SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 22:52

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: R1AA008 a BIG problem s menu cinnosti
Strana: 1 [2] 3 4 ... 10
Poslat téma Tisk
Autor Téma: R1AA008 a BIG problem s menu cinnosti  (Zobrazeno 37263 x)
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #15 v: 11. Únor 2006, 21:21 »

Tady ale nejde o to, jestli budes mesic bez telefonu nebo ne. Jde o princip. Tohle si preci nemuzou dovolit, aby nahrali takhle tvrdou customizaci bez tveho vedomi. Kdyby to rekli dopredu, nebo na to aspon upozornili, ale ne. Nahrajou to a ticho po pesine. To je neskutecne svin*sky jednani.
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Hacky
Anonym
« Odpověď #16 v: 12. Únor 2006, 15:20 »

Ja jsem jim ho tam taky daval kvuli tomu ze se mi restartoval a obcas vytuhl, jenze ted mi blbne i schema eternal (ne zadny jiny jen todle) to menu cinosti me tam docela chybi ale uz jsem si zvykl.
Jo a jeste k tomu preflashovani me u oskara bylo receno ze pokud to necham preflashovat jinde nez u stredisek ktery maj smlouvu s oskarem tak pzijdu o zaruku tak nevim co si mam myslet nejradsi bych necustomizovany R1AA008  Undecided
uložena
Hacky
Anonym
« Odpověď #17 v: 12. Únor 2006, 15:33 »

jeste se mi podarilo najit toto: http://www.techforum.cz/ptejtese_detail.php?pid=10551 ale asi bude lepsi zajit si do prodejny a poradit se tam.
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 v: 12. Únor 2006, 15:52 »

Kontaktuj Technickou podporu SEManie. Oni ti nahraji necustomizovany firmware a kdyby si nahodou musel s telefonem do servisu, tak staci se s nimi domluvit a nahraji ti zpet ten customizovany tak, ze v servisu nikdo nic nepozna, tudiz o zaruku neprijdes...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
dayvee
Uzivatel
Telefon: clarka :)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 v: 12. Únor 2006, 18:45 »

hacky: a proc sis nestazoval ty pako ? pokud ti tam nahrali svoji customizaci aniz bys podepsal ze muzou, tak se dopustili neceho co nesmej => nova reklamace a kdyby odmitly tak soud!!!
uložena

dayvee... rodilej siemensak co desertoval k sony-ericssonakum, protoze siemensy sli do pr... ehhm... do pryc... a k750i se nedalo odolat. tuplem kdyz si do ni clovek necha nahrat w800i Mrknutí
RomanP
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 12. Únor 2006, 18:59 »

No to me vytaci, jen o tom tady ctu. Mam tel od Oskara a zitra zacina treti tejden v reklamaci (i kdyz slibovali 2-3 dny).
Musim se trochu zastat Hackyho, protoze kdyz na to clovek neni pripravenej a nebo si tohle zrovna nezkusi, tak si toho muze vsimnout az doma, ale to nic nemeni na tom, ze bych tam obratem jel zpatky jak namydlenej blesk. V kazdym pripade jsem na to pripravenej a bude to prvni co zkusim nez podepisu prevzeti, jinak ho nechci a budu na tom trvat. No a budu trvat ne flashnuti ihned, ja jsem telefon kupoval kvuli funkci prostredniho tlacitka a ted pro me nema smysl (no asi slysite, ze to zni blbe, ale rict to muzu) a pokud to nestihnou do jednoho mesice, tak nazdar a chci prachy (zitra bezi treti tejden). Tohle totiz nebude reklamace, ale puvodni oprava a neprevzeti. Dost blbe jsem si zvykal na tenhle styl kalendare a tohle tlacidlo mi resi par problemu, nikdy bych si nekoupil treba decko, abych mel v menu mrtvy a nevyuzity funkce, tak to nechci ani ted a Vam bych poradil totez...
uložena
Anonym
« Odpověď #21 v: 12. Únor 2006, 20:08 »

Telefon mam od eurotelu s CDA 102338/83.Po reklamaci se take vratil s novym firmvare bez menu cinosti.
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #22 v: 12. Únor 2006, 20:15 »

2RomanP: No konecne slovo chlapa, tak to ma byt...Mrknutí Drzim palce, aby ti to vyslo... Ono je potreba nenechat si od nich sr*t na hlavu... Proste to zkusi a bohuzel jim to vetsinou vyjde, ale jen diky nasi blbosti a neschopnosti se vzeprit...
uložena

peterss
Anonym
« Odpověď #23 v: 12. Únor 2006, 20:19 »

to je pak mozne, ze taketo verze fw budou aj v SEUS jako aktualni verze, takze asi zbohem aktualizace  Sad
uložena
HellBorn
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 12. Únor 2006, 20:28 »

Podle me s tim nic nezmuzete. Øeknou, ze predchozi firmware byl vadnej a proto je tam uplne novej a ten proste nepodporuje menu cinnosti. Pochybuju, ze nekdo neco vysoudite. A co se tyce neprevzeti reklamace, tak je to reklamace te reklamace a na tu maji zase 30 dni, takze zase bohuzel, Je to proste boj s vetrnymi mlyny....
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #25 v: 12. Únor 2006, 21:33 »

2HellBron: No to podle me neni tak docela pravda, protoze je lehce prokazatelne, ze Menu cinnosti v jinych, soubeznych firmwarech funguje. A dotycny si ten telefon koupil s touto funkci a pokud mu ji oni zrusi, tak pro nej ten telefon ztratil cenu. Co s tim udelaji?
VzdyÂť tohle preci neni normalni...
uložena

Va3ek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 13. Únor 2006, 15:37 »

No ty kraaavo! Ja chci jiz delsi dobu jit reklamovat joystick.. Mam mobil od Oskara, ale jak to tak tady ctu, tak tu reklamaci jeste zvazim :/ Opet jsem doplatil na to, ze neco odkladam na posledni chvili..
uložena

Ericsson T10s (*cerven 2001; nenavratne rozbit (+leden 2003); po nejake dobe znova porizen - mam do dnes Mrknutí) -> Nokia 6150 -> Siemens C35 (nejhorsi telefon, ktery jsem kdy mel) -> Siemens S6 (mam do dnes) -> Sony Ericsson T300 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson K750i(Oskar) + 512MB + Vodafone CZ
Gil
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 13. Únor 2006, 15:41 »

No ty kraaavo! Ja chci jiz delsi dobu jit reklamovat joystick.. Mam mobil od Oskara, ale jak to tak tady ctu, tak tu reklamaci jeste zvazim :/ Opet jsem doplatil na to, ze neco odkladam na posledni chvili..

No ja reklamoval joystick u oskara nedavno a opravili jen joy a na firmware nesahali
uložena

K750 Oskar
Va3ek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 13. Únor 2006, 15:50 »

Tak v tom pripade to bude snad OK.. Ale kdesik jsem cetl, ze v servisu ti opravi zavadu a jeste ke vsemu ti nahraji vzdy posledni verzi FW..
uložena

Ericsson T10s (*cerven 2001; nenavratne rozbit (+leden 2003); po nejake dobe znova porizen - mam do dnes Mrknutí) -> Nokia 6150 -> Siemens C35 (nejhorsi telefon, ktery jsem kdy mel) -> Siemens S6 (mam do dnes) -> Sony Ericsson T300 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson K750i(Oskar) + 512MB + Vodafone CZ
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #29 v: 13. Únor 2006, 19:18 »

Inak to menu cinnosti (to tlacidlo) bolo pre mna hlavnym dovodom, preco som si nekupil W800i, ani som si svoju K750 nenechal nakrmit wckovym FW ... proste ten koflik nema chybu, a jeho odtsranenim/nehradebim zajeho funkcie za inu, podla mna telefon dost stratil na hodnote ...

Bohuzial si ale myslim, ze sa s tym asi nebude dat nic robit (ak teda ten telefon bol kupovany nejak na zmluvu u oskara) ...
Ale nevidim dovod, preco sa koli tomu rozculovat, ja som mal orange ... a tiez mi liezla customizacia na nervy, skocil som za Martinom Vagnerom, a je svaty pokoj ...
uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4 ... 10
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: R1AA008 a BIG problem s menu cinnosti
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.052 sekund, 18 dotazů.