SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 08:02

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Rychlost zapisu na pametovou kartu pres ctecku v TC
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Rychlost zapisu na pametovou kartu pres ctecku v TC  (Zobrazeno 2049 x)
Jersey
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 09. Únor 2006, 12:11 »

Pro vsechny co spekuluji nad rychlosti zapisu na pametovky pres ctecku v total commanderovi. Staci v moznostech kopirovani a mazani zaskrtnout - pro nasledujici disky pouzit kompatibilni rezim  a napsat tam manuelne pismeno disku te ctecky. Ted mi to beha cca. 3MB/s zapis a 5,5 MB/s cteni. Kartu mam Sandisk Pro Duo 1 GB.
uložena
Thomass
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 09. Únor 2006, 21:54 »

Pro vsechny co spekuluji nad rychlosti zapisu na pametovky pres ctecku v total commanderovi. Staci v moznostech kopirovani a mazani zaskrtnout - pro nasledujici disky pouzit kompatibilni rezim  a napsat tam manuelne pismeno disku te ctecky. Ted mi to beha cca. 3MB/s zapis a 5,5 MB/s cteni. Kartu mam Sandisk Pro Duo 1 GB.

Clovece, nejak jsem to nastaveni nenasel .. mam tedy Total commander, ale kde napsat manualne pismeno disku v moznostech kpoirovani a mazani .. ani nahodou (asi to bude tim, ze pouzivam spis Salamander ..)
.. muzes to vic rozepsat plz..??
uložena
stresman
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 09. Únor 2006, 21:58 »

ja mam citacku kariet na tlaciarni ale ako vidim tak je to nanic. lebo rychlost na citacke je 300kb/s takze teraz asi si kupim normalnu ked to ma ist az 5Mb/s to je podtstny rozdiel.
uložena

Fon: SonyEricson D750i, FW - R1J002
Thomass
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 09. Únor 2006, 22:05 »

ja mam citacku kariet na tlaciarni ale ako vidim tak je to nanic. lebo rychlost na citacke je 300kb/s takze teraz asi si kupim normalnu ked to ma ist az 5Mb/s to je podtstny rozdiel.

Ja jsem ted koupil ext. ctecku a ta podporuje plnou rychlost pres USB 2.0 .. ale co jsem zatim pozoroval tak mi to jelo na zapis tak 0,5MB/s .. coz je dost bida .. mam SanDisk 1 GB .. nechapu proc. Taky mi to porad pise ze zarizeni nepracuje plnou rychlosti, a funguje jen v jednom ze 6-ti USB portu .. a stejne vsechny podporujou USB 2.0 .. da se to nejak prepnout? .. kdyz klidnu na to okno, vyjede seznam portu ale u vsech to pise  "port neobsazen"    Huh?  Huh
« Poslední úprava: 10. Únor 2006, 21:44 od Thomass » uložena
Jersey
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 10. Únor 2006, 08:26 »

Bavime se o TC ve verzi 6.5 a vyse, ktery ukazuje rychlost primo pri kopirovani.
uložena
Jersey
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 10. Únor 2006, 08:40 »

Okno TC, jedna se o disk J
« Poslední úprava: 10. Únor 2006, 09:17 od Jersey » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Rychlost zapisu na pametovou kartu pres ctecku v TC
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 18 dotazů.