SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
06. Květen 2025, 13:10

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Opakovani pripojeni GPRS
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Opakovani pripojeni GPRS  (Zobrazeno 4599 x)
WhoTheFuckIsThis
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 09. Únor 2006, 13:09 »

Taky se vam stava, ze pokud spoustite nejakou Java aplikaci s pristupem na net (Jimm, Gibo...), telefon se zepta, zda chcete povolit pristup na internet, date ze ano, ale program vyhodi chybu a musite dat opakovat? Nekdy se pripoji hned po prvnim potvrzeni uplne bez problemu, nekdy musim pripojeni opakovat treba 2x-3x a netusim proc:-( Pro jistotu jsem vymazal vsechny datovy ucty, poslal si nastaveni znova a zadna zmena. Nekdy se pripoji hned, nekdy az opakovane. Zas takovej problem by to nebyl, protoze nakonec se pripojim vzdycky, ale trea u Giba, kde je ted bohuzel zavedeno opisovani kodu, se aplikace po nacteni piktogramu odpoji, ja ho v pohode prepisu, jenze pak ho chci odeslat, takze se aplikace musi znova pripojit k netu, a pokud si zrovna vybere (dost casto) svoji slabou chvilku a nepripoji se napoprvy, opsany piktogram je mi na prd a aplikace stahne novy a tak dokola... Nemate s tim nekdo zkusenosti? Mimochodem muj operator je Vodafone, ale chybi mi Oskar Cry
uložena

Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 09. Únor 2006, 13:35 »

Mozna budes mit jen spatne zaskrtnute povoleni k pristupu na net pro aplikace. Najed si na aplikaci, stiskni dalsi -> opravneni -> intrnet. pristup -> a zaskrtni "Dotazat jednou". Melo by se Te to zeptat vzdycky jen pri prvnim pripojeni (za predpokladu, ze aplikaci nechas spustenou - pokud ji ukoncis, bude se Te to ptat znovu). Jo nastavuje se to pro kazdou aplikci zvlasÂť.
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
WhoTheFuckIsThis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 09. Únor 2006, 14:19 »

To ne, to neni tim, to bylo prvni, co jsem zkousel... Zkusil jsem potvrzovani jednou i pokazdy a stejnej vysledek Undecided
uložena

Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 09. Únor 2006, 14:30 »

Aha, tak to uz bohuzel nemuzu slouzit  Undecided. Ostatne, osobne se mi nikdy nic podobnyho nestalo, docela zajimavej problem  Huh. Sice pises, ze uz jsi nastavoval znovu datove ucty, ale pripada mi to, ze stejne bude bota nekde tady  Huh.

EDIT://
Jeste mne napadlo, zkus v profilu, ktery pouzivas pro Javu, nepovolit proxy. Je to jenom takovy vykrik do tmy, jestli to tak mas, tak sorry... No chtelo by to nekoho, kdo ma Vodafone a chodi mu to bez problemu.
« Poslední úprava: 09. Únor 2006, 14:36 od Jajar » uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
WhoTheFuckIsThis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 09. Únor 2006, 14:44 »

Proxy je vypnuty... No opravdu nevim:-( Ale diky za snahu Mrknutí
uložena

MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 09. Únor 2006, 15:34 »

Ja mam Vodafone a bezi mi to naprosto bez problemu. Jeste si podrobneji projdu nastaveni telefonu, ale nemam tuseni, cim by to mohlo byt...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
WhoTheFuckIsThis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 09. Únor 2006, 16:08 »

Tak uz fakt nevim. Zkusil jsem vsechny datovy profily znovu smazat, vytvoril jsem rucne novy presne podle http://semania.cz/content/view/532/2/ a stejne se mi to kazdou chvili stane. Asi si na to budu muset zvyknout Undecided
uložena

MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 09. Únor 2006, 16:12 »

2WhoThe****IsThis: No ja bych jeste zkusil udelat master reset telefonu a kdyz ani to nepomuze, tak se nachat preflashnout FW bud na jiny nebo znovu na stejnou verzi.

Jinak jsem si prosel cely nastaveni a nenarazil jsem na nic, co by tohle mohlo ovlivnit. Nevim cim by to mohlo byt, ale je to vazne divny.
Zkousel jsi dane aplikace vymazat a znovu nainstalovat?
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
WhoTheFuckIsThis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 09. Únor 2006, 16:21 »

No prave master resetu jsem se chtel vyhnout:-) Tohle se mi ale stavalo tak nejak od zacatku (R1L002, potom R1N035 a i ted R1A008), takze prefhlashnuti mi asi nepomuze:-( Zkusim to s tim odinstalovanim a nainstalovanim aplikace a kdyz ani to ne, tak asi ten reset no Embarrassed
uložena

MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 09. Únor 2006, 16:29 »

Tak to je opravdu divny, jestli ti to delaly i jine verze FW.

Zkus vymazat ty aplikace a take datove ucty. Nech si poslat datove ucty znovu a pak nainstaluj ty aplikace.
Takhle jsem to resil kdyz me zlobil JIMM.
Pokud ani to nepomuze, tak uz vazne nevim...
uložena

WhoTheFuckIsThis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 09. Únor 2006, 16:51 »

Zkusim co se da. Potom dam vedet Mrknutí Diky za tipy. Zkousim to porad od vcerejska a zacina mi to trosku lizt do penez Grin Doufam, ze se tomu resetu vyhnu Roll Eyes Zatim diky Marku Mrknutí A JarJar(ovi?) taky Mrknutí

Edit: No taxem dospel az k Master resetu Sad Ovsem ted si zase neposlu nastaveni datovyho profilu, protoze "Bohuzel jste vycerpal pocet chytrych SMS, zkuste to zitra..." nebo tak nejak Cheesy
No uvidim zitra, ale myslim, ze se toho nezbavim Cry
« Poslední úprava: 09. Únor 2006, 20:25 od WhoTheFuckIsThis » uložena

garfield001
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro, W995, K800i.

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 09. Únor 2006, 22:37 »

2WhoThe****IsThis: Ahoj chlape, dlouho jsi tu nebyl  Mrknutí.

Mne to co popisujes delal JiMM taky, ale nejakym zazrakem (nekolikrat jsem prepsal datovy profil) se mi to podarilo odstranit. Bohuzel nemam Vodafone, takze ti asi moc nepomuzu.

Opera ti beha, bez chyb?
uložena

Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 10. Únor 2006, 02:00 »

No mi se to sem tam s Vodafonem taky stane, ale mam velkou uspesnost na 1. pokus a 100% na druhy, tak nevim, ja to neresim. Spis se mi to stava vyjimecne.
uložena
WhoTheFuckIsThis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 10. Únor 2006, 09:31 »

2WhoThe****IsThis: Ahoj chlape, dlouho jsi tu nebyl  Mrknutí.

Mne to co popisujes delal JiMM taky, ale nejakym zazrakem (nekolikrat jsem prepsal datovy profil) se mi to podarilo odstranit. Bohuzel nemam Vodafone, takze ti asi moc nepomuzu.

Opera ti beha, bez chyb?

Ahoooj Mrknutí No nebylo ted moc casu. Zkouskovy, nova pritelkyne a tak... Smajlík
Opera a JIMM jsou v pohode, sice se mi to obcas stane taky, ale to jen na zacatku pri prvnim pripojeni. Tam dam opakovat a jakmile se chyti, tak to frci, protoze se mi to neodpojuje... Nejvic me to stvalo prave kvuli Gibu, kde kvuli tomu musim opisovat piktogramy porad dokola. I kdyz ted tam udelali nejakej kreditni system, takze to jde bez opisovani, tudiz mi staci pripojit se jen jednou a je to v pohode.
No vcera vecer jsem udelal Master reset a dneska to vyzkousim. Zkousel jsem to tak usilovne, az mi Vodafone odmital poslat dalsi "chytrou smsku" Grin Sice pochybuju, ze se to zlepsi, ale nasetril jsem si cely 3!! dny praznin, tak na to mam aspon cas Cheesy

2Jonza: no ono to u me taky neni pravidlem, ale vetsinou se to stane prave kdyz to nejmin potrebuju. A posledni dobou uz se to stavalo kazdou chvili. No uvidime. Ted mam cistej telefon, jestli mi strycek Vodafone posle nastaveni, tak to zkusim....

EDIT: Jo jeste poznamka. Co je "nastaveni proudu dat"? Mate k tomu prirazenej nejakej datovej profil? (Oskar Internet GPRS atd) nebo u toho nemate nic? Ja uz to zkousel tak i tak a zadna zmena, ale nevim, k cemu to vlastne je...
« Poslední úprava: 10. Únor 2006, 09:34 od WhoTheFuckIsThis » uložena

MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 10. Únor 2006, 10:27 »

2WhoThe****IsThis: To podle me slouzi k pripojeni PC k netu. Tam zvolis profil, pomoci kteryho se to pripoji...
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Opakovani pripojeni GPRS
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 17 dotazů.