)
dayvee
Uzivatel
Telefon: clarka :)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #72 v: 17. Únor 2006, 17:53 »

kontaktovat coi muzes, rozhodne to neuskodi. kazdopadne prvni co bych udelal je ze bych se vratil do reklamacniho oddeleni a serval tu holcinu za pultem
uložena

dayvee... rodilej siemensak co desertoval k sony-ericssonakum, protoze siemensy sli do pr... ehhm... do pryc... a k750i se nedalo odolat. tuplem kdyz si do ni clovek necha nahrat w800i Mrknutí
Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #73 v: 17. Únor 2006, 19:41 »

No tak panove veci se daj resit v klidu a mnohdy lip nez tam vlitnout rict ji jaka je kr.... a kde si cosi .  Mrknutí
uložena
TomasZmuda
Uzivatel
Telefon: SE XPERIA X10i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #74 v: 17. Únor 2006, 19:49 »

A stejne je to od Vodafonu srabarna. Neumim si predstavit Klarku bez Menu Einnosti. Vyuzival jsem ho hafo moc a tohle je hnusny. Ted uz bych si radsi koupil D750i od TM nez K750i od Vodafonu. Priste to dopadne tak, ze se jim nebude libit radio, tak ti ho proste vymazou. Ach jo, kam ten svet speje. Kazdopadne si myslim, ze kdyz tak kdokoli z vas prijde a bude si s nima neco vycitat, tak oni ti ukazou nejakej jejich paragraf, se kterym si souhlasil pri koupi telefonu  Roll Eyes
Asi to nebude mit cenu, ale za pokus to stoji  Mrknutí
uložena

T230->T630-> K750i->P910i->K600i->M600i->K800i->W710i->W880i->W850i->K810i->P1i->K850i->G900->C902->XPERIA X1i->

XPERIA X10i & Live View
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: R1AA008 a BIG problem s menu cinnosti
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.071 sekund, 18 dotazů.