SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
20. Květen 2025, 11:41

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zrusena zaruka bez duvodu ! ! ! K700
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zrusena zaruka bez duvodu ! ! ! K700  (Zobrazeno 10489 x)
carreaum
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 09. Únor 2006, 15:26 »

Zacalo to tak, ze jsem na  K700i hral Java Hru, ukoncil jsem ji a mobil sem schoval do kapsy, po nejaky dobe jsem ho vytahl bych se na nej podival, byl vypnuty. Tak sem zkusil ho zapnout neslo to, vymenil sem baterku, v ni nebyl problem. Takze jsem sel telefon reklamovat nybrz ho mam v zaruce dal jsem ho do servisu a tam mi skoro po tydnu bylo sdeleno ze telefon jde opravit za 4800 ,- a pak ze najednou rekli ze nejde, 4800 to je cena novyho telefonu. A duvod proc si mam koupit novej telefon? V telefonu je mechanicky poskozene stineni na desce PCB. Je ohnute a kusy tohoto stineni jsou i odstipnute. Pod stinenim chybi i nektere soucastky, jsou odtrzene. Vse je zachycena na prilozenych fotografiich. Upozornuji, ze jediny co se telefonu stalo je to ze spadl s 10 cm vysky na koberec a to bylo pred dlouhou dobou. A prave mi sdelil servis ze rusi zaruku co mam delat ? je to k zblazneni dekuji

uložena

History W995 -> N86 -> I8910 -> now Satio Noir

About 65 phones
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 09. Únor 2006, 15:39 »

Kde si telefon kupoval? Byl urcite novy?
Je to dost podivne, pochybuji, ze by se tohle stalo pri tom padu co popisujes...
Blby je, ze nijak nedokazes, ze jsi telefon neposkodil ty. Protoze ani servis, ani EOI ti nebudou verit, ze jsi telefon neposkodil ty...

Nevim jak postupovat dal, je to dost slozita sizuace...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
carreaum
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 09. Únor 2006, 15:44 »

Oskar Novy Smichov, myslis ze tomu ja verim ? Delaji ze mne blbce, takze muzu telefon splachnout do zachoda co? ale preci kdyz pani odbornici rikali ze byl provedeny neodborny zasah tak tam po tom musi byt stopy neceho..nebo ze by Java hra dokazala takhle s...t telefon a udelat ty chyby ?  Embarrassed jinak diky
uložena

About 65 phones
Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 09. Únor 2006, 15:53 »

Zrovna na to koukam, jako vyorana mys  Shocked!!! A abych pravdu rekl,  tak tohle opravdu nevypada na poskozeni pri padu z 10 cm! Navic ten ohnuty plisek (stinitko?) uz sam o sobe to dokazuje, utrhane soucastky... no nevim, nechci nikoho z GSMobilu narknout, ale dost silne mi to tu zavani podvodem (vim, je to asi troufalost, ale jinak si to vysvetlit nedokazu, pokud mluvis pravdu). Chtelo by to se domluvit s Filipem Ludvikem, jestli se da zkontrolovat imei telefonu (ve flash pameti, nebo kde se uklada) i v tomto stavu  Huh.

Ehm.. jeste mne napadlo, nemohlo se stat, ze si telefon v kapse prisedl?
« Poslední úprava: 09. Únor 2006, 15:56 od Jajar » uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
maro.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 09. Únor 2006, 15:54 »

Java to urvite neudelala... Ja si spis myslim jestli s tim neco neudelal servis a ted to chteji hodit na tebe..  Ja bych skusil zajit do vodafonu a pokecat s nekym vyssim nez je prodejce!! Jelikoz to tvoje vina jak popisujes neni. Hlavne se nedej a zajdi tam jeste!
uložena

< Siemens C35, Siemens M55, Sagem myX5-2, Nokia 1100, SE K500i, SE K700i, SE K750 >

Me cassa, su cassa
Co mi neni rovno ... Po tom je mi hov**   -   Pulp Fiction
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 09. Únor 2006, 16:05 »

Java tohle rozhodne nemohla udelat, to je blbost...

Nicmene ja osobne bych se priklonik k nazoru Jajara. Proste a jednoduse ten telefon v servisu nekdo zku*vil a takhle to vyresil. Hodil to na tebe a on je z obliga. Je to ale ciste jen muj osobni, nicim nepodlozeny nazor.

Nejhorsi na tom je, ze s nejvetsi pravdepodobnosti si na nich nic nevezmes, protoze oni v tehlech vecech maji rozhodujici slovo a pokud reknou, ze telefon byl neopravnene otevren a poskozen, tak se to tak bere, nehlede na to jestli to je pravda nebo ne. Musel by si mit nejaky dukaz o opaku.
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
carreaum
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 09. Únor 2006, 16:13 »

Na telefon sem si nesedl, kdyby fungoval tak je jak novej neposkrabanej nic, ale at mi nikdo nerika ze telefon sam od sebe se takhle zkazi, a ty soucastky  se tam samy od sebe  uvolni?, kazdy z nas vi ze K700i ky nejsou zrovna bezporuchovy minim tim joystick, ktery po pul roce zacne blbnout a to je u kazdyho 3 kusu bych rekl, ale nevim jestli se semnou nekdo bude bavit, proste jak tady bylo zmineno dukazy nemam a je to slovo proti slovu, a pochybuji, ze by mi treba vratili prachy, je to dost utopie..ale asi to zkusim jinak, diky za odpovedi
uložena

About 65 phones
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 09. Únor 2006, 16:13 »

Jak to tady ctu, tak tomu snad ani nemohu uverit, je to docela dost zajimavy. Na druhou stranu nedokazu moc uverit, ze by byl Gsmobil tak hroznej, ale jak to tak zatim vypada, tak asi takovy jsou. Vypada to, ze to oni podelali a ted to bodou svadet na tebe a asi se jim to podari, protoze jim jako servisu bude kazdej verit.....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 09. Únor 2006, 16:15 »

Na telefon sem si nesedl, kdyby fungoval tak je jak novej neposkrabanej nic, ale at mi nikdo nerika ze telefon sam od sebe se takhle zkazi, a ty soucastky  se tam samy od sebe  uvolni?, kazdy z nas vi ze K700i ky nejsou zrovna bezporuchovy minim tim joystick, ktery po pul roce zacne blbnout a to je u kazdyho 3 kusu bych rekl, ale nevim jestli se semnou nekdo bude bavit, proste jak tady bylo zmineno dukazy nemam a je to slovo proti slovu, a pochybuji, ze by mi treba vratili prachy, je to dost utopie..ale asi to zkusim jinak, diky za odpovedi
No, o vraceni penez uz nemuzes uvazovat vubec, jedine zkusit jinej servis, ale to asi urcite je na nic a budes zbytecne platit dalsi dignostiku.....
uložena

maro.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 09. Únor 2006, 16:19 »

Ja nevim ale me se to porad nejak nezda.. Tys ho koupil u Oskara a nesl ho do GSMobil ? Nebo jsi to reklamoval na prodejne Oskara, kde jsi mobil koupil ? Je tady jiste moznost ze to zkurv... servis jenze to ti nikdo neuveri.
Skusit jiny servis asi ani nema cenu..jelikoz ta oprava tolik kolik rikaji asi stat bude. Tezko rict, ale asi nezmuzes proti servisu nic  Undecided
uložena

< Siemens C35, Siemens M55, Sagem myX5-2, Nokia 1100, SE K500i, SE K700i, SE K750 >

Me cassa, su cassa
Co mi neni rovno ... Po tom je mi hov**   -   Pulp Fiction
carreaum
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 09. Únor 2006, 16:32 »

No nejdriv sem byl u Oskara ho reklamovat rekli mi, ze kdyz to u nich necham tak to bude trval mesic ale kdyz to zanesu do GSMobil bude to trvat tak 7dni, hlavne GSMobil je jediny autorizovany stredisko pro SE v Praze. Tak si ten telefon necham zaramovat, dam tam cedulko opraveno by GSMobil a poslu to do blesku, co mensi reklama ... jak je to spolehlivy servis
uložena

About 65 phones
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 09. Únor 2006, 16:57 »

No nejdriv sem byl u Oskara ho reklamovat rekli mi, ze kdyz to u nich necham tak to bude trval mesic ale kdyz to zanesu do GSMobil bude to trvat tak 7dni, hlavne GSMobil je jediny autorizovany stredisko pro SE v Praze. Tak si ten telefon necham zaramovat, dam tam cedulko opraveno by GSMobil a poslu to do blesku, co mensi reklama ... jak je to spolehlivy servis
To je pravda, se servisnima strediskama v ER to je na nic, jedine potom jeste Kladno a to spolecnost Britex, ale ted uz ti to stejne nepomuze  Sad
uložena

carreaum
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 09. Únor 2006, 17:01 »

Vite co je neuveritelny jak mam ten telefon, tak sem tam zkusil dat baterku, a mackam zapnout a vite co se stalo ? normalne se zapnul je to normalni ? nebo se stal zazrak ? Ale ted uz se dostal do hledani site a nemuze ji najit i kdyz tam mam simkartu ? a pritom s tim telefonem nic nedelali krome rozebrani a diagnostiky
« Poslední úprava: 09. Únor 2006, 17:05 od carreaum » uložena

About 65 phones
Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 09. Únor 2006, 17:07 »

Zazrak  Grin. Te vazne, tak to ti preju, ale zkus jen tak pro zajimavost mrknout na to IMEI jestli se shoduje s cislem na krabici nebo zarucaku.

EDIT://
A hele, pridals novy info... no kazdopadne na to IMEI mrkni
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 09. Únor 2006, 17:08 »

Vite co je neuveritelny jak mam ten telefon, tak sem tam zkusil dat baterku, a mackam zapnout a vite co se stalo ? normalne se zapnul je to normalni ? nebo se stal zazrak ? Ale ted uz se dostal do hledani site a nemuze ji najit i kdyz tam mam simkartu ? a pritom s tim telefonem nic nedelali krome rozebrani a diagnostiky
Tak to jsem rad, ze uz ti aspon nejak jede, ted uz to teda vypada pouze na poskozenou cast anteny......ty IMEI by me taky docela zajimaly, co kdyz ti dali jinej kus?
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zrusena zaruka bez duvodu ! ! ! K700
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 19 dotazů.