SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 20:31

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zrusena zaruka bez duvodu ! ! ! K700
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zrusena zaruka bez duvodu ! ! ! K700  (Zobrazeno 10218 x)
HellBorn
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 09. Únor 2006, 19:33 »

Nechci ti kazit iluze, ale nic nevysoudis. Oni si to nafotili stejne jako ty, navic jejich fotky maji datum a cas, takze tezko pochodis s nejakyma tahanicema. Ten zohlej plech rozhodne neni stineni anteny (to je ze zadu), takze bych ho neresil. Nejspis ho poskodili kdyz hledali oxidaci. Ale ty soucastky muzou mit vliv na to sekani...   Nemuze byt nejaka moznost ze by ti nekde neco menili? treba kryt nebo displej nebo klavesnici atd?  Chybu bych hledal jinde nez v GSmobilu.
uložena
carreaum
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 09. Únor 2006, 20:19 »

Ja nejsem sice nejsem technik, ale zas vim co vydrzi mobil a kdyby se v tom nekdo vrtal tak to pujde poznat, skrabance, treba nejaky chlupy uvnitr nebo co ja vim, proste sem s nim nic nedelal krome padu z deseti centimetru, ale uz to neresim nema to cenu..ale diky
uložena

History W995 -> N86 -> I8910 -> now Satio Noir

About 65 phones
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 10. Únor 2006, 07:52 »

Ja nejsem sice nejsem technik, ale zas vim co vydrzi mobil a kdyby se v tom nekdo vrtal tak to pujde poznat, skrabance, treba nejaky chlupy uvnitr nebo co ja vim, proste sem s nim nic nedelal krome padu z deseti centimetru, ale uz to neresim nema to cenu..ale diky
Jedine pokud chces telefron dal pouzivat, tak ho dej do nejakyho servisu a pokud by nebyla oprava draha, tak si ho oprav. Ale se servisem uz asi nic neudelas....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Joza
Anonym
« Odpověď #33 v: 10. Únor 2006, 10:37 »

Na zacatku psal ze mu rekli, ze telefon se neda opravit
Leda koupit novy
uložena
HellBorn
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 12. Únor 2006, 20:15 »

Protoze takovy opravy muzou byt problematicky a tak je resi jen vymenou systemove desky a to znamena novej mobil
uložena
Farley
Anonym
« Odpověď #35 v: 16. Únor 2006, 16:00 »

Ja bych bejt tebou poslal dopis do obcansyho juda nebo do cernejch ovci nebo tak neco. Jednou tam byl clovek s odolnym telefonem do kteryho mu pri desti teklo. Siemens mu nechtel uznat reklamaci, protoze v pristroji byla voda. Nakonec to nejak kompromisne vysesili...
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #36 v: 16. Únor 2006, 16:13 »

Øekl bych ze je neco jineho, kdyz nekdo nechce reklamovat odolny telefon
Tam je vse jasne
Tady je autor v situaci kdy bohuzel pro nej nemuze nic dokazat
uložena
RSK
Anonym
« Odpověď #37 v: 02. Březen 2006, 14:28 »

me odesla okolo vanoc baterka a v gsmserisu mi ji tedy bezproblemu na zaruku vymenili,ale bal sem se a nenechal sem tam erika k700 mam ho jak novy a tomu je rok a pul nastesti nebylo ani treba,ale pro jistotu jsem si koupil kolebku a jeste jednou lehce prebeh FW.Erik mi slape ok.Bal jsem se proto,ze okolo roku 2000/2001 jsem mel erika a2618s tam zlobil fw a kdyz dali ho vzdy prehrali tak byl na cas ok.Jenze se mi vratil ze servisu poskrabany(slo to pres oskara tak nevim  zda servis nebo nekdo z oskara).Pritelkyne mi ho vyzvedla abych nemusel jet do vetsiho mesta kde byl oskar ta si toho ale nevsimla.Tak me to dost vzalo a jen malo lidem zapujcim takove veci a erik k nim patri je na nem podle meho dost videt vsecho-je docela dost o image.A kdyz vidim nektery lidi jak uz se po tom jen natahuji tak jim to kolikrat radsi ani nedam,nebo pak to jde pryc,je to pro me"poskvrnene".Neznamena,ze kdyz ma nekdo jmeno a 10papiru ze neni chr  chr cunik. Tim nechci na zadnou stranu mirit jen mluvim vseobecne Mrknutí    Jinak jsem zatim se sluzvamy Erika a GSMservice spokojen.  Kdysi jsem mel problem tez s joystikem,ale to byla SW zalezitost,pri pohybu se rozsvitil,ale nikam nesel v menu doleva ani dolu-ostatni slo. muj tel byl zakoupen 16.10.04 coz je jeden z prvnich,z volne distribuce(neni od operatoru).Na tento problem nepomohlo ani master reset ale asi 10min. vyndani bat. to se mi stavalo asi kazdy 2den po necely mesic pak uz bylo vse ok.Po case se naskytlo nechat prehrat fw u tech.SEMANIE od te doby vse bezproblemu ani MP3 nelupou jako u nekterych i k750.jen cas od casu zkontroluji zda neni novejsi verze fw pres kolebku,sice neni potreba ale v urcitych vecech mam rad aktualnost.Akorat je dobre kdyz se tel.drobek vic nakrmi,nebo odmazne ho restartnout(vyp/zap).Udela mu to dobre a odpada podobny efect jako pri fragmentaci HDD na PC.Tamto je docela smula co se ti stalo,ale dle meho nazoru se v nem asi nekdo pohrabal a nejak to nevyslo.Pokud funguje tak je dost mozny ze to brzdi jen tech par soucastek a v servisu by meli mit navod(el.nebo asponurcitych bloku schema)
Skoro bych se vsadil,ze kdyby je tam doosadili spravne tak to musi byt do300kc za praci.podle obr.to tak vypada,kdyby byla nejaka detailnejsi fotka tak bych si i troufl v % urcit zda ma cenu zkusit doosadit ci zda je to blbost.Vim,ze dnes je doba menit moduly,je to rychlejsi a nevyzaduje to moc znalosti.Nektere pripady by se ani nevyplatilo casove a ani v servisu kuchat po soucastkach(miniaturizace a tech narocnost implementace dilu)Znam dost pripadu kde nez by pripajeli jednu soucastku ktera jde tak snadno jako klasicky rezistor v neSMT -klasicky pripajet a dobry pristup tak radsi lakuji ze nelze a pod.Coz verim,ze v gsmService nedelaji.
uložena
kajoslav
Anonym
« Odpověď #38 v: 03. Březen 2006, 17:53 »

S tim ze v jednom servisu rekli ze to opravit nejde, jen za cenu noveho a v druhem by rekli totez tak s tim nesouhlasim.Zene upadl mobil do kafe ,uz to nerozchodil.Odnesl jsem pristroj do eurotelu kde jsem ho koupil s tim ze zkusim reklamaci.Po 14 dnech me volali ze pristroj je na prodejne a ze nejde opravit ,ze je deska v haji.Jeste jsem musel zaplatit postovny.Doma jsem ho jen tak z hecu zkusil a naskocil,neslo sice vubec nic mackat ale sel.Odnesl jsem ho tady u nas ve "vydlakove" do servisu aby na nej mrkli,druhej den jsem pro nej sel a fun fungoval jak ma.Stalo me to 200kc,takze moje rada je zkus jinej servis,mozna se budes divit co s nim je. Cool
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zrusena zaruka bez duvodu ! ! ! K700
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 19 dotazů.