SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 19:21

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: OnLine
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: OnLine  (Zobrazeno 5935 x)
sandy
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 20. Květen 2005, 08:27 »

Chtel bych se zeptat, jestli na toto tlacitko jde dat treba polozka HRY.
Asi by mohlo, kdyz jde SMS, Mail.....
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #1 v: 20. Květen 2005, 08:31 »

Tlacitko neni standardne volitelne, tedy nelze tam vlozit cokoliv...
uložena
Volt
Anonym
« Odpověď #2 v: 02. Srpen 2005, 22:02 »

Nejde tam cokoliv, ale nasel jsem aspon navod, jak tam dat novou sms. dik aspon za to:

Zmena nastaveni bocni klavesy Online:

Na sms:
Menu - pripojeni - Nastav. Internetu - Profily Internetu - Novy profil - Nazev: SMS - pripojit pomoci : libovolne - ulozit - dalsi - upresnit - zmenit dom str. - adresa: sms:
Tip: Pokud za " sms: " napisete treba Ahoj, napr. : " sms:Ahoj ", tak bude na zacatku kazde zpravy napsano Ahoj.

zdroj: http://spravodaj.madaj.net/archives/002474.html?K700i-in-house
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 03. Srpen 2005, 07:12 »

Jojo... SMS tam nastavit jde, ale potykam se u toho s drobnym problemem. Telefon totiz automaticky nastavuje odesilatele jako prazdne cislo, takze ho musim dost slozite vymazat a vybrat prijemce. Tim tato funkce ztraci kouzlo, protoze sice jsem na jedno stisknuti v SMS, ale pak musim zdlouhave odesilat.

Nevite nekdo co s tim?
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
wizaard
Uzivatel
Telefon: SE W660i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 03. Srpen 2005, 08:16 »

Jojo... SMS tam nastavit jde, ale potykam se u toho s drobnym problemem. Telefon totiz automaticky nastavuje odesilatele jako prazdne cislo, takze ho musim dost slozite vymazat a vybrat prijemce. Tim tato funkce ztraci kouzlo, protoze sice jsem na jedno stisknuti v SMS, ale pak musim zdlouhave odesilat.

Nevite nekdo co s tim?

No, myslim si, ze s tim fakt uz nic neudelas, protoze tam neni zadnej prikaz na nejakyho odesilatale, takze si myslim, ze by se tohohle neslo ani nijak vyvarovat... bohuzel... Sad
uložena

... » [5/06] SE K700i » [12/06] K750i » [2/07] K800i » [9/07] RAZR² V8 » [12/07] Sony Ericsson W660i
Vodafone Nabito 100 + Student extra nabito + Po svem
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 03. Srpen 2005, 09:11 »

2wizaard: T6x0 tohle nedelaly, tak me to u K700i prekvapilo. Je to doprej triky, ale timhle ztraci svoje kouzlo a ucinost. Škoda...Sad
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: OnLine
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.035 sekund, 19 dotazů.