SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
31. Březen 2025, 09:19

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: Z800i - pripojeni na internet
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Z800i - pripojeni na internet  (Zobrazeno 18815 x)
Krkodlak
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 08. Únor 2006, 21:03 »

Mam nainstalovanej modem vse se zda byt OK ale porad mi to nejde , pise to klasickou hlasku STRANKU NELZE ZOBRAZIT..... kde je problem HuhHuh
uložena

Sony Ericsson Z800i
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #1 v: 08. Únor 2006, 21:14 »

Mam nainstalovanej modem vse se zda byt OK ale porad mi to nejde , pise to klasickou hlasku STRANKU NELZE ZOBRAZIT..... kde je problem HuhHuh

Co trosku podrobneji co ti nejde, moc z toho nelze pochopit...
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 08. Únor 2006, 21:28 »

Jakeho pouzivas operatora? Jakym zpusobem pripojujes telefon k PC? Jak presne jsi nastavil pripojeni k internetu? Jake cislo vytacis? Mas v nastaveni modemu zadan retezec? atp...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Martin SE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 08. Únor 2006, 22:16 »

Je nutne zadat spravny "Inicializacni prikaz" v nastaveni modemu,jinak se to odmita pripojit!!!

Pro TARIF:  AT+CGDCONT=1,"IP","internet"

Pro  GO:     AT+CGDCONT=1,"IP","GOinternet"

Vytacene cislo je zname:  *99***1#

Jestlize pouzivas jinyho operatora,inicializacni prikazy by mely byt na jeho strankach,popr. poradi infolinka

Tyhle udaje jsem vytah z sekce TLACHANI/Tema-3G od Eurotelu,ktery jsem nedavno zalozil.
uložena

SE G502 ChampagneBlack + 4GB MS micro
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 08. Únor 2006, 23:15 »

2Martin SE: Nesouhlas... dlouho jsem se na T610, T630, Z600, 6310, K700i, S45 pripojoval bez inicializacniho retezce a fungovalo to bez problemu...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Martin SE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 08. Únor 2006, 23:49 »

2Martin SE: Nesouhlas... dlouho jsem se na T610, T630, Z600, 6310, K700i, S45 pripojoval bez inicializacniho retezce a fungovalo to bez problemu...

Tak to je fakt divny,ja kdysi pouzival Siemens S55 s SiemensGPRS ModemAssistant,a tam to slo taky v poho,i bez in. prik. modemu.
Ale s moji SEK608i jsem se bez nej trapil pul dne.....a jakmile jsem ho "spravne" zadal (tarif a GO se trochu lisi),slapalo to na prvni pokus.

Zkousel jsem i PC-Suite primo ze stranek SE a pruvodce InternetConnection,jenze mi moc nepomohl......chybi tam totiz nas ET.
Volal jsem na Infolinku operatora,kde mi potvrdili ze bez inic. prik. se proste pripojeni nepovede navazat(totez mi rekli i na datove lince)
Je tu mozna jedna vecicka...pokud telefon pochazi primo z distribuce ceskeho operatora,ma ho nekde v sobe napevno nastaveny a jen odesle do PC,ale asi je to blbost.
uložena

MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 08. Únor 2006, 23:57 »

2Martin SE: Ja na pripojeni k netu pouzival vyse uvedene telefony a vsechny fungovaly jak s retezcem, tak bez nej, podle toho jestli jsem na nej pri natavovani zapomnel nebo ne...Mrknutí A krome jedne T610 nebyl ani jeden od operatora, takze ten retezec v nich byt nemohl...
uložena

Martin SE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 09. Únor 2006, 00:19 »

2MarekHajn

Je to fakt divny,nekdy to jde a nekdy ne,uprimne...vubec to nechapu,pochybuji ze by onen prikaz mel nejakou souvislost jestli se mobil pripojuje pomoci USB nebo BT(coz je muj pripad)i kdyz,kdo vi treba je to v ovladaci modemu.Pokud se pouzije original ze stranek SE treba se nic nastavovat nemusi,nebudu to ale radsi zkouset,jsem rad ze to slape,tak se v tom radsi nebudu vrtat.
Mimochodem tenoriginalni ovladac modemu od SE,je daleko lepsi,umoznuje nastavit az 460800kbps,narozdil od standartniho
BT ovladace WiDCOM kterej ma max. 115200kbps.U GPRS je to fuk ale v pripade 3G se to projevi a jede to na plno.
uložena

Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 10. Únor 2006, 22:01 »

tak zadny in. prikaz jsem nikdy nepotreboval - pripojuji se pres IR BT i USB a ani v jednom pripade a ani na jednom telefonu SE ani E jsem nikdy nemel zadny problem Takze vubec nerozumim proc to
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
Martin SE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 10. Únor 2006, 23:55 »

tak zadny in. prikaz jsem nikdy nepotreboval - pripojuji se pres IR BT i USB a ani v jednom pripade a ani na jednom telefonu SE ani E jsem nikdy nemel zadny problem Takze vubec nerozumim proc to

Ja ti ten prikaz prece nevnucuju,me to bez nej napriklad nechodilo vubec!!
Napsal jsem to proto,kdyby nekdo mel podobnej problem,nic vic.....
uložena

Krkodlak
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 11. Únor 2006, 10:07 »

Uz jesem pouzival nekolik mobilu pres ktery jsem se pripojoval na internet, ale az ted mi to nejde. Mam jeste starej mob. T610 a s tou mi to chodi jako fik.
   Operatora pouzivam ET a pripojuju se bud pres IRDa nebo  USB cabel ale vysledek je vzdy stejny. Do volaneho cisla zadavam *99# na mob. to hodi pripojeno a na liste compu taky. Dam prohlizec a "stranku nelze zobrazit". Zvlastni je ze mi posta v PC chodi pres toto pripojeni normalne kde je problem HuhHuh
uložena

Sony Ericsson Z800i
Martin SE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 11. Únor 2006, 10:56 »

Kazdopadne,cislo jaky uvadis je spatny....ma byt: *99***1#  (Spolecny pro ET,TM a Voodafone)

Jestli mas cislo spravny,pripoji se to a stranka se nezobrazi,bude chyba nekde jinde.....
uložena

OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #12 v: 11. Únor 2006, 11:00 »

Tak tak. Me to beha bez sebemenciho problemu.
uložena
Martin SE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 11. Únor 2006, 11:43 »

Tak tak. Me to beha bez sebemenciho problemu.

Me to beha nastesti taky,spojeni "drzi" a rychlost zaplaÂťpanbuh taky Cheesy.
Musim ale rict,ze toho 28.1 kdy jsem si data od ET(3G) aktivoval,jsem prozil 2-hodinovy muka! Angry
Bez toho zk.... i Embarrassednicializacniho prikazu,ne a ne navazat spojeni,vypada to ze vetsina nove predstavenejch telefonu,ho proste tvrde vyzaduje.  Undecided
uložena

OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #14 v: 11. Únor 2006, 11:46 »

Ja zadaval vzdy inicializacni retezec a nikdy jsem nemel problem u zadneho modelu. Zas tak problematicke to neni ho tam jednou vlozit Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: Z800i - pripojeni na internet
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.