SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
21. Březen 2025, 00:11

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K700i -prosim poradte...
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K700i -prosim poradte...  (Zobrazeno 7935 x)
rasila
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 21. Květen 2005, 12:53 »

Jakym zpusobem se da zapnout hlasity odposlech,jde to vubec?
uložena
gomeZZZ
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 21. Květen 2005, 13:31 »

byt tebou,neotravuju a mrknu na oficialni stranky do manualu!!!

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=cz&lc=cs&ver=4000&template=ps1_1_2_2&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10139
uložena

PanasonicGD300...EricssonT10....EricssonT39...SonyEricssonT610...Nokia6150(snad prvni mobil s infraportem:)....nyni:SonyEricssonD750i512MB
rasila
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 21. Květen 2005, 14:00 »

Diky za ochotu frajere.myslel jsem si ze jsem na foru,ale zrejme sem tu spatne.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #3 v: 21. Květen 2005, 14:18 »

Hele gomeZZZ, neber si to nejak osobne, ze bych snad proti Tobe nedej boze neco mel, ale trocha skromnosti a slusnosti by Ti neskodila. Jsi tu 2 dny a namachrovanej jsi, ze by´s mohl z fleku delat sefredaktora...  Angry Stejne tak te moh´ nekdo odpalit s tvou MMS duo kartou (jako aÂť nevotravujes, pustis si nejaky vyhledavac ekmaru atd...). Navic, kdyz Te ta tva velice kvalifikovana odpoved tak obtezovala, proc jsi vubec odpovidal?...  Undecided  Uz Te zase nechapu...  Shocked
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #4 v: 21. Květen 2005, 14:24 »

Diky za ochotu frajere.myslel jsem si ze jsem na foru,ale zrejme sem tu spatne.

2 rasila. Nic si z toho nedelej  Embarrassed a ver mi, ze jsi tu spravne! A ze zbyvajicich 99,99% registrovanych na tomto webu jsou normalni, slusni a dobrosrdecni lide.  Mrknutí
uložena
Yeger
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 21. Květen 2005, 15:38 »

No stejne tu odpoved nezaznela  Grin
Je fakt ze precist si manual nikdy nezaskodi. Tak tedy, samozrejme ze to jde, ale pouze az kdyz mas hovor spojeny (coz mi trosinku vadi) a to, prostrednim tlacitkem (taky na to mohla byt nejaka zkratka  Sad ) kde si to vyberes, nebo snad nekdo zna zkratku?
 Mrknutí
uložena

SONY CMD-J6, SE 230, SE K700i (R2AY004) Oskar
VaRo
Anonym
« Odpověď #6 v: 21. Květen 2005, 16:09 »

No stejne tu odpoved nezaznela  Grin
Je fakt ze precist si manual nikdy nezaskodi. Tak tedy, samozrejme ze to jde, ale pouze az kdyz mas hovor spojeny (coz mi trosinku vadi) a to, prostrednim tlacitkem (taky na to mohla byt nejaka zkratka  Sad ) kde si to vyberes, nebo snad nekdo zna zkratku?
 Mrknutí

Ale zaznela tu odpoved = precti si manual...  Tongue Z casu, kdy jsem mival K-cko si pamatuji na tento postup, ktery se po par pouzitich dostane do krve... prijmu hovor => chci-li behem hovoru prepnout do reproduktoru => (jiz po pameti) zmacknu joystick => 4x kliknu dolu => zmacknu joystick => hovor zni z reproduktoru, zpetne prepnuti do telefonu probehne stejnym postupem  Mrknutí
uložena
Yeger
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 21. Květen 2005, 16:18 »

Smajlík Treba manual vubec nema a na internet se dostane zritka kdy....
No a to je pro me dlouhy postup, nehlede na to, ze mohu udelat chybu. V tomto vynikala J6tka.
 Mrknutí
uložena

SONY CMD-J6, SE 230, SE K700i (R2AY004) Oskar
VaRo
Anonym
« Odpověď #8 v: 21. Květen 2005, 16:22 »

Smajlík Treba manual vubec nema a na internet se dostane zritka kdy....
No a to je pro me dlouhy postup, nehlede na to, ze mohu udelat chybu. V tomto vynikala J6tka.
 Mrknutí

1. tak aÂť je po tvem...  Undecided
2. parkrat si to zkus a pak uz to budes delat automaticky...  Mrknutí
uložena
rasila
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 21. Květen 2005, 18:08 »

VaRo diky moc-vyzkusam to Smajlík
uložena
gomeZZZ
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 21. Květen 2005, 23:40 »

Hele gomeZZZ, neber si to nejak osobne, ze bych snad proti Tobe nedej boze neco mel, ale trocha skromnosti a slusnosti by Ti neskodila. Jsi tu 2 dny a namachrovanej jsi, ze by´s mohl z fleku delat sefredaktora...  Angry Stejne tak te moh´ nekdo odpalit s tvou MMS duo kartou (jako aÂť nevotravujes, pustis si nejaky vyhledavac ekmaru atd...). Navic, kdyz Te ta tva velice kvalifikovana odpoved tak obtezovala, proc jsi vubec odpovidal?...  Undecided  Uz Te zase nechapu...  Shocked

Tazi,prosim nezlob se...  Embarrassed  ja su proste takovy,no....severni morava...znas to ne? Smajlík  
priste si dam pozor,slibuju...nemyslel jsem to tak,,,sme tady holt drsnaci:)
uz jen ten nazev kraje---SM(severni morava) Smajlík
uz se kaju:)
ps:zakopem sekyrku...mmm?
« Poslední úprava: 22. Květen 2005, 00:01 od gomeZZZ » uložena

PanasonicGD300...EricssonT10....EricssonT39...SonyEricssonT610...Nokia6150(snad prvni mobil s infraportem:)....nyni:SonyEricssonD750i512MB
VaRo
Anonym
« Odpověď #11 v: 22. Květen 2005, 08:26 »

Cituji
Tazi,prosim nezlob se...  Embarrassed  ja su proste takovy,no....severni morava...znas to ne? Smajlík 
Cituji

Tak jo, prijed na sraz a dame si panaka usmireni, velky rytiri Jedi  Mrknutí. Ale slib mi, ze uz se budes chovat jako dospelej... obcanku uz mas, ne?  Undecided
uložena
gomeZZZ
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 22. Květen 2005, 22:52 »

Cituji
Tazi,prosim nezlob se...  Embarrassed  ja su proste takovy,no....severni morava...znas to ne? Smajlík  
Cituji

Tak jo, prijed na sraz a dame si panaka usmireni, velky rytiri Jedi  Mrknutí. Ale slib mi, ze uz se budes chovat jako dospelej... obcanku uz mas, ne?  Undecided

Smajlík

doufam,ze k tomu jednou dojde.....ikdyz...jsem z Karvine,tak nefim
jo a slibuju...
...i rytir sem tam dela chybky...
ZDAR!
uložena

ACEMajky
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 06. Červen 2005, 20:05 »

Dotazek, mam K700i asi 12 hodin, a ted lezi o 3 metra dal na nabijecce, tak nemuzu odzkouset - neslo by zmacknout JOY a pak misto 4x dolu zmacknout cislo 4? - Nevim, mozna to tak nefachci, vim ze menu (zta uvodni matice tak fachci a dalsi podmenu, kdyz si je odpocitate, tak taky) - aspon na T610 to tak bylo - diky
uložena
pierrrp
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 09. Červen 2005, 13:33 »

ten manual teda nic moc-znam lepsi-pratele. me vadi spis tohle-koupil jsem ten pruhledny futral-lepi se to na displej-dela to ty mapy - sundal jsem ho a Pan Murphy se pochlapil a samozrejme je displej poskrabanej - krucis - daji se nekde sehnat nejaky foli? - nebo co s tim - pokud by se casem dal sehnat vymennej predek i s tim "sklem" na displej (jak to ma myslim nokia), tak mi to neva-ale trochu me to mrzi, ze jsem ho poskrabal. Dekuju za radu Petr.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K700i -prosim poradte...
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.064 sekund, 18 dotazů.