SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
04. Duben 2025, 07:53
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ2
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Zkusenosti s P910i
Strana: [
1
]
« předchozí
další »
Autor
Téma: Zkusenosti s P910i (Zobrazeno 4055 x)
zipan
Anonym
Zkusenosti s P910i
«
v:
20. Květen 2005, 22:25 »
Mel bych zajem o koupi P910i a moc toho o ni nevim. Recenze mam vsechny precteny, ale hlavne by me zajimaly nazory vas, kteri tuto masinku maji. Jaka je treba realna vydrz, nevrzou treba po case kryty?
Diky moc za odpoved.
uložena
kmozis
Anonym
Re: Zkusenosti s P910i
«
Odpověď #1 v:
20. Květen 2005, 22:36 »
Nemam P910i tak dlouho, abych mohl zjistit, zda zacne vrzat kryt, dilenske zpracovani ale vypada podobne precizni jako u P900, se kterou jsem takovyto problem nemel. Vydrz mam jeden den, protoze dene pretahnu spousty mega pres net (pripojeni k notebooku pres BlueTooth). Bez toho by to bylo okolo 2-3 dni. Da se dokoupit i 1.500 Li-Pol (
www.aaamobil.cz
), se kterou by to bylo jeste o trosku lepsi. Telefon by si sice zaslouzil lepsi foÂťak a kameru, no ale to pro me nejsou stezejni veci.
Pokud je to za rozumnou cenu, jdi do toho, je to super stroj
uložena
MartinH
Anonym
«
Odpověď #2 v:
21. Květen 2005, 18:23 »
kaslu na fotak, kameru i edge. Pokud si na tom podobne, neni dneska podle mne lepsi volba. Pokum Ti nevyhovuje zadavani textu pres grafitti, je alternativou nektery nokii komunikator. Souhlasim ale s kmozisem, ze je to super strojek. Mam ho cca 3/4 roku a zatim nesilham po nicem jinym, coz se mi uz dlouho nestalo. Vydrz na smartphone je super. Cisla co uvadeji jsou sice ptakovina, ale uz jsem s nim zil bez nabijeni 5 dni (je fakt, ze bez netu a moc jsem nevolal, ale kazdy vecer chvilku cetl). Zkus tohle treba s N9500..........
uložena
VaRo
Anonym
«
Odpověď #3 v:
21. Květen 2005, 19:28 »
Mel jsem P900, tu mi Filip L. preflashoval na 910. Chtel jsem ale pouzi
vat BT HF a tak jsem presel na P910i. Kryt mi i po 5 mesicich nevrze, co vsak vrze je plast u bocniho kolecka. Vam ostatnim ne? Kvalita foÂťaku a videa je pro mne akceptovatelna, co mi ale zacina vadit je horsi multitasking. EDGE zatim neschazi, ale casem zcela jiste bude. Mrzi i slabsi upload 4+1 timeslot... Tim jsem asi vycerpal vsechny chybky... Jinak mohu doporucit. Na
www.handycom.cz
ho novy sezenes jiz pod 13 tisic! A za ty prachy nema konkurenci...
uložena
kmozis
Anonym
«
Odpověď #4 v:
23. Květen 2005, 08:21 »
Uživatel: VaRo 21. Květen 2005, 19:28
Mel jsem P900, tu mi Filip L. preflashoval na 910. Chtel jsem ale pouzi
vat BT HF a tak jsem presel na P910i. Kryt mi i po 5 mesicich nevrze, co vsak vrze je plast u bocniho kolecka. Vam ostatnim ne? Kvalita foÂťaku a videa je pro mne akceptovatelna, co mi ale zacina vadit je horsi multitasking. EDGE zatim neschazi, ale casem zcela jiste bude. Mrzi i slabsi upload 4+1 timeslot... Tim jsem asi vycerpal vsechny chybky... Jinak mohu doporucit. Na
www.handycom.cz
ho novy sezenes jiz pod 13 tisic! A za ty prachy nema konkurenci...
To, co zminuje VaRo, na to jsem zapomnel. Mam na mysli GPRS pouze 4+1. Pred tim jsem mel Siemense S55 a tam bylo uploadovani pomerne svizne. Nyni, kdyz jsem v nouzi a mam poslat 2MB mail, je to docela masochismus. A kdyz k tomu pribude jeste ucpana siÂť (jako napr. pred 14 dny na veletrhu v Nurnbergu), neni mozne takhle velky temer poslat - spojeni se serverem mi vzdycky spadlo. EDGE bude do budoucna jiste skoda - v Pardubicich zatim ale stejne neni, takze to me netrapi. Zkousel jsem trosku pomackat ten bocni plast u JogDialu, a opravdu vrze. Jinak bych na to ale neprisel, protoze ho nidky nemackam
Multitasking jsem uz davno vyresil MagicLauncherem. No a pokud ho maji na te adrese, co Ti VaRo doporucil za tyhle penize, tak se podle me jedna o bezkonkurencni pristroj v porovnani cena/vykon.
uložena
Ales Matysek
Uzivatel
«
Odpověď #5 v:
25. Květen 2005, 07:48 »
Mam pocit ze vetsina vlastniku komunikatoru ci chytrych telefonu, kteri prispivaji do diskusnich for, pouzivaji sve elektronicke milacky spise k hrani nez skutecne praci. Je zde mezi prispevateli opravdu nekdo, kdo pouziva P910i ke sve praci, tj. k intenzivnimu telefonovani, planovani schuzek ci ukolu, odbavovani emailu, synchronizaci dat s PC atd.. ?
Pred rokem a pul jsem totiz koupil T-mobile MDA, ktery je zalozen na konkurencni platforme Windows Mobile a byl jsem ubezpecen, ze se jedna o manazersky pristroj. Realiza je ovsem uplne nekde jinde. Kdyz pominu prakticky neexistujici technickou podporu a totalni arogantnost vyrobce k reseni fatalnich softwarovych chyb, je tento pristroj pro deklarovany ucel temer nepouzitelny. Kdyz pominu nekompatibilitu outlooku a office aplikaci mezi MDA a PC, priserny zpusob synchronizace dat, resetovani pristroje je denni nutnosti, nestabilita operacniho systemu na dennim poradku, neustale ubyvani volne RAM, nejpozdeji do 5 mesicu pouzivani je nutne provest hardreset protoze pristroj zamrzava pri kazde prilezitosti, to je jen slaby vycet neduhu. A to pouzivam udajne nejnovejsi firmware a naproste minimum doinstalovanych aplikaci, prakticky denne sleduji deni na platforme WM ve slepe nadeji, ze si nejak pomuzu ale jak postupne zjisÂťuji, tak stejne problemy ma vice lidi i kdyz to z nejakych duvodu jen pozvolna sumi napovrch. P910i vypada slusne ale nerad bych se nechal dobehnout podruhe ...
uložena
kmozis
Anonym
«
Odpověď #6 v:
25. Květen 2005, 07:57 »
Uživatel: Ales Matysek 25. Květen 2005, 07:48
Mam pocit ze vetsina vlastniku komunikatoru ci chytrych telefonu, kteri prispivaji do diskusnich for, pouzivaji sve elektronicke milacky spise k hrani nez skutecne praci. Je zde mezi prispevateli opravdu nekdo, kdo pouziva P910i ke sve praci, tj. k intenzivnimu telefonovani, planovani schuzek ci ukolu, odbavovani emailu, synchronizaci dat s PC atd.. ?
No, ja Te muzu ujistit, ze P910i pouzivam na praci. Samozrejme obcas neodolam a kdyz se objevi nejaka vychytavka typu rozbehat hru pro Atari na pecku, tak samozrejme neodolam a vyzkousim si to, ale primarni poslani je porad prace. Kecal bych, kdybych tvrdil, ze pres nej posilam mraky e-mailu, to by pri tom kvantu, ktere kazdy den poslu, nebylo unosne (leda, ze bych si koupil BT klavesnici), to resim pres notebook. Ale jinak vse o cem mluvis: v kontaktech mam ca 702 lidi s full adresou a kontaktnimi informacemi, organizace casu pres PC i pecko v vzajemna synchronizace (Lotus Notes), intenzivni telefonovani...
A jsem naprosto spokojen. Bracha ma emdeacko a tak vim, o cem mluvis. Mame pribuzneho v T-Mobilu, ktery stravil pul roku zivota, nez mu poradne zprovoznil pripojeni k netu pres BT a do dneska mu to jednou jde a jednou ne a musi casto restartovat...
uložena
MartinH
Anonym
«
Odpověď #7 v:
25. Květen 2005, 08:20 »
Uživatel: Ales Matysek 25. Květen 2005, 07:48
to co pises, mi prijde skoro jako skoro drzost.........Ve forech se o vecech jako je prace s kontakty, kalendarem apod. pise malo, protoze to proste funguje jak ma, vcetne synchronisace proti notesum, coz je dnes porad spise vyjimka. Pouzivam pcko ke vsemu, co pises, jenom pracovni maily v nem nemam, to bych se stylusem uskrabal na odpovedi.
Vestaveny kalednar v pcku je fajn, tydenni pohledy v HD2005 pro super. Seznam je mozno mit veeeelmi rozsahly, podporuje vsechny myslitelne polozky u kontaktu vcetne variabilnich poli, hlasove vytaceni, magic word...............
Nemam sice wokna rad, ale kamarad ma MDA II a nemuze si vynachvalit......Je pravda, ze je sranda nemit na windowsech podporu nativniho formatu office a na pcku jo.
uložena
Ales Matysek
Uzivatel
«
Odpověď #8 v:
25. Květen 2005, 12:38 »
Panove, dekuji Vam za poskytnute zkusenosti, jsou pro me v tuto chvili neocenitelne vzhledem k tomu, ze se na teto platforme teprve zacinam orientovat. Pokud mi poradite, kde je jeste mozne ziskavat dalsi zkusenosti s provozem P910i, budu velmi rad.
uložena
kmozis
Anonym
«
Odpověď #9 v:
25. Květen 2005, 12:46 »
Uživatel: Ales Matysek 25. Květen 2005, 12:38
Panove, dekuji Vam za poskytnute zkusenosti, jsou pro me v tuto chvili neocenitelne vzhledem k tomu, ze se na teto platforme teprve zacinam orientovat. Pokud mi poradite, kde je jeste mozne ziskavat dalsi zkusenosti s provozem P910i, budu velmi rad.
Treba tady:
http://pandora.idnes.cz/conference/p800/
http://www.esato.com/board/viewforum.php?forum=35
uložena
Kapr73
Redaktor
Pohlaví:
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD
«
Odpověď #10 v:
25. Květen 2005, 12:47 »
Uživatel: Ales Matysek 25. Květen 2005, 12:38
z ceskych bych doporucil:
konferenci na Pandore
diskuzi o Px00 na
SymbianForu
ze zahranicnich:
forum o Px00 na
my-symbian.com
a zrejme nejvetsim webo o SE na
Esatu
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ2
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Zkusenosti s P910i
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 17 dotazů.